Çok güzel bir davranış , böyle bir motosiklet aşığı olduğunuzdan GURUR duydum.
Çok güzel bir davranış , böyle bir motosiklet aşığı olduğunuzdan GURUR duydum.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Vallahi helal olsun,budur işte..
ben bu sitede çok gönlü zengin insanlar tanıdım insan ın bir şeye ihtiyacı olduğunda elbet birkaç kişi yardım etmek istiyor cani gönülden hemde
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
benim de ögrenciligim çok zor şartlarda geçti 7 ay maaş alamayan babam zerre yansitmadi allah yardim ettide işaat falan çaliştik ne bulduysak ankaranin göbeginde 10km yürümek koymazdida yanimizdan yüzlerce boş geçen otomobil canimi yakiyordu. Bisikletim otomobilim motorum oldu ama aç yatıp dilenmedik babamiz dedemiz önce onur ve dürüslük bunu ögretti. Yardimeden arkadaşin ellerinden öpüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
tusubasa arkadaşim ögrenciyken az çalişip çok para kazanilacak keyifli işlerle çok ugraştim bu konuda bi yardimlaşma sohbet etmek istersen msj atabilirsin benimde böyle yardimim dokunur belki.
kalbi temiz, dürüst, eli bol, yüreği zengin insanlar bir şeyler yapmış, başlık açmış, yorum yazmışlar, biz de en azından teşekkür edelim... buraya yorum yazanlar da dahil olmak üzere konunun kahramanlarına en derin saygı ve sevgilerimi sunar, insani hassasiyetlerinizden dolayı teşekkür ederim.
Bugun online olamadım
sonpol isimli arkadaşımız SONER POLAT bana kullanmadıgı eldivenlerini gönderdi onları bugun aldım
hem montum hemde eldivenim oldu arkadaşlar
beni cok duygulandırdınız ..
bu zor ögrencilik günlerimde yardımı emegi geçen herkese binlerce kez teşekkür ederim
bu site sayesinde hiç kardeşim ve abim olmamasına ragmen
abilerim ve kardeşlerim dostlarım oldu hepinize cok teşekkür ederim..
gönlünüz zengin, durumunuz belki iyi değil ama kullanmıyoruz senin işine yarasın diyip maddi bir amaç gütmediniz bana hediye ettiniz
Allah Bin Kere Razı Olsun Hepinizden..
# motosikletle.blogspot
Bunun karşılığında tanımadığın 3 kişiye iyilik yap.
İyilik Bul İyilik Yap filminden aklıma geldi (:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)