Anket: En iyi Tarayıcı
- Katılımcı sayısı
- 99. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Chrome
-
Internet Explorer
-
Opera
-
Mozilla
-
Safari
-
Diğer ?
En iyi internet Tarayıcı (Chrome-IE-Opera-Mozilla-Safari vs...)
Reklamlar
-
en kullanışlı tarayıcı kesinlikle operadır.Kıllanımı çok rahat.Tabi bilgisayarınız güçlü ise.Son çıkan 3 sürümden itibaren biraz cıvıttı opera.Opera fun'ı olarak chroma geçtim.Chrome gerçekten kötü geliyor operadan sonra.Opera düzeltsin direk sorgusuz sualsiz opera ya dönüş yapıcam.
Reklamlar
-
metci adlı üyeden alıntı
Internet Explorer'i sadece yeni bilgisayarlara Mozilla ya da Chrome indirmek için kullanıyorum...
Aynen
CcC-Chrome Reyiz-CcC
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
-
Opera bilgisayar remini en az zorlayan en verimli tarayıcı.Bilen bilir yılda bir kaç defa bütün tarayıcılar kapıştırılır.Başka bir araştırma sonucu IE ilegili ama yazmayayım
Sinan Er adlı üyeden alıntı
PC de Chrome. Android de Dolphin. Chromun fazla bilinmeyen harika bir özelliği var. Gmail le senkronize olarak bütün kısayollarını ayarlarını ve hatta şifrelerini saklıyor. Bağlandığın heryerde kendi ayarlarınla kullanabiliyorsun.
Kardeş ortaokula giden çocuklar bile biliyor bunu
-
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Birazdan belli olur
Espri amaçlı yazdım ama biraz sert oldu sanırım.Kusura bakma.
-
bugün yandex çıktı, onun için erken açılmış bir karşılaştırma...bi çok kişinin umudu yüksek yandex ile ilgili olarak, ruslar haritayla ve arama motoruyla hızlı girmişlerdi piyasaya ama bakalım browserları nasıl olacak....
-
-
Chronix adlı üyeden alıntı
chrome daha iyi diyenlere gelsin bu şarkı.. iki tarayıcıda da aynı sayfalar açık ve arka planda çalışma durumuna bakın bu 2 sayfa için böyle daha fazla sayfa açtığınızda özellikle flash tabanlı siteler de bilgisayarınız oynamaya başlıyor... sürekli çöken firefox'a hiç girmiyorum bile.
http://imageshack.us/a/img9/369/taracy.jpg
Aynı çizelgede işlemci kullanımlarını da toplarsrak
-
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Aynı çizelgede işlemci kullanımlarını da toplarsrak
%34 işlemci kullanan tarayıcı
-
erro adlı üyeden alıntı
bugün yandex çıktı, onun için erken açılmış bir karşılaştırma...bi çok kişinin umudu yüksek yandex ile ilgili olarak, ruslar haritayla ve arama motoruyla hızlı girmişlerdi piyasaya ama bakalım browserları nasıl olacak....
Aslında çok yavaş girdiler piyasaya. Yandex google'dan da köklü bir tarihe sahip. Hatta google ilk geliştirilmeye başlandığında yandex çoktan geliştirilmişti. Rusların tanıtımdaki beceriksizliğinden biz yeni duyuyoruz. Dünyanın en güçlü programcıları rusyadan çıkıyor ama icraat yok. Yandex tarayıcı yapmışsa yapmıştır , kullanılır.
-
7 senedir Alayına Mozilla kullanıyorum yabancı bir site olursa yazıyı türkçe diline çevirmek için Choreme ye yapıştırıyorum
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Ben fanatik derecesinde Firefox kullanıyorum tamamen alışkanlık ama uzun sure acık kaldıgında ki bir hafta pc kapatmıyorum sekmeler hep acık kaldıgım yerden devam ediyorum tıkanmalar donmalar ciddi işlemci ve ram gücü tükkettiğini biliyorum iş yerinde xp var ie9 hatta tüm ie ler cok stabil calışmıyor yada daha dogrusu stabil calışıyor ama verimli çalışmıyor diyim :D Bunların için en iyi kesinlikle Opera bu tartışılmaz bile bence ama paralı ;) safariyi sevemedim ilk cıktıgında kullandım sonraki sürümlerini deneme ihtiyacı duymadım.
Zaman mekan ne için kullandığın için değişmekle birlikte bence bir numarada Opera var 2. kullanma şekline göre değişir. Ben FireFox tercih ediyorum.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Bu Chromeyi türkçe diline nasıl çevirebilir o kadar sitelerden indirdim yabancı dil menüleri seçemiyorum okunmuyor kısaca menülerden tarif edebilecek olan varmı
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Choreme en iyisi elbet ama şu operadaki sağ sol tuşu kombini ile geri hareketi yokmu ölürüm ben ona :D Opera kadar pratik değil bence hiç biri. nacizane
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-
Chrome'da eklentiler ile edinebilirsiniz o özelliği
Smooth Gestures idi hatta yanlış hatırlamıyorsam eklentinin adı
https://chrome.google.com/webstore/category/home
Heil Spellcheck
-
umurcan adlı üyeden alıntı
Eyvallah bi inceliyeyim dedim ama o sitedfe bulamadım. Bi bakınayım netten bakalım neler çıakcak.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-
uzun süre bilgisayarsız kaldıktan sonra bilgisayar aldım ve o yüzden en iyi tarayıcıyı arıyorum. yukarda bir arkadaşında paylaştığı gibi ram ve işlemci kullanımında chrome hiç tutumlu değil. goodgame flash oyunlarında üst seviyedeki (yani büyük ve kasan) tarlam, chrome'da %60 lara varan işlemci kullanırken ie de bu 35 40 civarı. yukarıda ie'nin işlemciyi daha fazla kullandığı görülüyor ama o sırada ie ön planda ve çalışıyor. chrome ise arka planda, yani çalışmıyor.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
an itibariyle yeni bir tarayıcı keşfettim. maxthon3
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
pcde chrome mobilde opera baskasini tanimam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler