bence de ihtiyacı olan kişiler başlık açsın elinden fazladan kask,eldiven vb. korumalar olanlar isteyen var mı diye konu açsın.ben destekliyorum.elime fazladan bişey geçince konu açarım.
bu arada bu davranışı her insan yapmaz.hatta çoğu insan yapmaz.tebrik ederim arda abiyi.
arda arkadaşımıza bu örnek davranışından dolayı gönülden teşekkürlerimi iletirim şunuda belirteyim mt sayesinde çok değerli insanlarla tanıştım..burası güzel dostlukların başlangıcı olan ender yerlerden biri...
Sevgili Tsubasa aslında böyle bir başlığa gerek yoktu. İbadet de kabahat da gizlidir demiş atalarımız. Kendi başlığımda da kime verdiğimi belirtmemiştim.
Eh madem açtın. İnsanın da adına başlık, başına bela gelmedikçe de kolay kolay açılmadığına göre burdan da hayırlı olsun diyeyim tekrardan. Güle güle kullan.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
adam gibi davranış bu olsa gerek... hayırşlı olsun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
tekrardan Arda Abi sana sonsuz teşekkürler ederim
yaptıgın bu herkese örnek olmalı..
# motosikletle.blogspot
güle güle kullan...umarım başka ihtiyaç sahiplerine gün gelir yardımın dokunur...
Güle güle kullan dostum böyle yardımlaşma dayanışma insanın yüzünü güldürüyor
veren el alan elden üstündür. taktire şayan bir davranış.
yardımlaşmak güzeldir her iki tarafada mutluluk verir.
aslında sitede pazar yeri bölümünde böyle bedelsiz ihtiyaç sahiplerine verilecek bir havuz oluşturulsa çok güzel olur. elbette suistimaller olacaktır ama en azından ihtiyaç sahipleri faydalanır.
Bu yardımı yapan arkadaşımıza helal olsun ama bu iyiliğide belli ki değmiyecek birini yapmamış.
Tsubasa düşünmüş düşünmüş bu iyiliğe karşılık veremem ama en azından bu iyiliği yapanı onurlandırayım demiş.
Sana da bravo tsubasa. Sende bu iyiniyetinle haketmişsin zaten bu montu.
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Bunca kötü şeyin olduğu ülkemizde böyle bir davranışı görmek bu ülkenin hala yaşanılabilir bir yer olduğunu gösterdi kendi açımdan.Çok güzel ve örnek olması gereken bir davranış.
Güle güle kullanın
öncelikle hepinize teşekkür ederim
ben arda abiye mesajı attım utana sıkıla
abi ben istanbulda ögrenciyim
ailemin durumu iyi değil
okurken çalışmak zorunda kalıyorum diye
arda abi tamam dedi bana güvenerek montunu gönderdi allah bin kere razı olsun
hakkını ödeyemem belki de onun ama cok büyük bir iyilik yaptı
benim ihtiyacım vardı bana yardım edildi
ben bu tarz şeylerin yaygınlaşmasını istiyorum ,
marmara tef de son sınıf ögrencisiyim
günün birinde bende yepyeni bir mont alıp bir arkadaşımıza hediye etmek istiyorum
suistimal edilebilir dogru söyluyorsunuz
ama ben bu montu değiştirirsem
bilinki tekrardan site üzerinden bir başka kardeşimize bedelsiz gönderecegim
okumak zor türkiyede.. istanbulda daha da zor.. istanbulda insanlık bitmiş.. herşey para
...
hemen arkasından sonpol arkadaşımızda eldiven göndereyim ihtiyacın varsa dedi
o da kargoya verdi
ona da cok teşekkür ederim
bunlar örnek olmalı hepimize ,
hiç biri maddi bir beklenti güdmeden bunları hediye ettiler ..
örnek davranışı için önce yardım edenlere
yorumları okuyan fikrlerimize katılan herkese cok teşekkür ederim
hakkınız ödenmez ..
# motosikletle.blogspot
Bir fon oluşturmak birçok yönden süistimal edilebilir ve huzursuzluğa yol açabilir.
Bunun için yine en iyisi herkesin kullanmadığı , ihtiyacı olana vermek istediği ürününü ya başlık açıp yada çevresinde soruşturup vermesi olacaktır.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
benım kılom 142 bedene uygun koruma montu pantlonu bulamıyorum.satılan yerler neresıdır bılmıyorum.bu konuda bılen arkadasların yardımını beklıyorum.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
motosiklet. neti dahada güzel kılan , güzel kardeşlerimizin , yine güzel davranışlarıdır temennim bu tür yardımlaşmaların daimi ve sürekli olmasıdır , inşallah bu ne ilk nede son olur ,
bu güzel yardımlaşma ve örnek davranışı için arda kardeşimi tebrik ederim , tsubasa kardeşte güle güle kullansın
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Allah hayrı işleyenden de, hayır işlenmesine sebep olandan da razı olsun.
Bir zamanlar ben de şahsen tanımadığım zor durumda olan birine gönlümden koparıp bir aylık geçimini sağlayabilecek para gönderecektim fakat son anda başka bir arkadaşımın sağlık problemi çıkınca parayı ona borç olarak verdim.Geri ödediğinde kalanınıda yatıracaktım. Diğer kişiye ise durumu anlatıp hesabına 50 tl yatırdım. Övünmek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Zor durumda olmaktan şikayetçi olan bu kişi ise 10 gün sonra Z 1000 almış...( oysa ki hiç öyle biri gibi yaşamıyordu )
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
insanların birbirine olan güveni ve saygısı o kadar azalmışıki şu zamanda , aslında ihtiyaç sahibi olana , ama hakkaten ihtiyaç sahibi birine yardım etmek hepimizin içinde var benim düşüncem bu yönde özcanım
lakin türkiye çapında konuşamıyorum hiç olmazsa motosiklet. net çerçevesinde bu güzellikleri perçinleyebilirsek ne mutlu
küçücük bir beldede özellikle cuma günleri yakalarına yada boyunlara ne olduğu okunamayan bir belge asıp kapı kapı dolaşıp yardım adı altında para toplayanları görüyorum , çalıştığım fırına gelip dilenenleri görüyorum , sıcacık ekmeği beğenmeyip para yokmu diye tavır edenleri görüyorum , onun için z 1000 almış adama pek şaşırmadım
ulen yufka yürekli merhametli milletiz aslında da bakma böyle duygu sömürenler bozuyor işi
öte yandan belediyenin bu ağustos içerisinde dağıttığı yakacağı (kömürü ) kimlerin aldığını görüyorum emin ol o kömür alanlardan daha fakirim tek suçum ssk mın olması ama ihtiyacı olan sefalet ve fakirlik içerisinde yakacak alamıyorken böyle adamlara yardım yapılıyor olması canımı sıkıyor böylede antik puntik işler neyse konu dışına sıçramayayım fazla haysiyetmi oda neymişki ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)