izmirde evlenme teklifi...
Reklamlar
-
heyecan dorukta izmirde, eylül 10-15 arasında yapmayı planladığım evlenme teklifi için fikir almak istiyorum. yapacağım teklifin herkesin içinde olmasına gerek yok. sadece güzel bir mekan ve yaratıcı fikirler. izmirde olan arkadaşlarımla beraber yapabileceğimiz birşeyde olabilir.şimdiden fikir veren arkadaşlara teşekkürler...
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
Reklamlar
-
ben evinin yakınına gidip..5 şişe kolonyayı yola döküp...Kalp şeklinde ama..telefon edip..cama çıkmasını söyleyip.."ay" çok güzel görünuyor diye cama çıkartıp, o kalp şeklinde kolonyayı ateşe vermiştim..öylece yanarken o şaşkınlıkta benimle evlenirmisin demiştim..güzel olmuştu..ben bile şaşırdım kendime
onun evi bunun için çok müsaitti sen ne yaparsın bilmem..
Allah yardımcın olsun
-
bende açıkçası kordonda bir fayton kiralamayı düşünüyorum, turu tamamlayıp indiğimiz yerde de sadece bir kemancı. .. ama kemancıyı izmirde nasıl ayarlıcam mesela, onu bulamadım ?? sonrada alsancakta özsüte götürüp daha önceden hazırlattığım özel bir pastayla kutlamak... nasıl ??
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
banada tavsiye lazım. gittik babasından istedik, söz yaptık, nişan yaptık hala evlenme teklifi istiyor
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
banada tavsiye lazım. gittik babasından istedik, söz yaptık, nişan yaptık hala evlenme teklifi istiyor
hocam o zaman işin daha da zor
-
Köprüyü gecene kadar ne istiyorsa yap ;) evlenince yapma ipler kaçar valla alamazsında geriye.
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
+1
ben teklif yapmayacağım. aldım gitti bitti diyorum. üzülüyor...
-
-
Süpriz bir evlenme teklifi yaptım.. İzmir de kemancıyı nereden bulursun muamma ama işin gerçekten zor Çünkü Kadınları memnun etmek Çok zor
Allah yardımcın olsun.. Ama Fayton düşüncesi güzelmiş, ama baştan işi çözer bence Daha ani olmasını istiyorsan farklı bişiler düşün aklıma gelirse paylaşırım..
-
Mersin İl Temsilcisi
maça götür, stad taraftar grubunu ayarla... benim amcaoğlu öyle yapmış....
trt de bile çıkmış...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
motorcuları topla herkes evin önünde dip gaz yapsın mahalle ayağa kalksın... herkesin önünde haykır.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
maça götür, stad taraftar grubunu ayarla... benim amcaoğlu öyle yapmış....
trt de bile çıkmış...
buda süper.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
sezginkalkan adlı üyeden alıntı
bende açıkçası kordonda bir fayton kiralamayı düşünüyorum, turu tamamlayıp indiğimiz yerde de sadece bir kemancı. .. ama kemancıyı izmirde nasıl ayarlıcam mesela, onu bulamadım ?? sonrada alsancakta özsüte götürüp daha önceden hazırlattığım özel bir pastayla kutlamak... nasıl
??
izmirde kemancıdan kolay ne var..bi sürü cingenden illaki vardır keman çalan...
-
http://www.youtube.com/watch?v=1jOJSBQVj6U bu videodaki gibi birşeyler de yapabilirsin ...
-
Sevdiği bir grubun konserine götür ama bir şekilde iletişim kur ve evlenme teklifi edeceğinden bahset o gruba . Bir ara yanından kaybol sahneye çık ve mikrofonla insanların önünde haykır Sahneye çağır öp tut elinden götür nikah masasına bas imzayı sonra masaj yaptır kendine çünkü sonrası ben bilmem beyim bilir olcak
-
beyler ben sadece sms attım o kadar bence bu kadar ince düşünmeyin
yoksa ocağınıza incir ağacı diker
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Ayvalığa götür.Zaten yakın sayılır.Şeytan sofrasına götür.Güneşin batışıyla kemancı eşliğinde evlenme teklif et.Nasıl fikir ama?Şeytanın bile aklına gelmez.
-
Yada al İstanbul'a gel çık boğaz köprüsüne evlen lan benimle diye bağır kameralar gelsin televizyona da çıkarsınız . Polis gelir , polisten istekte bulun kemancı bulup getirsinler sana onun eşliğinde söyle kabul edincede polis baya oyalar seni ama olsun değer yani
-
evlendikten 15 yıl sonra pişman olucan o kadar değer vermeye gerek yok
-
bpk adlı üyeden alıntı
Yada al İstanbul'a gel çık boğaz köprüsüne evlen lan benimle diye bağır kameralar gelsin televizyona da çıkarsınız . Polis gelir , polisten istekte bulun kemancı bulup getirsinler sana onun eşliğinde söyle kabul edincede polis baya oyalar seni ama olsun değer yani
Bu iş tutmaz arkadaş :D sonra evlenemezler uzun bir süre teklif etse bile :D
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Moderatör
Biz evlendik 4 yıl geçti. Hala istiyor
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)