Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Son yaptığım işin Demo Reel'i

REKLAM ALANI
    kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    piyanist_irf bunu beğendi.
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşinin sunumunu izleyebilmemiz için "da" üyelik istiyor, bu kısıtlama kaldırılabiliyorsa herkes için kolaylık olur
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    oops tamamdır hemen el atıyorum o işe

Şu anda çalışıyo olması lazım

---------- Post added at 01:49 ---------- Previous post was at 01:02 ----------

vay be tınlanmadık görüyomusun :D
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    Honda NC S
    ]vay be tınlanmadık görüyomusun :D
    Dur bi kefeeee daha yeni gördüm, hemen celal yaptırtıyosun adama

Portfolyondaki, efektlerin uygulanışında değişen algıyı anlatan video gayet başarılı

Hareketli grafik işlerine de herzaman ilgi duymuşumdur.

Kendim işlerim içinde butür bi sunum hazırlayıp grafiksel öğelerle desteklemeyi düşünüyorum daaaaa, sadece düşüncede nezamandır

Yani kendi adıma "icraat yoksa = sonuç sıfır", bi şekilde zaman ayırmam lazım

Tebrikler
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    Sunum falan için videohive kullan çok işine yarar

Teşekkür ederim zaman ayırıp izlediğin için, filmi izlemeyin ama tırt

Jenerikte görürsünüz artık beni eheh

Motosikleti
    Honda NC S
    Ozaman bikaçbişey daha sorayım

Yapmak istediğim aşağa yukarı videodaki gibi!

Animasyonları görmezden gel ( güneş değişimi, yaprak kıpırdaması, kuşlar... ... gibi hareketli sahneleri)

1:04 teki gibi bölmelerde detaylarımı tanıtmak

Sunumun genelindeki o ufak kamera titreme efektine ihtiyacım var!

Büyük bir görselin üzerinde detay göstermek adına yaklaşıp uzaklaşmalara ( 5000*3000 bir görselin 800*600 belli kısımlarına yaklaşıp uzaklaşabileyim!)

Görselimin tamamı net olsada program yapabiliyorsa belli kısımları netlemek ( lens, derinlik oyunları! )

2:43 teki profesyonel geçişler olsa iyi olur, olmasada şükür ( opacity geçişli kareler, öyle sağdan soldan inmesin )

2:45 teki gibi stock hareketli sahne gömmek kolaysa muhteşem olur, çok işime yarar !!!

Ve bikaç katman stock ses ekleyebilmeliyim ( müziğin arkasında, duş sesi, tv sesi... gibi)

Bunları yapabileceğim, en kolay arayüzü olan ve rahatlıkla tutorial bulabileceğim bi program varmıdır ???

Adobe Premier demede ne dersen de deniycem Mesela Ulead bu işleri yapabilirmi sence, arayüzü daha kullanışlı gibi geldi bana. Daha da basiti varsa

Hepsini animasyon olarak yapmam benim tek başıma pixar olmam demek butür bi sunum yöntemine gitmem şart

Motosikleti
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ozaman bikaçbişey daha sorayım

Yapmak istediğim aşağa yukarı videodaki gibi!

Animasyonları görmezden gel ( güneş değişimi, yaprak kıpırdaması, kuşlar... ... gibi hareketli sahneleri)

1:04 teki gibi bölmelerde detaylarımı tanıtmak

Sunumun genelindeki o ufak kamera titreme efektine ihtiyacım var!

Büyük bir görselin üzerinde detay göstermek adına yaklaşıp uzaklaşmalara ( 5000*3000 bir görselin 800*600 belli kısımlarına yaklaşıp uzaklaşabileyim!)

Görselimin tamamı net olsada program yapabiliyorsa belli kısımları netlemek ( lens, derinlik oyunları! )

2:43 teki profesyonel geçişler olsa iyi olur, olmasada şükür ( opacity geçişli kareler, öyle sağdan soldan inmesin )

2:45 teki gibi stock hareketli sahne gömmek kolaysa muhteşem olur, çok işime yarar !!!

Ve bikaç katman stock ses ekleyebilmeliyim ( müziğin arkasında, duş sesi, tv sesi... gibi)

Bunları yapabileceğim, en kolay arayüzü olan ve rahatlıkla tutorial bulabileceğim bi program varmıdır ???

http://www.youtube.com/watch?v=SKp8v9KUDgI

Adobe Premier demede ne dersen de deniycem Mesela Ulead bu işleri yapabilirmi sence, arayüzü daha kullanışlı gibi geldi bana. Daha da basiti varsa

Hepsini animasyon olarak yapmam benim tek başıma pixar olmam demek butür bi sunum yöntemine gitmem şart
    Bu video tamamen Maya kullanılarak yapılma öncelikle onu söyleyelim Tamamı içerisindeki herşey 3D model.

Düzenlemesi After Effects'te yapılma. Buna yakın bile bir video istiyosan paşa paşa after effects öğrenmek zorundasın Öğren ama para kazandırır baya

Motosikleti
    Honda NC S
    Düzenlemesi After Effects'te yapılma. Buna yakın bile bir video istiyosan paşa paşa after effects öğrenmek zorundasın Öğren ama para kazandırır baya
    Evet zaten 3D model konusunda hiçbir sıkıntım yok, hemen hemen bu düzeyde Ama gel gelelim bu modellerin animasyon halini almasına

tamam alır almasına da bunun için render çiftliği kurmam gerekir, benim işim olmayan bişeye de yatırım yapmak , o işleri işinin ustaları yapsın

Videonun sahibi arkadaşımızda After Effects te düzenleme yapıyor, bu da video düzenleme yapan işin ustalarının işi olduğundan bugüne kadar yan gözle bile bakmadım

Şimdi şu durumda ihtiyacım olan bazı detayları sadece After Effects yapacak değilya mantığıyla bi arayışa girdim ama henüz daha basit, şipşak bi program bulamadım kendime uygun, sanırım yok

Biçok konuda olduğu gibi, herhalde Adobe bu alanıda tekelde tutuyor Olmadı bi kurcalarım ama öyle şipşak kurcalanacak bi programmıdır değilmidir açar açmaz belli eder kendini zaten.

Yani pat pat görselleri koysamda olur ama, bi farkımız olsun

Aklıma gelmişken 1 sn 30 fps diyelim, bu 30 kareyi tek tek jpegler halinde atıp 1 sn video olarak izleyebilmem mümkün olabilir mi, bu hangi programla olur

Hep kulağımı tersten tutarmışçasına sorular soruyorum ama, biliyorsan paylaşırsan sevinirim

Sağol kefeeeeeeeee

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    video da efek girişinde anlık bir duraksama oluyorya o biraz bozmuş , tam geçişler esnasında bir davul sesi ile duraksamadan girse güzel olacak gibi
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)