Taken 2: Istanbul filmini izlememenizi Rica Ediyorum
Reklamlar
-
Sinamanin onunde Gecerken Bu filmi gordum.
Sonra Aklima Haberler Geldi keyfim kacti.
Bu film yapimci oyuncularina Her imkan kolaylik Saglanmis fakat bunlar istanbul u Turkiyeyi Eski geri kalmis Arap ulkesinde bir sehir-suclular cirit atiyor catismalar cikiyor.
polis kanun Devlet yokmus gibi gostermisler.
yaziklar olsun onlara.
Gidip Suriye-irak-misir da cekselerdi daha i olurdu.
Bakalim James Bond da nasil istanbul gorecegiz
Reklamlar
-
-
tüm kutsaltahta (hollywood) yapımları bu şekildedir. üzülmeye gerek yok, zaten adamların amacı ne ülke tanıtmak ne de sosyal bir mesaj vermek. amaçları çok farklı.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Ben seyrettim, gayet de güzel bir film olmuş. 1970'lerin memleket manzaraları var (Nerden bulmuşlarsa) Ayrıca ülkemizin gerçekleri de budur arkadaşlar, kendimizi kandırmayalım, her yer Nişantaşı değil.Gidin biraz Fatih taraflarına bakın neler var. Burada (Yalova) koskoca bir köyün tüm kadınları karaçarşaflı ve peçeli. Marmara bölgesi olsa da fazla bir şey değişmiyor. Bu yüzden bana normal geldi görüntüler, bence izleyin sorun yok.
-
Bende izledim filmi bence de çok abartmışlar,camilerimiz,camilerimizin üzerindeki al bayrağımız,ezan sesimiz sık sık film içinde kullanılmış bunlar çok güzel ancak İstanbuldaki tüm kadınlar kara çarşaflı ve erkeklerde Afganistan'dan gelmiş gibi.Kapalıçarşının üzerinde el bombası atıyorlar bir polis yok tüm polis arabaları eski kasa doğan.
-
Tekken 2 sandım bnde
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Sayin @ahmetant ne demek istedimi anlayip,kendiniz izleyerek gormussunuz.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)