http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...promotion_spva
"şimdi al şubat'ta öde" falan tamam da,bunu da yeni görüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...promotion_spva
"şimdi al şubat'ta öde" falan tamam da,bunu da yeni görüyorum
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
O arabadan 5 mercedes parası karları var cünkü
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yok boyle bır sey dedırten kampanya aracın yurt dısı satıs fıyatı ne kadar acaba ?
vay babanının canagı 470.000 euro dile kolay çalışarak biriktirmeye kalksak ömür yetmez herhalde
keşke bu bakkal bizim mahlede olsaydı 3-5 tane alırdık ama mercedesi mahlenin çocuklarına verirdik kumculuk oynarlardı
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Ücretli Aksesuarlar
301 Küllük
(mercedes için)
Mersoyla işe gider işte, 458'i de haftasonu gazlamalarında kullanır. Bizde çenemizi yorarız...
Alın size yurt dışı fiyatı ;) Ülkemizde nasıl giydiriyorlar iyi öğrenin.
In Europe, the 458 with the folding hard-top roof will sell for €226,800 with sales beginning next month.
In the United States, the 458 Spider will be priced at $257,000 and goes on sale starting in January 2012.
direksiyonu ters tarafda oldugu için istemiyorum...
burda çok zorlanıyoruz soldan direksiyonlu araçlarda...
Ferrari'yi almasak da sadece bedavasını alsak olma mı? Satar bir kaç motor alırım.
simdi godomanin biri ( ensesi kalin baska bir degisle )ogluna dogum gunu hediyesi olarak ferrari almak ister yahu hazir hanimin da 2012 model bilmem ne marka jipi eskidiydi fisattan istifade edelim bir tasla iki kus vuralim diye alir ..icinde allah korkusu olmayan adam alir 3 gun sonra kaza yapar bir 470.000 de hastane masraflarina oder sonra kalkar ayaga bir 470 000 daha oder yenisi alir..cok sukur garibanim allah canimi gariban bir vaziyette alsin ..amin..
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
ilanı görünce moralim bozuldu,adaletini s.eveyim dünya..
Karadeniz - Giresun.
Bu tip "oyuncaklara" özenmeyen bir ben miyim forumda merak ediyorum? "Eşyası ne kadar fazla olanın köleliği de o kadar fazla olur" demiş Nietzsche. Şahsen şu anda sahip olduğum motosiklet gayet yeterli. Bunları alıp kullananlara da acıyorum bir yerde. Yaşadıkları hayat özenilecek bir hayat değil. O kadar ışıltı şamatayı rahatlığı çıkarınca altında kalan koca bir "hiçlik ve boşluk" oluyor çoğu zaman.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)