bir daha ne zaman olacak ??????
bir daha ne zaman olacak ??????
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
60 yıl sonra diyorlar görürsün bidaha heraldemondial50tt adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
ben gazetede 2030 yılında diye okumuştum...ama bilinmez tabi kimbilir belki bilimde yanılır, en orjinali bizimki olmuş sanırım siyah poşetle izledik tutulmayı...mondial50tt adlı üyeden alıntı
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
ben 98'de izlemiştim. tv falan hikaye. çıplak gözle görmek gibisi yok. son ana kadar yavaş yavaş kapanıyor (filtrenin ardından bakıyordum). tamamen kapandığında filtreden çok da olağanüstü gözükmüyordu. şimdi çıplak gözle görebilirim herhalde diye filtreyi indirdiğimde o muhteşem manzarayla karşılaşmıştım. mükemmel ötesiydi.
depreme gelince... ne bilimsel, ne dinsel hiçbir bağlantısı yok güneş tutulmasıyla. yani bizim millet hurafelere inanmaya devam ediyor.
May the Force be with McLaren Mercedes
korkuyoruuuummmm hemde çok en son pakistanda da güneş tutulmasından 3gün sonra oldu ve yakın geçmişte de bunun sayısı çok fazla inşallah olmazya wtr ne hurafesi yaaaa valla çok fazla örneii var bkz.siyaset meydanı bi sürü olayı verdi
...............
niye hep siyaset meydanı veriyor da bilimsel yayınlar birşey demiyor?
siyaset meydanında bilimsel baalantı yok diye girdiler konuya arada bunları verdiler sonra da bilimsel olarak bişey yok diye devam ettiler hangisine kim ne kadar inanır tir tir tir tirwatercolours adlı üyeden alıntı
...............
sen inan, ben asla inanmam.
umarım sen ve inanmayan siz haklı çıkarsınız
...............
haklı çıkacağız zaten... deprem olsa bile haklıyız. çünkü ikisinin bir bağlantısı gösterilemedi.
umarım zaten tek isteiimde haklı çıkmanız
...............
bana mı tutuluyor yaww.tutulan tutulsun
Bir dahaki güneş tutulması 62 yıl sonra. Biz göremeyiz o kesinde belki yakın tarihlerde doğacak kardeşlerimiz bu güzelliğe muaffak olabilirler. En güzel Antalyadan göründüğü söyleniyordu siz oralarda nasıl gördünüz bilemem ama tam tutulma esnasında muhteşem bir ortam vardı Antalya sokaklarında. Saat 14:00 olmasına rağmen heryer kapkaranlık oldu ve tüm şehrin ışıkları birden yandı. Sirenler çalıyor, alkışlar ve ıslıklar eşliğinde birçok kişinin ilk kez bu kadar net gördüğü bu güzelliğe hayran hayran bakıyorduk. Hava öyle soğuk oldu ki sanki 5-10 derece düştü ve şiddetli bir rüzgar başladı. Ama o görüntü! Muhteşemdi ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
ah, güneş tutulmasını izleyemedim. sınavım vardı. ben o saatte karanlık sahnede piyano çalıyordum...
lütfen bütün rossi hayranları bana pm atsın:wiinkk:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)