böyle fonksiyonel yelek olurmu ? ilgili arkadaşlara :)
Reklamlar
-
NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı
Vay be İrfan pratik zekana hayranım.Alet çantasını da üstümüzde taşıyacak hale getirdin ya helal olsun.Çekiç bile var.Trafikte artislik yapan taksicilerin kafasına vururuz artık
o yelekle motor kullanmak biraz sakincali gibime geliyor allah muhafaza motordan dusecek olsak cekicin sapi adamin bir tarafina saplanir .dusunmesi bile korkunc....
---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:56 ----------
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
kendilerini 2 yıl kadar önce tanıdım bir çok ürün gamında 10 üzerinden tam not almayı başardı görende beni stanleyin reklam müdürlüğünü yapıyor sanacak
bence baban çok doğru söylemiş tornavidalarını ne kadar ağır şartlarda kullandığımı ben biliyorum , ulen bi tanesinin ağzı bozulsa yamulsa , kırılsa yavvvv
irfan abi turkiyeden izeltas tornavida pense yankeski takimi getirmistim buraya gelirken .sonra burda stanley marka takimlardan da aldim stanley takimlarin anasi agladi izeltaslara kaldim yine..ama kotu degil takimlar ben hor kullandim sonucta izeltas takimlari da yaklasik 10 yildir hor kullaniyordum farka bak sen....
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
Reklamlar
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
ben bi tek stanley bilrim... oda çocukken izlediğim sitenli ipkis
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Güzel yelek, güzel paylaşım. Teşekkürler..
-
Hımmmm hımmm hımda hımmm
Ama ama ama bunda termos ve bardak ve çay kaşığı,şekerlik için yer yokkk.
Naberrrr
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
cevat kelle olmasın
-
Abi sen şimdi bunu giyersin ölümüne tamir.
o bir kuş. hayır, o bir uçak. hayır, o TAMİR ADAM...!
abi banada bi mukavvuuaadan bi yelkenli yapsan ne cennet bahçelerine vesile olur.
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
yeleğe sadece fonksiyonel ismi yeterli olmaz
extra-multi-ultra fonkiyonel daha doğru olur
bunu kalben söylüyorum kesin bu yeleğin mucidi Karadenizli kanı taşıyordur
genelde icatçı arkadaşlar Karadenizden çıkar
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
116 Lira fiyatada bedava gibi yahu
MT yeleğine göre hem dah işlevsel hem daha kalitali hemde ucuz
Hay ağzına sağlık hocam...
İçimden geçeni okudum sayende...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
İrfan abi teşekkür ederim ben koltuk altında anahtarları taşımaya devam etmeyi seçtim abi Bu arada nasip olursa seneye gelcem yanına benim yanak işine de bakarız saygılar abi. Selamlar
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Abi valla sistemli iş yapmışsın yine tebrik ederim aman dikkat saygılar abi selamlar...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
-
Abi İnşallah işler yolunda gitmiştir. Valla kablolar falan karışık iş gibi :D Allah rast getirsin İrfan abi :D
-
ulu ustam ben bu sayfayı atlamışım hemen beyenip görmüş oldugun gibi yorumumuda yazdım af ola. ( irfan ustamızı takip etmek artık bende hobi oldu kaçırdığım yerler olduğunu görünce suçluluk bile duymaya başladım )
-
Kocaeli İl Temsilcisi
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Tam techizatlı tamir bakım adamı Karamürselin 10 parmağında 100 marifet muciti Piyanist İrf. resmi üniformasına kavuşmuştur vatana millete hayırlı olsun
Ama şimdi olmadı İrfancım sezon gelsin de senin orada toplanalım ve "yelek giyme töreni" düzenleyelim sana törenle giy üniformanı yani
Güzel ve yararlı paylaşım içinse ayrıca teşekkürler
sağolasın egelim 43 üm he valla ne iyi olur ılıcada bi merasim yaparız yav ılıca denince keyfim kaçıyor allah rahmet eylesin , geçenlerde babası aradı sık sık arıyor sağolsun öyle akraba gibi, sanki çok yakınım gibi, hani babam gibi , öyle benimsemişki bizleri kolaymı aga evlat acısı bu sana .
neyse yavvv sabah sabah aklıma geldi .....
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:20 ----------
yamyamaha adlı üyeden alıntı
ulu ustam ben bu sayfayı atlamışım hemen beyenip görmüş oldugun gibi yorumumuda yazdım af ola.
( irfan ustamızı takip etmek artık bende hobi oldu kaçırdığım yerler olduğunu görünce suçluluk bile duymaya başladım
)
estağfurullah dostum konu istem dışı hortlamış , yavvv kafamıza göre takılıyoruz işte, güzel konuyla geleceğim az biraz daha sabret bunu kaçırırsan o zaman kendini suçlu hissedersin şu an fırtına öncesi sessizliğine büründüm sessizden doğru yürümekteyim çaktırmadan
görüşmek üzre kendine iyi bak .
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)