valla ailen haklı, keza senin de öyle yapman gerekir ama o bütçeye araba da seni çok uğraştırır...
valla ailen haklı, keza senin de öyle yapman gerekir ama o bütçeye araba da seni çok uğraştırır...
Dostum Şahine Serçeye Para yatırma Bence Çünkü bende araba arayışı içerisindeyim
Yüzüne bakmayacağın Doğan L ye Şahine 8 10 milyar para istiyorlar var 6,7 milyarada var ama döküntü
Bütçene Ailenden destek varsa 15 ve biraz üzerine kadar çıkara bilirsin 2006 2007 ye kadar hyundai era ya bak 1.5 motor 110 beygir Tmm Bi mercedes değil ama Hani şahinde değil piyasası çok iyi
10,15 Bin tl de bütçen varsa Gene hyundai Accent lere bak derim 2000,2005 arası Hani benim gözümde Şahine Serçeye o para yazık
olmadı renault broadway lara bak
Sado
tabiki. Serçe candır, ailemin ilk arabasıdır =) ama üstüne para kalır diye skoda dedim. Diyeceksinki ha sanayiye vermiş ha alırken arabaya ne fark eder, bazen çok temizleri bulunabiliyor. Sahibinden.com çok sıkı takip etmek lazım öylesini bulmak için. Ayrıca o yaşta bi araç skoda, renault hatta mercedes te olsa problem çıkartacaktır. Parça fiyatına da çok dikkat etmek lazım o yüzden.
yeni kasa broadway lar cok iyi 99 ve ötesi.benim icin parcası ucuz olmalı,bu yüzden ilk serce falan al dediler hem az yakar hem iş görür dediler.
B ehliyeti içinde 1.500 ytl cik çık bakalım zam geldi ehliyete
Araba aldıktan sonra motosiklet alman zorlaşacak belki 1 sene belki 2 sene sonra
Babamın arabası var yahu
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)