evet arkadaşlar şu anda güneş tutulması oluyor. istanbuldan da görüyor. ama çıplak gözle bakmayın. özel gözlükle bakın. yada varsa bir röntgenin siyah yeriyle bakın. ben öyle yaptım
kaçırmayın çünkü bir daha göremeyebiliriz
evet arkadaşlar şu anda güneş tutulması oluyor. istanbuldan da görüyor. ama çıplak gözle bakmayın. özel gözlükle bakın. yada varsa bir röntgenin siyah yeriyle bakın. ben öyle yaptım
kaçırmayın çünkü bir daha göremeyebiliriz
ben ekran filtresi aldım esnaf gülüyor
http://www.exploratorium.edu/eclipse/2006/index.html#
Http://tug.ulak.net.tr/tug_canli4.html
Bu adreslerden canli olarak izleyebilirsiniz
Flopy disket'i sokup icindeki filmle de izleyebilirsiniz
oralar nası millet burası kapkaranlık olduuuuuu
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
İki rekat namaz kılın..
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
dostum en iyisi kaynak maskesi aramızda çok insan birdaha göremiycek
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
sen benim yerime kıldın yaEyong adlı üyeden alıntı
ehe dvd aldım ayna gibi gözüküyor dvd kalitesinde izliyom
puhahahhaha
bende gördüm ama gördümde ne oldu
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
arkadaşlar tutuldu tutulduda beni ürkütüyo
deprem olcakmışşşşş yani burda ( bolu ) daha önceki güneş tutulmasından bi iki gün sonra olmuş
beni çok korkutuyolar
neyse hakkınızı helal edersiniz artık
evet deprem olucak diye bir söylenti var ama ben hem inanmıyorum hemde korkuyorum. ne olacağını görücez bikaç gün sonra yada göremicez
n oldu şimdi izledikte
Acımadıki, acımadıki
Ya allah aşkına hiç derdiniz yok mu da takıosunuz böle boş lafları anlamıorummostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Ortada bişi yokken ağlama ağlanacak daha mühim şeyler gelecek ilerde başına,o zaman bol bol ağlarsın merak etme.........
ben hiç bişi anlamadım
bende şakasına yarında depremi bekleriz diyorum ama allah göstermesin
Hiçbirşey kullanmadan bakmak sevapmış diyorlardı ama ben yine de gözlükle baktım Deprem konusunda ne düşünüyorsunuz?
Aha...
Yer sallanıyo..
Eşhedü en.....
1999 da güneş tutulmasını depreme bağlayan arkadaşlar var sanırım. İçiniz rahat olsun tamamen rastlantı ikisinin arasındaki ilişkiyi açıklayacak bir bilimsel açıklama yok. Ama bir daha olursa bu rastlantı yurdum insanı bilim, milim dinlemez.
Bizim burada pek seyredemedik. Hafif bir kırmızılık gibi diyeyim, azıcık ortam yaptı. Yine de gayet hoştu.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)