Rengin
Rengin
inanın ki deneyimi olanlar bilirler bir bebeğe isim bulmak kadar zor bir şey yok şu hayatta bütün yaşamını etkileyecek bir şey bu iş. biz de eşimle düşündük taşındık ve NİL olmasına karar verdik bebeğimizin ismi. bende böylelikle iki işten birden kendimi kurtarmış oldum. ilki bebeğin ismi işi ikincisi de eşimin istediği bir isim olması işi ) bazen işi bayanlara bırakmak gerektiğini düşünenlerdenim.... )
) haklısın bir ara Dora'ydı ama aile büyükleri ve yakın çevre Dora isminin kaba olduğunu söyleyip fikrimizi değiştirene kadar. bizde ta başından beri aklımızın bir köşesinde duran NİL ismini gündeme getirdik ve NİL olsun istedik..
Dora olmaması çok iyi olmuş.Nil gayet güzel bir isim.
yani NİL isminin bir çok avantajı var. ilki sade olması ikincisi kolay bir isim olması ve nazik bir isim olması kaba değil yani..
İsmi ile analı babalı
mutlu huzurlu
onurlu büyüsün.
mercan dan can, meryem den em, çıkan sonuç- Canem... bir anlamı varmı bılmıyorum kız ısmı olabılırmı onuda bılmıyorum sadece öneri... hakkınınzda hayırlısını dılıyorum
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Canku dan Can, yanlız
@ZIPPIRMAN; tekeşekkür ediyorum Allah bütün çocukları analı babalı büyütür inşallah...
müslüman isimleri takınca cennete falan gitmiyosunuz ha,bırakında çocuğun ismi güzel olsun
zaten forumdan da uzaklaştırılmış yerinde bir karar olmuş..
selda
gülşah
ışıl
sedef
başak
ıtır
menekşe
nazar
efsun
birsen
aygen
lerzan
şehnaz
müge
neslişah
oya
papatya
sezgi
yıldız
müjde
müjgan
goncagül
asuman
iclal
yeter
nezaket
gonca
hasret
ışık
ışın
sebla
sebil
bestem
beste
ilsu
arzum
zümrüt
firdevs
nevin
nihan
jale
hale
nalan
serpil
leman
bala
cavidan
merih
orkide
alara
gülbin
şaziment
ofelya
flora
dilan
roza
rojin
rojda
burçe
burçin
gülçin
gülhan
melda
yelda
yeliz
ayla
bilge
seray
seyhan
reyhan
değer
kıymet
ada
çağrı
ege
melodi
saynur
nagehan
seval
abiye
janset
ayben
gülben
oben
sezen
ajda
candan
ajlan
ceynur
ceysu
esna
nazar
nagihan
çisem
çisil
çiçek
afitap
huban
nesli
figen
huriser
mirliynay
nesteren
yaşariye
arpi
kalopi
simruy
gülru
gülfem
gülfer
ayperi
gülperi
binnur
binnaz
nazlı
nazan
nurcihan
cihan
tilbe
dikmen
nazperi
denise
lori
talin
tümay
tamay
tanem
benan
benian
biran
biranda
selver
yaprak
yonca
fulden
fulin
ağaç (bitki adlarını kabul ediyorsa ağacı da kabul eder)
lidya
buğu
yaban (doğa terimlerini kabul ediyorsa onu da kabul eder belki)
okşan
rahşan
helenizm (imparatorluk adlarını kabul ediyor örn:selçuk,osman vs. belki onu da kabul eder)
suzan
suzanna
selen
makbule
füsun
zerrin
fulya
hadise
eyşan
ezel
atiye
-----------------------------------------------
aslı,burcu,satı,döne,döndü,zeliha,özlem,sibel,hani fe,buket,gizem,nergis,merve,meryem,leyla,necla,dem et,aynur,deniz,zehra,pelin,filiz,ebru,ayşe,fatma,z eynep,elif,songül,ilknur,funda,gökçe,nuray,aysun,a ylin,nihal,yasemin,cansu,melis,melisa,aleyna,yaren ,hülya,serap,idil,irem,asya,defne,selin,öykü,şebne m,nesrin,tuana,esra,esma,duygu,arzu,hande,handan,e ylem,tuğba,tuğçe,sinem,didem,neslihan,aslıhan,güla y,tülay,nilay,pınar,canan vs. isimler çok klişeleşmiş ve çok yaygın isimler. kesinlikle koymayınız.
cemre klişeleşmiş bir ad ama. az kullanılan adlardan seç selda gibi nalan gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
yanlış yazmışsın. tuanna değil tuana olacak.
Üye olduğun gün bu konuyu bulup yorum yapmışsın ya
Kız okula başladı ama konu hala güncel
Allah anali babali buyutsun
Şevin: sabahları bulutların arasından ve dağların ucundan görünen güneş ışıkları demek.
Elvin: gökkuşağını oluşturan her bir renk tayfı
İlçim : gözyaşı
Halkla ilişkiler isim olduğundan günde yüzlerce insan adıyla uğraşıyordum
Şimdiye dek en sevdiklerim bunlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)