arkadaşlar bu bu haftasnu yapılacak kpss önlisans sınavında hangi derslerden kaç soru çıkacak acaba bilginiz varmı acil cevap lazım şimdiden tşkler.
arkadaşlar bu bu haftasnu yapılacak kpss önlisans sınavında hangi derslerden kaç soru çıkacak acaba bilginiz varmı acil cevap lazım şimdiden tşkler.
eğer daha bunu bilmeden sınava giriyorsan hiç girmemeni tavsiye ederim. çünkü millet bu sınav için aylarca dersaneye gidiyor.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
bu sınav olmayacak,sorular çalınacak,millet gene rezil olacak.Sınav yapma özürlü yetkililere sahibiz.ne güzel.
Memurluğu ayarladık mi yırttık
yine don gömlek gedecez kapıda bizi rezil edecekler ararken soruları calanlar sefasını çalamayanlar cefasını sürmeye devam edecek
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Ulan 10 kisi senin sorunu calsa birsey olmaz(siyasi konusmuyorum) molla goğula sor o bilir
Arakadaşlar peki araba anahtarına birşey derler mi? sınava gireceğim yer biraz sapa bana göre de.. ne biliym katılım şartlarında küpelere kadar bakıyorlarmış da..?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
şahsen kpss ye girmek için gireceğim.Aslında çok iyi hazırlanmayı planlıyordum ilk zamanlar öyleydi ama :( .Sınav sistemi böyle haksız olunca her şey benim için bitti.
Sür gari
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)