ama gerçekten adamın aldığı araba beyaz cms 40 cant vardı üzerinde
ama gerçekten adamın aldığı araba beyaz cms 40 cant vardı üzerinde
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
tamam işte bende diyomki adamın aldığı gibi bul bi tane bize aga ciddi söylüyom para hazır
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
fakir klasigi dedikleri iste bu. allahtan apache styla degil.
Maşallah. Çokta temizmiş, güle güle kullanın.
Tofaş'ın en güzel arabası.
Vaktiyle Alanya'da sık sık kiralayıp toprak yayla yollarında, yengeç misali, yan yan gezerdik. Vay be
Bu arada bu kadar kontrollü yan veren bir Serçe birde BMW var.
serçe tam türk halkı için üretilmiş ekonomik bir araçtır... içi ve bagajı geniş yakıtı normal bakım maliyeti ise ucuzdur... Benimde sevdiğim bir araç olmakla birlikte muhtelif zamanlarda arkadışımın 94 model 34bindeki serçesini de kullanma fırsatım olur ve şehir içi ve şehirler arası hiçbir eksiği yoktur... Birde bunların eski versiyonları var Murat 124 ler ama onlar da artık kalmadı ama bizim garajımızda 1971 model bir tane yatmakta, inşallah ilk fırsatta onu bi revizyona uğratıp caddelerde ilgi odağı haline getiricem
Bizim serçedes en kısa zamanda dedesi 71 124 ü vizyonda görmek istiyormuş haberiniz ola
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
İnşallah en kısa sürede bunu bende çok istiyorum ama biraz mali durumlar dolayısıyla erteliyorum mecburen
94 Yok 1988 var baya temiz gibi 4800 istiyor mavi ye calıyor rengi..Fakat 1.4 Motor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03330333/detay
Ama ahmet abinin serceye laf yok
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Yok ben sana söylemiyorum tatlı hariçten gazel okuyanlar varda onlara sesleniyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)