denizliden otobüs ile istanbula gelicem pzt günü fakat sabiha gökçen havalimanına gidip geri deöneceğim sabiha gökcene en yakın nereye bilet almam gerkiyor ulaşımı nasıl sağlayabilirm bi fikir konusunda yardımcı olma şansınız varmı ?
denizliden otobüs ile istanbula gelicem pzt günü fakat sabiha gökçen havalimanına gidip geri deöneceğim sabiha gökcene en yakın nereye bilet almam gerkiyor ulaşımı nasıl sağlayabilirm bi fikir konusunda yardımcı olma şansınız varmı ?
Okay otobüsün TEM den geliyorsa zaten seni indirecekleri yerin karşısı alışveriş merkezi oradan sanırım taşıt vardır
yoksada birr taksiye binersen çok yakındır birşey tutacağını sanmam.
bi hayır sahibi yok mu yahu istanbulda ki, gidip alsın gönderiversin artık neyse onu sana? Nerde kaldı motorcu kardeşliği hani
bildiğim kadarıyla oraya en yakın samandıra metro tesisleri. oradan taksi tahminen 40tl yazar. yada eğer otobüsünüz körfezi feribot ile geçiyorsa hangi hattı kullandığına bakmalı. eğer yalova-pendik ise zaten iskeleden hava alanı herhalde 15-20 tl yazar. eski hisardan geçerse 5 lira daha yazar. siz sorun yine de tabi, taksiyle pek işim olmuyor yanıltmayayım.
ASLINDA MEHMETCİK VAKFINDA İNDİRSELER DAHA YAKIN AMA İNDİRMEZLER...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Herhangi bir firma servisle Kadıköy'e götürecektir zaten... Oradan E-.. gibi otobüsler ve Havaş otobüsleri de var ama, 16S hattı idi sanırım giden sıradan otobüs, tek biletle bile gitmek mümkün.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Nasıl ulaşacağın konusunda Avrupa yakasında oturan birisi olarak pek iyi tavsiyeler veremeyebilirim ama İstanbul'a gelen tek şirket metro olsa otostopla gelir yine metroyu kullanmam diyebilirim. Metro turizmin Japon'ya ya kamikaze olarak gitmiş ama Japon olmadığı için kadroya alınmamış kişilerden oluşan bir şoför kadrosu var.
erro usta metro turizm olduğunu anladım hani dedikleri gibi heryerde otobüs gibi indirp bindirdikleri çin düğmeye basar inerim demiştim aslında sanırım normal metroyada uydu benim cümle ramço yazmış hani samandıra da inersen 10 dk diye orda inmeye çalışıcam artık bakalım bir istabul klasiği dir ya filimlerde metrodan inicem seni yenicem istanbul diye bağırıp gümrüğe gidip ürünümü alıp köyüme denizliye dönücem :D inşşşşş
anladığım kadarıyla pazartesi geleceksin..peki saat kaçta???
eğer akşam 17 : 00 sonrası ise alıp havaalanına götürürüm seni...
ha gündüz dersen yapabileceğim bişey yok..en fazla yol tarif ederim...
http://www.sgairport.com/havaalani/tr/ulasim/iett.asp
http://www.sgairport.com/havaalani/tr/ulasim.asp
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
hocam akşam otobüsüne binicem büyük ihtimalle 7-8 gibi istanbulda olucam ordan sabihaya geçicem gümrükte işlemlerim sanırım en fazla 1-2 saat sürse benim gümrükten çıkışım 12 olur o aatden sonra boşum aslında istanbulda bi yerlerde oturur vakit geçiririm sanırım yinede teklifniz için teşekkür ederim benim tek sıkıntım sabah otobüsten sabihaya ulaşmak olucak aslında onu çözebilirsem hiç bi sıkıntım yok gibi önemli olan oraya varmak :(
:D ybr taxi mi hocam valla pazartesi günü boşsanız denizli den kaskımıda alır gelirim otobüsten büyük ihtimalle samandra tesislerinde inicem yada samandırada 8-9 gibi orda olucam benzininiz ben karşılarım usta zaten falz bi yere gitmicez sadece sanırım :D bi sabihaya ordanda fenerbahçe samandıra tesislerine uğrarız :D ordan sen nereye istersen tabi oraya gideriz olabilir benim açımdan sizin açınızdan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)