Müzikten çok daha öteydi yaptığı işler büyük usta'nın..Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..
Müzikten çok daha öteydi yaptığı işler büyük usta'nın..Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..
@Garip1701 dün rahmetlinin vefat ettiğini ilk duyduğumda aklıma ilk sen geldin başımız sağolsun Allah gani gani rahmet eylesin çok değerli bi insandı adam gibi adamdı rahmetli
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Büyük usta Neşet Ertaş ın ölüm yıldönümünü saygıyla anıyorum. Nur içinde yat Garip...
"Bana öldü demeyin
Yoruldu getti deyin"
Neşet Ertaş
Yanlış düşündüğümün farkındayım, bu kadar kişi birisini bu kadar samimi ve içten seviyosa vardır bir bildikleri ama belki yeterince bilmediğimden kaynaklanıyo ama abartıldığını düşünüyorum. Dediğim gibi belki tarzım olmadığı için...
içinde bulunduğum ortamda arkasından methiyeler düzüldüğünde anlam veremiyorum açıkçası...
müziğinden çok kişiliği sevildi sanırım. müzikal olarak koskoca bir balon bence rahmetli.
Suan "iki buyuk nimetim var" i dinleyip seni bir kere daha sevdim.
Iyi ki bizim sanatcimizdin Allah rahmet eylesin asla unutulmicaksin kendi cocuklarima da dinlettirecegim seni...
Nur içinde yatsın, mekanı cenet olsun...Allahım rahmetini esirgemesin..
Gönül Adamı, Büyük Usta, Bozkırın Tezenesi..
bir yıl olmuş.. saygıyla anıyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
müziğini sevebilmek için onu, hayatını, yöresini, şivesini birazcık incelemeni isterim.. Bu kadar çok insanın sevdiği birinin yaptığı müzik senin hoşuna gitmeyebilir ama emin ol balon değil... hele ki günümüzde yapılan pop, rak, rap diye bize dinlettirilmeye çalışılan saçma sapan sözler içeren gürültülerle kıyaslanamaz... Elbette içinde dinlemeye değecek olanlarda var, her tür müzik dinlerim ama Neşet Ertaş bambaşkadır. gerek kişiliği gerekse müzisyenliği ile örnek sanatçılarımızdan biridir... Saygılarımla,
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
Benimde tarzım halk müziği değildi.. pop, rak, rap, yabancı şarkılar dinledim... hala da dinlerim ama.. zamanla insan halk müziğine yönelmeye, kendini orada bulmaya, o samimiyeti ve doğallığı aramaya başlıyor... Deerli halk müzik besteci ve sanatçılarına çok sık rastlanmıyor, sahip olduklarımızın ve kaybettiklerimizin kıymetini bilmeliyiz... Bizim geçmişimiz, kültürümüz, değerlerimizdir.. Unutmayalım, unutturmayalım... Saygılarımla,
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Ben sadece sanatçı olarak görmüyorum. Bir hayat filozofudur kendisi. Cümleleri yaşadıklarının eseridir.Allah rahmet eylesin.
gönül adamı, seni özledim..
tekrar tekrar ragmetle anıyorum büyük üstat....
herşeyim, canım olan Garip.
birGarip..
Ne demişti büyük USTA;
"BANA ÖLDÜ DEMEYİN,
YORULDU, GİTTİ DEYİN."
Keşke gitmeseydi... O yaşarken de kıymetini bilenler vardı...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
allah rahmet eylesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------
Gönül Dağı Yağmur Yağmur
Kırşehir-Neşet Ertaş-Banttan Yazıldı
Gönül Dağı Yağmur Yağmur Boran Olunca
Akar Can Özümden Sel Gizli Gizli
Bir Tenhada Can Cananı Bulunca
Sinemi Yaralar (Yaroy Yaroy Yaroy Yaroy Yaroy Yaroy)
Dil Gizli Gizli Dil Gizli Gizli
Dost Elinden Gel Olmazsa Varılmaz
Rızasız Bahçanın Gülü Derilmez
Kalpten Kalbe Bir Yol Vardır Görülmez
Gönülden Gönüle Gider (Yaroy Yaroy Yaroy Yaroy Yaroy)
Yol Gizli Gizli Yol Gizli Gizli
Seher Vakti Garip Bülbül Öterken
Kirpiklerin Oku Yar Yar Cana Batarken
Cümle Alem Uykusunda Yatarken
Kimseler Görmeden (Yaroy Yaroy Yaroy Yaroy Yaroy Yaroy)
Gel Gizli Gizli Gel Gizli Gizli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)