Tümer fotoyu bu adama vermekle hatamı ettim acaba
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın sadece motoru oraya park etti !
bu arada arkadaşımızın nick baş harfi Niceman
yok yok emrah ii oldu
Acımadıki, acımadıki
Hocam bu görüntüler bize yakışmazzzz ___KILIÇ___ OLMAZ
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
yaw benmi yanlıs görüom acaba o tabela motosikletin o tabeladan sonraki alana giremeyecegi anlamına gelmiormu? arkadasta o nedenle oraya parkedio zaten..
Zuhtupasa aynen dediğin gibi ama bu CBR1000RR'ın rahat durduğu yokki
genç arkadaşımız heyecanlı..araltı adlı üyeden alıntı
paşam girecekti ben zor durdurdum örnek olmalısın desemde oraya park etti insancıkları hep rahatsız etti o gür motor sesiylezuhtupasa adlı üyeden alıntı
alacam alacam dedin daha bi numaranı göremedik
Acımadıki, acımadıki
O takıldığınız kurallar var ya! Kimbilir kaçınız farketmeden hergün o kurallardan kaçını çiğniyorsunuzdur. Sağdan araç geçme, kaldırıma park etme, azami hız kurallarına uymama v.s v.s. Bu tür şeyleri sonrada gelip millete kapak yapıyorsunuz bence hiç hoş değil ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Ortaköy deniz kenarına motorla inilmiyor, resimdeki arkadaş Trafik vakfı otoparkının yanına motorunu park ediyor. Arkadaşın günahını almayınzuhtupasa adlı üyeden alıntı
ya bırak hocam vardır bizimde bir amacımız ben uyuyorum meselaMeTaL adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
neden abi yoksa bildiğin bişey mi varzuhtupasa adlı üyeden alıntı
sölesene biz de bilelim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
şimdi sana n anlatsın hangisini anlatsındishy adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
böyle bir durumda o bölge tabelanın arkasında kalıyorsa ve ben orada bulunuyorsam motorumu buraya koymanın yasak olduğunu nasıl okuyacam. bence iki tabela arası bir bölgedir bu ve arkadaşta bu bölgenin içindedir böylece suç işlemiştir, eşgalini bilen tanıyan varsa 155 polis imdatzuhtupasa adlı üyeden alıntı
ya arabayla da 5 dakikalığına yanlış yere park ediyoruz. bunda büyütülecek birşey yok. ona kalırsa kurallara göre motoru kaldırıma koymak da yasak ama ben hep kaldırıma koyarım
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Demişsin YILMAZ hocam ama Bizlere yakışmaz yoksa acil durumlarda ben de olsam koyarım yasak yere ama bööle yapmamalıydı ayıp etmiş ___KILIÇ___ylmzzz adlı üyeden alıntı
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
bu baslıga tümerin daha bişey yazmaması ılgınc.nerde acep?
valla tanıdıgım kadarıyla kurallara uyar diye tahmın edıyorum.ayrıca tabeladan once park etmıs yaaa almayın gunahini.
o tabela motor kullanılmaz mı yoksa park edilmezmi?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
aaaaaaaaaa olmamış ama
tümer namı değer niceman ortalıkta yok çünki işi var birazdan katılır bizlere
Acımadıki, acımadıki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)