bence bu polis memuru motosiklet kazasında ölen arkadaşına ağlıyor,kaza mahaline bakarsanız etrafı şeritle çevrili ciddi bir kaza var ortada...
bence bu polis memuru motosiklet kazasında ölen arkadaşına ağlıyor,kaza mahaline bakarsanız etrafı şeritle çevrili ciddi bir kaza var ortada...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
ben polislerin pek çok azmış kişiye ses çıkarmadığını gördüm.Baja adlı üyeden alıntı
May the Force be with McLaren Mercedes
ccbbdd yaa haklı olabilirsin. Bak şimdi yazdıklarıma pişman oldum. Hakkaten ya dediğin gibi ise
geçen alanyada benim önümdede düştü biri ama motorlara nedense bişiy olmuyor yaws
Yan yatmış motor resminin başlığı tam olarak şudur:
"MOTORCYCLE COP TAKES A SPILL!"
Four wheels good , two wheels better...
polis kafasına esene ceza yazıyor genelde. bi de eskişehirde çok fazla bu olaylar.Baja adlı üyeden alıntı
eskişehirde volkan ve serdarın yaşadıklarını biliyoruz. haksız yere ceza yazıyorlar bazen. konyada da ehliyetsiz racingciler dururken mopedlere ceza yazıyorlar.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Polisler düşmez mi?...En çok onlar düşüyorlar.
Daha geçen gün metin abiyle kavşağın ortasındaki ağaçların arasına uçtuk.
Allahtan..Ufak sıyrıklardan başka yara almadık.Kaskında bunda büyük faydası var tabii.Çünkü kafa üstü çakıldım ben.Kask olmasa kafa giderdi vallahi.Motorda çimlerin üsütüne düştüğünden ufak lekeler ve akü arzasından başka bir hasar almadı. Ucuz atlattık.
1 km lik yolu yürümemek için adamın arkasına atladık.Az daha canımızdan olacaktık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)