Başarılı secim, tebrikler. Allah kaza bela göstermesin.
Fransız, italyan yada ingiliz; asla
Kore; belki
Alman; olabilir
Amerikan; imkansız
Japon; candır can
Başarılı secim, tebrikler. Allah kaza bela göstermesin.
Fransız, italyan yada ingiliz; asla
Kore; belki
Alman; olabilir
Amerikan; imkansız
Japon; candır can
10 Numara tercih yapmışsın bende tam 5 fazla ver toyota al yazıyordum ben dediklerinin hepsini kullandım toyota çok güzel hem yakıtı güzel hem konfor çok füzel kazasız sürüşler dilerim
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Nerdeyse 4 sene olmuş konuda. Ben 3. toyota Corollamı aldım bu arada. Memnuniyetimi düşünün artık.
Düşünenlere referans olması için cevap yazdım. Saygılarımla.
Görebildiğin en uzak yere git, oradan daha uzakları göreceksin.
Merhabalar Seneye bende aynı sizin gidi düşünüyorum üstad, ve saydığınız araçlar benimde bütçem aynı olduğundan seçeneklerim arasında yalnız ben ford fiesta yı da eklemiştim, siz ne kadar verdiniz acaba ? yada edindiğiniz bilgiler nelerdir hocam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
Mesajınızı görmedim ve ayrıca tarih kısmında yıla hiç bakmadığımdan valla dedim 9. ayda yazılmış taze :D haha
toyota corolla almışsanız demekki memnunsunuz teşekkürler bakalım bende aynı bütçe ile ne alacağım görelim :D
Evet o tarihte 2009 model aldım, 2 sene sonra 2012 model. Şuan 2013 model var ve hepside dizel. Tavsiye ederim.
Görebildiğin en uzak yere git, oradan daha uzakları göreceksin.
bence Renault Fluence ı kesinlikle denemelisin. renault un 1.5 dizel motoru malum az yakması ve az sorunu ile biliniyor. ic hacimde fazlasıyla geniş. tek kusuru arka suspansiyonların serbest olmaması ki onuda öyle ben sürücüyüm diyen herkez sürüşte anlamaz.
bende 2011 modeli var. sakin kullanımla yakıtı 4 litreye kadar düşürmüşlügüm var. hemde bagaj silme dolu iken.
dördünüde tercih etmezdim onun yerine kriterlerinizi söylersiniz ona göre yardımcı oluruz bidahakine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)