Bu ustanın sıktığı silindir kapak kaçırırmı ?
Reklamlar
-
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Arkadaşlar hep motorlardan bahsedecek değilizya birazda muhabbeti değiştirelim. Geçen ay daihatsu coure aldım 1992 model 3 silindir şu minik arabalardan bizim kız arabaya bayıldı bu araba benim diye yırtınıp duruyo bu nasıl sevgidirki tamirini bile kendi yapmak istiyor lakin bu ustanın sıktığı silindir kapak sizcede kaçırmazmı yahu ben ikna edemedim beni dinlemiyo elletmiyo arabasını abileri, ablaları söyleyin şu bizim yaramazada ben sıkayım şu silindir kapağını
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Reklamlar
-
yok abi niye kaçirsin hatta var gücüyle sıktığı için belli bir tork ta sıkmış olmaz mı helal olsun..gece uyurken sıkıverisin artık
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Böyle ustaya can kurban maşallah
Bırak silindir kapağını motoru dağıtıp toplasın gık deme
-
ben bıraktırın diyorum siz motoru dağıttırıyosunuz cadı şirinliğiyle beni kandırıyo yaw
-
en azından benim gibi fazla sıkıpta vidayı içinde kırmıyor yada yalama etmiyor...
-
-
maşallah maşallah iki ustamızada maşallah.
tork derdi olmaz, kaçırma da olmaz.
bırakın hem söksünler hemi de taksınlar.
-
kaçırmaz neden kaçırsın..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Kırmızı yağmurluğu ile benzincide poz veren kızımız değil mi bu? Maşallah motoru bırakmış arabaya girmiş şimdi.... Bırakın kurcalasın, uğraşsın öğrensin.. Çocuklara hiç bir zaman sen yapamazsın demeyin... Kapağı beraber sıkın... Benim gücüm yetmiyor sen yardım et deyin...
-
Maşallah.... Bayıldım ikisinede.. Sabah sabah gönlüme neşe kattılar. Sağlıkla, mutlulukla analı babalı büyüsünler. Bir küçücük ricam var. Benim adıma ikisininde yanakcıklarından öpersen memnun olurum.
-
Sıkar valla,
sıkıyorsa kaçırsın o kapak.
-
maşallah yaa.. çok isterim öyle bi kızım olmasını..Allah bağışlasın
-
maşallah yakışmış eline. ancak her ustanın bir çıraklık dönemi vardır sizin usta biraz hızlı terfi almış
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
ilkerabi adlı üyeden alıntı
Kırmızı yağmurluğu ile benzincide poz veren kızımız değil mi bu? Maşallah motoru bırakmış arabaya girmiş şimdi.... Bırakın kurcalasın, uğraşsın öğrensin.. Çocuklara hiç bir zaman sen yapamazsın demeyin... Kapağı beraber sıkın... Benim gücüm yetmiyor sen yardım et deyin...
bravo müthiş hafıza, iyi dileklerde bulunun herkese teşekür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)