toplama bilgisayar oluyor bisiklet neden olmasın ? :)
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
hepinize selam sevgili gönül dostları , hepimizin bildiği gibi değişik güçve performansta türlü türlü bilgisayarlar toplanmakta , konu başlığındanda anlaşılacağı gibi bilgisayar toplanırda bisiklet toplanmazmı ?
aslında konu bir bisiklet alamamaktan ziyade her zaman anlatmaya çalıştığım gibi eskiyi değerlendirip geri dönüşüme katkı sağlamak , tabi bunu yaparkende boş vaktimizi güzel şeylere harcamak, eee tabi birde kafa dağıtmaktan öte değil aslında
resimlerini paylaştığım bisikletin , gövdesi hariç her bir parçası değişik bisikletlerden toplanma olup komple elden geçmiş ve boyanmıştır , gerçiii daha üzerinde oynama yapılacak bir kaç işlem daha var , çamurluk montajı , arka sele demirleri vs. vs.
bisiklet tabiki her zaman bildiğimiz bisiklet ama buna birde motorcu uzun yol ruhunu ve irfan yorumunu ekleyince , ortaya böyle bir şey çıktı , çarşı içinde çok işe yarayacağını düşündüğüm için ve taşıma sepetlerinin ön tarafta sıkıntı olduğunu ve montajının uğraştırıcı ve kullanışlı olmadığını gördüğüm için böyle bir şey yaptım , umarım yapacak olan arkadaşlara bir fikir yada görsel bir bilgi verebilir , faydam dokunduysa ne mutlu demek düşer bana ,
bu arada 15 er kg dan toplamda 30 kg maksimum kapasitede bisiklet ile konforlu ve güvenli eşya taşıma olanağı sunuyor 21 vites , çarşıda artık poşertleri gidona asmak zorunda kalmayacak konforlu , güvenli ve dengeli bir şekilde taşıma yapabileceğim ,
belki benzerleri vardır bilmiyorum ama tamamen made ın kömürlük yapımıdır
yorum yazan yazmayan değerlendiren tüm arkadaşlara teşekkürler esen kalın
sağda solda birsürü hurdaya atılacak metal çubuklar, lamalar ve levhalar bulunmakta bunlar bir çalışma yapacağım zaman sıkça önüme çıkan problemler olduğu için yine gereken parçayı işleyip , yamultma bükme ile uğraşmaktansa daha stabil, sağlam ve bükülmüşünü uydurup kullanmak benim yaşam tarzım gibidir uydurabildinmi derseniz uyduğu kadar
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
saçın yansın be irfan abi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
affffferin be irfan senden korkulur valla
sitemizin mederi iftarı saçını niye yakıyon len
-
Kocaeli İl Temsilcisi
tr100a adlı üyeden alıntı
affffferin be irfan senden korkulur valla
sitemizin mederi iftarı saçını niye yakıyon len
sağaolasın erkin abi ne yapmışımki ? arkadaşlara fikir olsun görende uçak yapıyorum filan zannedecek
-
İrfan bey toplama mobilet oluyorda toplama hayabusa neden olmasın ?
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
irfan boş duramuyrsun....
küdret narı lazım irfan.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Sidecaseler super olmuş valla :D eline sağlık direk binip uzun yol yapsı gelir adamın :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Süper Moderatör
Boya kalitesi çok iyi duruyor ama siyah her zaman zordur keşke beyaz yapsaydın
Ha birde ön çatalı ve pedalı farklı renk yaparsan daha güzel durur fotoşop ile dene bir istersen.
Eline sağlık.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Cruiserbike Olsun ismide ama rengi bende beğenmedim siyah bisikletmi olur işçilik harika olmuş söylenecek söz yok bir İrfan KARAMAN klasiği.Kolay gelsin abi.
-
güzel bir çalışma olmuş irfan abi eline koluna sağlık
-
boya metalik siyah yalnız dikket çekmek isterim
ellerine sağlık abim
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
bu arada 15 er kg dan toplamda 30 kg maksimum kapasitede bisiklet ile konforlu ve güvenli eşya taşıma olanağı sunuyor 21 vites , çarşıda artık poşertleri gidona asmak zorunda kalmayacak konforlu , güvenli ve dengeli bir şekilde taşıma yapabileceğim
Nedir sendeki bu taşıma sevdası anlayamadım. İçinde bir kamyoncu var da haberin yok galiba.
-
İrfan amca bana bunu yaparmısın , lütfeeen
Buda olur
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
Moderatör
Eline saglik abi, bende motora topcase demiri yapiyorum bitmek uzere. Konu acarim not verirsin artik :p
-
Ruhsata işlettinmi ?...
Bunun hiç kaçarı yok... Ruhsata işlenmesi lazım...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
sanada afferin EMRE boyatınca daha güzel olucak
-
Her ikisi de gayet güzel çalışmalardır, İrfan ve Emre arkadaşları tebrik ediyorum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)