Arkadaşlar internetteki herhangi bir sayfadaki müziği veya videoyu indircek tam sürüm ve kendinden kırılmış program link varsa yazarsanız sevinirim.
Birsürü program indirdim hepsi ya süreli yadaa eksik yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar internetteki herhangi bir sayfadaki müziği veya videoyu indircek tam sürüm ve kendinden kırılmış program link varsa yazarsanız sevinirim.
Birsürü program indirdim hepsi ya süreli yadaa eksik yardımcı olursanız sevinirim.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Video DownloadHelper, Firefox eklentisi Bedava
https://addons.mozilla.org/en-US/fir...rc=userprofile
tubidy sitesi( içerisinde full youtube videoları var tavsiye ederim.
maxthon adlı tarayıcıyı indir. chrome gibi tarayıcı oda.
gezinirken falan videoları indirebiliyor. istersen.
20
bunun için yaklasık 6 senedir kullandığım bir program var. Internet Download Manager. Bi sitede müzik ya da video varsa sayfanın altında bu sayfadan video indir şeklinde bir buton çıkıyor istediğin zaman indirebiliyorsun. Programın tek artısı bunla da kalmıyor. Internetten herhangi bir dosya indirirken 16koldan birden indiriyor boylece tam verimle indiriyorsun (internetinin elverdiği en yüksek hızda indiriyorsun) Full sürümünü burada paylaşmak ne kadar doğru bilinmez zaten ben lisanslı kullanıyorum fakat google amcaya idm full idm warez torrent şeklinde arama yaptırırsan bulabilirsin. Çok yaygın bir program zaten.
kardeş ıdm yi bende kullanıyorum,en basiti,pc yi acınca net baglantısını kes,ıdm nın cıkan kayıt sayfasına netten uyduruk bi key gir,kalanıda salla gitsin,okeyleyince net kesik oldugundan sorgulama yapamıyor,iptal ikonu cıkınca tusla olay tamam,neti aç pc yi kapana kadar sıkıntı yok,uzun zamamdır böle kullanıyorum ben..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Bende idm kullanıyorum. üstüne program tanımam.
Bendeki idm crack li fakat başka bilgisayarlara kuramıyorum, benim bilgisayara formattan sonra kurduğum için netin kesik olmasına istinaden crackliyormuş.
Vay arkadaş neler öğrenicez daha, teşekkür ederim öğrenmiş oldum.
Konu sahibi arkadaşada şiddetle idm yi ve bülent arkadaşımızın çözümünü öneriyorum
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
Unutmayın paralı programların yasal olmayan kırılmış versiyonlarını veya bunun gibi key veya serial'lerini mt'de paylaşmak yasaktır.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
real player sp gold. download manager eki de var.
arkadaşlar bu tür proğramlardan en kolay ve sade olanını birisi,nasıl kurulacağına
kadar güzelce anlatsa büyük fayda sağlamış olur.daha çok belgesel videolar hızlı indirebilecek
bir proğram olması evladır.
yukarıdaki verilen linklerin bazılarını kurmayı denedim ama başaramadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------
mozilla yı indirdim yalnız download eklentisini göremedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=0V9i9...feature=relmfu
serinin tamamını indirmem lazım arkadaşlar yardım.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)