saglık olsunda ısmını bır sekılde bulursunuz
Annenizin ismini koyun yada CEYDA,MİNE,ŞULE,MERAL,LEYLA,BETÜL,gül
saglık olsunda ısmını bır sekılde bulursunuz
Annenizin ismini koyun yada CEYDA,MİNE,ŞULE,MERAL,LEYLA,BETÜL,gül
YAMAHA
kardeşim sen nerelerdesin yahu??
Zonguldak mt de seni arıyorum ne zamandır hemşerim benim
Bak nacizhane tavsiyem adını Eylül koy hitabı çok güzel bir isim.Hem de eylül ayındayız çok tatlı olur.
İrtibatı koparma motorumuz olmasada gezelim tozalım.Ben ereğlideyim.
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin,önce anne - babasına,sonrada vatanına milletine hayırlı bir evlat olur inşallah
esma yada hüsna....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Evet Zonguldak MT'de neredeyse kurulduğundan beri üyeyim ama Zonguldak MT olarak çok pasif kaldık. Zonguldaklıyım ve hala Zonguldak'ta ikamet ediyorum Demir Medya'da çalışıyorum Demir Park AVM'nin orda Dedeman altında zaten Demir Park'a gelsen Demir Medya nerede desen bütün güvenlikler gösterir beklerim bi çayımı içmeye. inşallah dediğin gibi olur evet Eylül çok güzel bir isim ama bu aralar furya heralde sağ da solda çok duyuyorum bu ismi o yüzden pek tercih etmek istemedik bizim de aklımıza geldi. Benim arayışım biraz daha çok duyulmamış bir isim nadir isimlerden arıyorum işin açıkçası mesela MİRA ben çok duymamıştım geçen günlere kadar beklerim her zaman.
evet güzelmiş gerçekten kulağa hoş geliyor... teşekkür ederim
Haklısın Mercan çok manalı ama iç işleri istemeyince ve bu dönemde hamile bayanların hormonları pek bi allak bullak olduğu için pek üstelemek olmuyor genel de suyun aktı yönden doğru gitmek gerekiyor aman hocam bu konu da tecrüben yoksa bu dönem de "tamam", "nasıl istersen" bide "olur" cümleleri çok işinize yarayabilir
Benim favori isimlerimden bir kaç tanesi yazılmış bende ekleme yapayım
Mercan,Mira ve Eylül çok güzel isimler
Almila veya Almira da olabilir erkek olursa Batın
Batın batan güneş anlamında ayrıca Allah'ın 99 isminden birisi.
Almira - ay tutulması sırasında ayın çevresinde görünen kız
Almila - Elma gibi kırmızı yanaklı güzel
Artemis: Savaşçı Kız
Kiraz da var tabi
Valla abi benim kızım olsa Miray ismini koyarım bence çok güzel bir isim
CANSIN koy hocam benim erkek kardeşimin ismi ama olsun unisex bir isim zaten
Ne zordur bu isim işi iyi bilirim ..
ben hep Lal koymak istedim ama eşim Lal aynı zamanda tutuk demektir, dilin lal olması Hilal deki ayın yarısının tutuk olması gibi .. hanım insanlar isimlerine benzer sakın ha dedi .
istemeyerekte olsa lal den vazgeçtim.. ama hala beğendiğim bir isimdir.
Melis koyduk sonradan .. benim sülalem hep 2 isimli ..
kızım tek isimli olsun istedim .. İsmin önüne arkasına bişi koymadım ..
Elif isminede hayranım bir kızım daha olursa kesin adı elif olacak.
İsmiyle yaşasın derler. Elif zarif bir isim .. anlamı da çok güzel .
kolay gelsin.. zor iş zor
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Ayşe-Fatma-Hayriye şaka tabi
Mesela Şeyda olabilir,çılgın aşık anlamına geliyor
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
Kiraz ismini bende düşünmüştüm aslında bi hanıma da danışmak lazım değişik ve güzel bir isim teşekkür ediyorum katkılarından dolayı
Valla hocam Miray değilde Mira diye düşünüyoruz daha ağırlıklı olarak....
Valla hocam Cansın ismini ailem ilk benim için düşünmüş ama sevgili halacım Cansın olmasın Canku olsun demiş. Doğan Canku'dan gelir Cansın olmayınca benim ismim amcamın oğlunun ismi oldu Baran Cansın o yüzden unisex olduğu hiç düşünmedik yine de teşekkür ederim.
Elif halamın ismi şimdi elif koysak ismi diger iki halamdan yana sıkıntı olur o yüzden sıkıntılı bir durum ) Lal da farip listeye eklemem lazım teşekkürler katkılarından dolayı...
Babasının bir tanesi olmasın benim kızım kimseye çılgın aşık istemem kıskanırım ben yine de teşekkürler...
Bekarken fazla hoplayip,ziplamis bir erkekseniz ve hanimunizda capkinliklarinizi biliyorsa,is daha facia bir hal aliyor.
Mesela benim hanim kizimiza isim ararken,
su isim nasil?
diye hic sormadi.
Sorusu soyleydi.
Su isimde kiz arkadasin oldu mu?
Baya zorlandik anlayacaginiz.
En sonunda Aylin isminde karar kildik.
Size Allah kolaylik versin.
hocam iyi dileklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. bu arada sizin konuya da salça olup arada kaynadım bende afbuyrun bende yıllardan beridir hep yiğit aslan ismini düşünmüşümdür adı gibi yiğit hakyemez ve aslan gibi yürekli asil cesur olsun istedim ama sonradan babamızı kaybedince yiğit aslan yerine tayyip aslan yada tayyip yiğit düşünüyorum şimdi bakalım hangisi ağır basacak
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Kirazmı?şeftali daha iyi gibi, Asya yerine mondial, Cansın yerine canımmısın daha iyi.
Son zamanlarda acaip isimler türedi memleketimizde.Olm bak gitte yakında isim olur.
''no name'' daha iyi yabancı özentiside giderilmiş olur.
Aprilia RS 250 GP Nº1
çok güldüm ya valla.
Özenti işi değil bizim ki sadece paylaşım. Olabilir neden olmasın ki. her zaman klasik isimler olacak hali yokya.
Paylaşım için teşekkürler.
Yok nedemek belki buradan da işinize yarar bi isim çıkar. Umumi bir durum yani
Çok hoplayıp zıplamadığım için o tarz bi durum söz konusu değil benim için genelde biz de de bu olsun mu şu olsun mu tarz da cümleler kuruyoruz aramızda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)