Bursa paramotor trayk uçuşum iyi seyirler :)
Reklamlar
-
Len İrfan... Otur oturduğun yerde....
Naapıcan uçup...
Ayağını yerden kesmeyeceksin bı devirde... ;)
Şimdi alışırsın sen pır pır yaparsın...
Sonrası çift kanatlı,
Sonra jet met....
Sen sen ol evinin babası , Bizim arkadaşımız kal....
Seviyoz seni...
Bırak bu uçuruktan işleri...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
Yaw irfan harbiden uçuşa geçiceksin yakında.Ne demişler hoca uçmaz cemaat uçurur diye.Becerikliliğinle bize kendini hayran bıraktın.Müritlerin olduk hepimiz.Sonunda uçuşa geçtin.
-
aga gel senle kırantepede bi kapışalım bakalım el mi yaman bey mi yaman
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Şimdi aklıma geldi...
Sabriye falan özenmedin demi
Hani şu Uçan Sabri vardı ya...
-
-
Abi konuştuğumuz mevzu vardı ya,gelişmeler olacak gibi.Görüşelim inşallah.
-
1993 yılında serbest atlayış ile havacılık sporuna başladım şu anda yamaçparaşütü ile devam ediyorum konuya öyle bir giriş yapılmış ki korkmadım desem yalan olur ben yeni başladınız sandım şükür öyle değilmiş iyiki videoları izlemişim yoksa fena uyarı yazacaktım
Termiğiniz bol olsun.
Umarım bir yamaçta karşılaşırız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Haa! Unutmadan U-TURN paraşütlerini mutlaka deneyin
-
irfan yukarda yusuf vardı tanıştınmı yoksa senin yusuf la işin olmazmı
-
Hayırlı olsun irfan abi imreniyorum sana
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
Kocaeli İl Temsilcisi
F54 adlı üyeden alıntı
aga gel senle kırantepede bi kapışalım bakalım el mi yaman bey mi yaman
kırantepeye yakında bolca geleceğim fatihim pazar bursadan doğruca kırantepeye geçtik orada seni geldiğimde bekliyor olacam
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
kırantepeye yakında bolca geleceğim fatihim pazar bursadan doğruca kırantepeye geçtik orada seni geldiğimde bekliyor olacam
İrfan ne zaman geliyosun Bursa'ya?Geleceğin zaman haber ver ben de geleyim atlayışını izlemeye.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
osmanba adlı üyeden alıntı
İrfan bence
alp_tunay'in dediği gibi gel vazgeç sen bu işten.
Bizim TEMEL'in hikayesi gibi "
uçmayı becerdum becermesine de konmayı beceremedum daha" demezsun inşallah.
Yok illa da ben inat ettim bu işten vazgeçmem diyorsan;
Bu işin teknik aşamalarını ve imalatını gerçekleştirdikten sonra MT camiasının uğurlaması ile astronotumuzu merasım ile
yolcu edecez. Bizi utandırma sakın. Hadi kolay gelsin...
osman abi teknik imalatta alet edavat sıkıntısı olduğu yalan değil ama sorunu sanayide çözeceğim diğer teknik uçuş bilgisi için önümüzdeki günlerde uçuş eğitimimi tamamlayacağım şöylede bir durum var 1 haftada eğitim tamamlanıyor 1 haftalık eğitimle kimlerin uçtuğunu görsen şaşırırsın
rüzgar en iyi dostumuz ama en kötü düşmanımızda olabilir havacılığın sonu yok desem yeri var tecrübe çok önemli bir etken belirli bir tecrübeye ulaşmadan bu işie üstün körü başlanmaz onun bilincindeyim önümüzdeki bahar aylarına kadar aleti bitirmeyi planlıyorum o arada gereken eğitimimde bitmiş olacak allah hayırlar getirsin risk her zaman var, motosiklette de var her yerde risk var, doğru ekipman ve teknik teorik yeterlilikle bu iş çözülmeyecek iş değil gerisini zaman gösterecek ,
teşekkür ederim düşüncelerin için ellerinden öperim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------
banalazim adlı üyeden alıntı
1993 yılında serbest atlayış ile havacılık sporuna başladım şu anda yamaçparaşütü ile devam ediyorum konuya öyle bir giriş yapılmış ki korkmadım desem yalan olur ben yeni başladınız sandım şükür öyle değilmiş iyiki videoları izlemişim yoksa fena uyarı yazacaktım
Termiğiniz bol olsun.
Umarım bir yamaçta karşılaşırız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Haa! Unutmadan U-TURN paraşütlerini mutlaka deneyin
teşekkür ederim hocam yalnız olmamak güzel gerçekten hem havacılığa gönül vermiş hemde motosiklet tutkunu olan bir dostumuzu tanımak benim için sevindirici bir durum şu an paraşüt olayını hallettim skaywalk tandem aldım kilo limitleri 130-230 kg. kanadı denedik çok uysal ve yumuşak bir kanat sel ağızları yapısı itibari ile kapanmalara meydan vermeyecek güvenli bir kanat dhv 1-2 ama ilerleyen zamanlarda düşünülebilir sağol varol
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
tr100a adlı üyeden alıntı
irfan yukarda yusuf vardı tanıştınmı yoksa senin yusuf la işin olmazmı
bende tanışacağımızı sandım ama ne hikmetse bir türlü karşılaşamadık havada
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Şimdi aklıma geldi...
Sabriye falan özenmedin demi
Hani şu Uçan Sabri vardı ya...
sabriyi bilmiyorumda şener şenin oynadığı bir filmde uçakla eve dalış yapıyor o şekilde dalga geçen bir hayli fazla vecihi karakteri vardı ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı
İrfan ne zaman geliyosun Bursa'ya?Geleceğin zaman haber ver ben de geleyim atlayışını izlemeye.
ilerleyen zamanlarda olabilir haberleşiriz şu an adapazarında eğitim alacağım için ama eğitim tamamlandıktan sonra bursaya gelmemde mümkün uçuş için bakalım nasip kısmet inşallah haberleşelim
-
yakışır irfan kardeşe başarılar
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
ramizan83 adlı üyeden alıntı
yakışır irfan kardeşe başarılar
teşekkürler ramizanım görüşmek üzre
-
O bir kuş, o bir uçak hayır hayırrrr o irfan abiiiiiiiiiii...!
Bende uçmak istiyorum bende bende
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
sabriyi bilmiyorumda şener şenin oynadığı bir filmde uçakla eve dalış yapıyor o şekilde dalga geçen bir hayli fazla
vecihi karakteri vardı ya
Lakabın FECİMEN olacak o zaman... Çok feci çoook....
-
abi idolümsün kim tutar seni
ANGARAJ
-
-
irfan abi tebrik ederim, aynen devam, allah iniş takımlarına zeval vermesin.
-
Ya vallaha otur oturduğun yerde...
Çoluğun var çocuğun var...
Etme vazgeç şu sevdadan
Gaza getiriyorlar...
Gelme gaza
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)