Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ehliyetsiz kaza yapmak

REKLAM ALANI
    esreffatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkes diyordu ehliyetsiz motor kullanma diye bende sallayıp geçiyordum bugün yaptığım kaza ile farkına vardım

saat 11:30 sıraları küçük honda today le su dağıtıyorum(sucuda çalışıyorum) arkadan araba beni sollamaya çalışmazmı tmm sollayamadan arka kapıya kafamı çarptım kask yok tabi dengeyi kaybedim asfaltında tatını aldık tabi

neyse hasteneye gittik film çekildi kan tahlili filan şimdi eve gider yatarım dedim ama birde ne görüm POLİS
    polis geldi karakola olayı anlatttık adliyeye gittik sağlık raporu aldık sonra geri karakol ifade verdik iki tarafta şikayetci değil tmm hadi güle güle olurmu hiç daha ceza kescez motorun eksiği çok ordan bi ceza bende ehliyet yok ordanda bi ceza tmm bitti yook daha 1-2 ay sonra mahkemeye çıkcan ehliyetsiz motor kullanmaktan yargılancan arkadaş her ehliyetsiz kaza yapana bu yapılıyormu
    milletin çocuğu polisi sıraya diziyo biz garibanız ya çek cezayı sürünsün bumu adalet bumu devlet soruyorum sizee ???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kurallara uymayana her türlü ceza gelir. Kaza için geçmiş olsun ama sizi kasksız yola salan ve ehliyetsiz işe alan denyoya da ceza gelir umarım.

Pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR 125 X
    Hocam nerden baksan hata kask yok, ehliyet yok adam şikayetçi olsa sen yaralansan bile adama hiçbir şey olmaz kanun önünde suçlu olan sensin.Herkese bu yapılıyor mu diyorsun ama sen yaşadığında dua et bence.

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı esreffatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bumu adalet bumu devlet soruyorum sizee ???
    aynen budur
    otopsici, Arda_Karaca ve erimozel bunu beğendiler.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

bsabora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sana ne diyelim ki.Laf duymak için açmışın başlığı.

erimozel bunu beğendi.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen budur
    Allah'tan önce sen yazmışsın yoksa ben daha ağır bişeyler yazacaktım
    hızlı davrandığın için sağol
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

rain planet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 2013
    geçenlerde yepyeni motorumla (plakası ruhsatı vergisi herşeyi yeni) sıfır motorumla gezerken polis çevirdi...tmm deva edebilirsiniz dedi .. bakmadı..

ama baksaydı vurgun yerdim)) çünkü ehliyetim yoktu... dedim bu işaretti neyse ehliyetimize kavuştuk..

istanbul gibi biyerde cezası büyük olabiliyo acımıyolar... ama sen resmen ibretliksin kardeşim... dua et sağlığına bişey olmamış... o kaza daha başka da bitebilirdi..

hem eski bir motor ( muayenesii bakımı eksik) hem kasksız. hem ehliyetsiz... gerçekten ibretlik )

bu devlet neden hep bizim gibi garibanlara vurur ki illa milletvekili çocuğu olup tüm polisleri sıraya dizmek mi gerekiyor bumu adalet

TheAzReaL07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    kaza için geçmiş olsun ... ama bir tek ehliyet olmasa neyse de sende hiç bişey yapmamışsın be kardeşim motorun da seninde eksiğin olunca iş sarpa sarıyo neyse olan olmuş artık boşver sen iyiysen takma kafaya bi şekilde hallolur sağlık yerinde olsun yeter ...
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

emocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu devlet neden hep bizim gibi garibanlara vurur ki illa milletvekili çocuğu olup tüm polisleri sıraya dizmek mi gerekiyor bumu adalet
    arkadaşın istediği diyalog şöyle olsa gerek.
    Polis : Gariban Bey geçmiş olsun .
    Gariban : Saol Abi.
    Polis : Ehliyetsiz motor kullanmışsınız kaza yapmışsınız .Motorun da evrakları eksik ceza kesmemiz lazım.
    Gariban : Bırak onu Gülcan, eee pardon polis abi paramız yok artık .
    Polis : Tekrar çok geçmiş olsun gariban bey. Gariban olduğunuz için ceza kesmeyeceğiz. ehliyetsiz motor kullanmaya devam edebilirsiniz. bu arada motorunuza benzin de doldurduk güle güle kullanın .
    Gariban : Saol Polis Abi . Bakkal Amca'ya olan borcumu da ödeseniz olur mu acaba Polis Abi .
    otopsici bunu beğendi.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Geçmiş olsun ama ehliyetsiz,kasksız,eksiği olan bir motosiklet ile kuryelik yapmakla tüm riskleri almışsınız.
    Bizim buralarda ehliyetsiz bir kebapçı kuryesi yazın bir bayana çarptı,bayan vefat etti,çocuğun hayatı karardı.
    Yani daha kötü şeylerde olabilirdi,buna da şükredin derim.
    Patronlarınıza para kazandırayım derken canınızı riske atmayın üç kuruş için.
    [CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]

[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]

[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Bu trafigin bu hale gelmesinin en buyuk nedenlerinden birisi boyle acitasyonlara idareci davranilmasidir.
    Hala da olaydan dogru dersi cikaramamissin .
    İsvicrede 2011 senesinde 290 kisi trafik kazasindan dolayi olmus . Adamlardaki cezalara bi bakin dudaginiz ucuklar .
    Gecmis olsun . Herhalde birdaha kullanmazsin ( insallah)
    maxi97 bunu beğendi.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    motosikleti ticari amaçlı kullanıyorsun ve ehliyetin yok öyle mi?
    su dagıtıyorsun motosikletle ve kaskın yok öyle mi?
    bak 2 yanlışın var
    eger 3. yanlışı da yapsaydın belki de canınla öderdin bu yanlışların cezasını
    3 yanlış 1 dogruyu götürür hesabı
    # motosikletle.blogspot

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    şimdi bişeyler yazardım da kendime ban vermiyeyim dedim
    otopsici bunu beğendi.
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaş sende al ehliyet bunun zenginlikle fakirlikle ilgisi yok ...
    Burada hepimizin ehliyeti var neredeyse..zengin olduğumuzdan değil herhalde..
    alkollü dingilin biri gelip sana vursa ceza almadı diye yine adalet nerede deriz.
    Kimse yanlış anlamasın şuan ki adalet sistemini kesinlikle savunmuyorum...
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

evet devletim sonuna kadar hakli ceza yazmakta, cunku senin kaskin yok, ehliyetin yok, kaza falan kusura bakma arkadas.. birkac tanede hakaret siralarsam simdi tam motorcu olurum dimi..

peki devletin hicmi sucu yok? o motoru ona veren isverenin hicmi sucu yok? ailesinin hicmi sucu yok?

belliki bu cocugun calismasi lazim parasi yok yada ailesinin ihtiyaci var, girmis bir ise calisiyor, o elinden geleni yapiyor ama imkanlar bukadar.. simdi bu cocugu mahkemeyemi cikartacaksin? devletin, adaletin butun lastikleri patlamis siz bu cocuga suc buluyorsunuz. biraz empati yapin. mumkunse kendinizden utanin.

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    arkadaşım o sıraya dizilen polisler milletvekili çocuğunun arkadaşına kötü muamelede ve darpta bulunmuş. olay "öpüşün barışın yoksa zaten bi halt yiyemezsin"e gelince o eleman da torpilini devreye sokmuş. olay bundan ibaret.

hakkını Türkiye şartlarında arayan bir adamla her türlü suçlu olan kendini bir tutma.

---------- Post added at 03:50 ---------- Previous post was at 03:44 ----------

ayrıca madem kuryecilik yapacaksın, önce ehliyetini aldıktan sonra dominos, burger king gibi yerlerde nispeten korumaların sağlandığı ve sigortanın yattığı bir işte çalışırsan başına bir iş gelse bile insan gibi muamele görürsün.

malatya'daki dominos ehliyetli eleman bulamadığından 2 kişiye kendisi ehliyet aldırdı. iş isteyene iş çok; iş isteyene adam gibi iş de çok. sigortasız çalışılır mı?

boş ajitasyonlarla bu işler yürümüyor.

sigortan yapılmadan trafikte kaza yapıp yaralanırsan o işverenin ta ..... koyarlar.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    yazınca kötü oluyorum.. yazmayıncada olmuyor...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

ya sen neyin kafasındasın biz bir cezaya 2 cezaya eyyivallah diyoruz ama vurana birde onlar dahada vuruyor bizde biliyoruz suçumuzu ama benim yerimde zengin çocuğuna aynısı olurmuydu söylesene bi ben söyleyim asla olmazdı koyardı araya komiser müdür 30dk da iş biterdi bizim gibi bütün gün sürünmezdi

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    bizde gittik enayi gibi ehliyet ile kaska para verdik
    bu kawasaki bir başka dostummm

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)