Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bir Tanrıyı Daha Yıktım

REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    motor kafa bana iyi geçirememişsin. Yardım lazımmı? Demir cop un siyasetle alakası yok. Varsa bile çıplak ayağın gazozla intiharından iyidir. ÇIPLAK AYAK GÜLE GÜLE. EREN ÖZER VE MAKSELİ ARKADAŞIMA KATILIYORUM. makseliyle her nekadar motor mevzusunda tartışmış olsak bile. Doğruları yazanları herzaman desteklerim. Konu dışı olsada burası bi motosiklet formu.SADECE KONU DIŞI BÖLÜMÜNE YAZMAK İÇİN VE KENDİ REKLAMINI YAPMAK İÇİN ÜYE OLANLARI KINIYORUM. Selamlar, sevgiler.
    Barış Şuşut ve eren özer bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor kafa bana iyi geçirememişsin. Yardım lazımmı? Demir cop un siyasetle alakası yok. Varsa bile çıplak ayağın gazozla intiharından iyidir. ÇIPLAK AYAK GÜLE GÜLE. EREN ÖZER VE MAKSELİ ARKADAŞIMA KATILIYORUM. makseliyle her nekadar motor mevzusunda tartışmış olsak bile. Doğruları yazanları herzaman desteklerim. Konu dışı olsada burası bi motosiklet formu.SADECE KONU DIŞI BÖLÜMÜNE YAZMAK İÇİN VE KENDİ REKLAMINI YAPMAK İÇİN ÜYE OLANLARI KINIYORUM. Selamlar, sevgiler.
    Ben zaten siyasetle alakası olduğunu söylemedim ki... Burasının polisleri eleştirme forumu olmadığını söyledim.
    Biraz daha açayım. Yani diyorum ki; sen motosiklet forumunda, polisleri eleştirmek için (olumlu yada olumsuz) konu açıyorsan, bir başkası da motosiklet haricinde konu açtığında çemkiremezsin.
    Doğruları yazanları ben de severim, desteklerim, ancak objektif olması koşuluyla. Bu nedenle senden pek haz ettiğim söylenemez. Her ne kadar senin umrunda olmasa da...
    Ha birde son olarak şunu belirteyim; sürekli dikkatimi çekiyor ama "yazarken aradaki harfi atlıyordur" diye düşündüğüm için söylemiyordum. Form değil forum.
    Motosikletli Kaplumbağa...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben zaten siyasetle alakası olduğunu söylemedim ki... Burasının polisleri eleştirme forumu olmadığını söyledim.
    Biraz daha açayım. Yani diyorum ki; sen motosiklet forumunda, polisleri eleştirmek için (olumlu yada olumsuz) konu açıyorsan, bir başkası da motosiklet haricinde konu açtığında çemkiremezsin.
    Doğruları yazanları ben de severim, desteklerim, ancak objektif olması koşuluyla. Bu nedenle senden pek haz ettiğim söylenemez. Her ne kadar senin umrunda olmasa da...
    Ha birde son olarak şunu belirteyim; sürekli dikkatimi çekiyor ama "yazarken aradaki harfi atlıyordur" diye düşündüğüm için söylemiyordum. Form değil forum.
    Ya arkadaşım ben heryere yazar çizerim. Çıplakayak sadece konu dışı bölümüne yazıp kendi reklamımı yapıyor. Bu reklam yapma konusunda yöneticilerden uyarı aldığını bizzat kendisi yazdı. Daha neyi savunuyosun anlamadım? Gazoz şişesiyle intiharımı? Nerde sacma sapan konu var konu dışı bölümünde, bi açıyorum konuyu, çıplak ayak açmış konuyu. Altınada kendi sitesinin reklamını yapmış. Moto sohbet, teknik servis vs öteki motor ile alakalı bölümlerde yazısını bulmak ölüm. Çok beğendiysen git sitesinde ne yazıyosa ordan oku. Bence burda laf kalabalığından başka yaptığı bişey yok. Reklam hariç
    Barış Şuşut bunu beğendi.

Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Ya arkadaşım ben heryere yazar çizerim. Çıplakayak sadece konu dışı bölümüne yazıp kendi reklamımı yapıyor. Bu reklam yapma konusunda yöneticilerden uyarı aldığını bizzat kendisi yazdı. Daha neyi savunuyosun anlamadım? Gazoz şişesiyle intiharımı? Nerde sacma sapan konu var konu dışı bölümünde, bi açıyorum konuyu, çıplak ayak açmış konuyu. Altınada kendi sitesinin reklamını yapmış. Moto sohbet, teknik servis vs öteki motor ile alakalı bölümlerde yazısını bulmak ölüm. Çok beğendiysen git sitesinde ne yazıyosa ordan oku. Bence burda laf kalabalığından başka yaptığı bişey yok. Reklam hariç
    Yahu adamın açtığı konu sayısı 12.
    Ve bunun 6 tanesi moto sobet forumunda.
    Okumadan, bakmadan, laf olsun diye yazıyorsun.
    Niye muhalefet için bu kadar çabalıyorsun anlamıyorum.
    Ayrıca burada açılan konuyu beğendiysem buradan okumaya devam ederim. Yani sen beğenmedin diye, başka bir yere yönlenmeme gerek yok.
    Eğer beğenmezsen, " yazını beğenmedim, ne dediğini anlamadım, çok kötü yazmışsın, saçma olmuş " vs. vs. dersin, hatta rahatsız olduysan şikayet edersin.
    Ama her kim olursa olsun, burada en az senin kadar konu açma hakkı vardır. İstediği yerde, istediği kadar.

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Güle güle derken, sanki babanızın evinden kovuyorsunuz. Siz bu hakkı nerden alıyorsunuz acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    KUVVETMİRA olacağıdı şimdi dadından yinmezdi bu konu.

KUVVETMİRA yok,mete_han yok nereye gidiyor bu forum? Muhabbet ehli insanlar bir bir uzaklaşıyor ya da uzaklaştırılıyor.
    MotorKafa bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı rs_guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güle güle derken, sanki babanızın evinden kovuyorsunuz. Siz bu hakkı nerden alıyorsunuz acaba?
    kendimden. Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------

Yahu adamın açtığı konu sayısı 12.
    Ve bunun 6 tanesi moto sobet forumunda.
    Okumadan, bakmadan, laf olsun diye yazıyorsun.
    Niye muhalefet için bu kadar çabalıyorsun anlamıyorum.
    Ayrıca burada açılan konuyu beğendiysem buradan okumaya devam ederim. Yani sen beğenmedin diye, başka bir yere yönlenmeme gerek yok.
    Eğer beğenmezsen, " yazını beğenmedim, ne dediğini anlamadım, çok kötü yazmışsın, saçma olmuş " vs. vs. dersin, hatta rahatsız olduysan şikayet edersin.
    Ama her kim olursa olsun, burada en az senin kadar konu açma hakkı vardır. İstediği yerde, istediği kadar.
    onlarıda okudum. Hepsinin altında kendi sitesinin reklamı vardı. Evet beğenmiyodum hoşumada gitmedi değil yani.

Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    kendimden. Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------

onlarıda okudum. Hepsinin altında kendi sitesinin reklamı vardı. Evet beğenmiyodum hoşumada gitmedi değil yani.
    Yeterince açıklayıcı olmadı. Daha açık olun da ne demek istediginizi anlayalım...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    anlayan anladı. İçimden ne geçiyosa yazarım. Çekinecek, sılacak, korkacak bişeyim yok.

Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    anlayan anladı. İçimden ne geçiyosa yazarım. Çekinecek, sılacak, korkacak bişeyim yok.
    Yok canım ne münasebet. Burda zaten bir tehdit söz konusu değil. Evden kovmak için, ev sahibi olmak lazım.. Ev sahibi sizseniz gidelim. Yoksa biraz daha beyefendi olun, herkes gibi. Konuşarak halledilecek bir konu için kalpler kırılmasın.. Hepimiz arkadaşız burda. Ya da öyle mi sanıyoruz?

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Baskalari da seninle ayni haklara sahip.
    Burasi babanin ciftligi degil.
    Ben istedigimi yazarim ama ciplakayak yazamaz deme luksune sahip degilsin.
    Aslinda onu deme hakkina bile sahipsin ama yalniz degilsin.

Ben daha oncede yazdim ama anlasilmamis.
    Birilerinin paylasimlarindan bisey anlamayabilirsiniz.
    Bu gayet normal demek isterdim ama degil.
    Benim de yazdiklarindan bir sey anlamadigim yazarlar var.
    Hatta soylediklerinden hic bir sey anlamadigim dusunurler,fikir adamlari var.
    Ama bugune kadar kimseye,
    niye benim anlamadigim seyler yaziyorsun huleeyynn diye saldirmadim.
    Adamin yazdiklarini anlamamam onun sucu degil ki.

Eksikliklerimizin ustunu ortmek icin onu afise edenleri yargilamak yerine,kendi ozelestirimizi yapip, becerebiliyorsak o eksikligi gidermeye calismak daha olguncadir.

Yoksa burada ustun cikmak icin laf ebeligi yapmak,
    cehaletimizin tescillenmesinden baska bir ise yaramaz.
    Arda_Karaca ve MotorKafa bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ben istediğimi Yazarım demedim, aklımdan ne geçiyosa konu hakkında onu yazarım dedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

Alıntı rs_guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok canım ne münasebet. Burda zaten bir tehdit söz konusu değil. Evden kovmak için, ev sahibi olmak lazım.. Ev sahibi sizseniz gidelim. Yoksa biraz daha beyefendi olun, herkes gibi. Konuşarak halledilecek bir konu için kalpler kırılmasın.. Hepimiz arkadaşız burda. Ya da öyle mi sanıyoruz?
    helal olsun yahu? Çıplakayak güle güle yazmak kovmak mı oluyor? Beğenmiyodum, ban lanmış veya gitmiş, neyse, güle güle dedim. Burası benim değil, babamın çiftliğide değil. Ben gitsem veya ban yesem, arkamdan güle güle deseler bazıları, umurumda bile olmaz. Çünkü zaten yokum otomatikman.

Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    ben istediğimi Yazarım demedim, aklımdan ne geçiyosa konu hakkında onu yazarım dedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

helal olsun yahu? Çıplakayak güle güle yazmak kovmak mı oluyor? Beğenmiyodum, ban lanmış veya gitmiş, neyse, güle güle dedim. Burası benim değil, babamın çiftliğide değil. Ben gitsem veya ban yesem, arkamdan güle güle deseler bazıları, umurumda bile olmaz. Çünkü zaten yokum otomatikman.
    Düşüncelerinize saygı duyuyorum. Böyle bir konu için 'ban' yiyen bir kişinin arkasından, dalga geçer gibi 'güle güle' demenizi, kendinize yakıştırmamanızı beklerdim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Beyler hiçbiriniz alınmasın ama bir ricam var;

Mevzu kişisel fikir alışverişine döndü.Bizlerden müsade isteyip özelden yazışmaya devam etseniz?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ne diyelim? yasmı tutalım? Ben mi ban ladım? Veya sebep oldum?

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Yaptığın ayıp.
    Burası siyaset.net değil ama, arabesk.net'te değil !
    Kendi açtığın konuyu hatırla, ondan sonra dalga geç insanlarla http://www.motosiklet.net/forum/konu...kaybettik.html

---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 18:57 ----------

Al Adem hocam bu da senin açtığın bir konu. http://www.motosiklet.net/forum/konu...demir-cop.html
    Burası motosiklet.net. Polisleri eleştirme forumu değil

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

Motosiklet hakkında konuşmak istiyoruz sn. maskeli.
    Fütursuzca danseden insanları değil. http://www.motosiklet.net/forum/konu...smail-2-a.html

---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:08 ----------

Dostum sana da yakışmadı gerçekten
    Madem böyle düşünüyorsun, sen de http://csharpvideoluders.com/ ' a takıl.
    Bak ne var burada http://www.motosiklet.net/forum/konu...in-yardim.html
    futursuzca dediğim insanlardan biri sendin.

açtığım konu, yazdığım mesaj, aldığım ve verdiğim like ların nerelerde geçtiğine bakılmalı objektif bir değerlendirme için.

ve bana verdiğin örneğe bak. ne siyasi nede bir kötüleme var.

kürtlere karşı aşağılayıcı hareket var diyorsan da benim de geçmişim kürt kökenli insanlar var.

acınası bir haldesin. saçmalıklarına muhatap olmamak için seni kaale almayacağım bir daha.

umarım bu konu kitlenir ve silinir.

böyle devam etmesi MT forumunun hayrına değil...
    eren özer bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    makseli takma kafaya. Sert yazıyosun. Ban yemeni istemem. Ne kadarda tartışmış olsakta. Çünkü motor hakkında yazıyosun. Gazozdan konularda değil yani.

Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    futursuzca dediğim insanlardan biri sendin.

açtığım konu, yazdığım mesaj, aldığım ve verdiğim like ların nerelerde geçtiğine bakılmalı objektif bir değerlendirme için.

ve bana verdiğin örneğe bak. ne siyasi nede bir kötüleme var.

kürtlere karşı aşağılayıcı hareket var diyorsan da benim de geçmişim kürt kökenli insanlar var.

acınası bir haldesin. saçmalıklarına muhatap olmamak için seni kaale almayacağım bir daha.

umarım bu konu kitlenir ve silinir.

böyle devam etmesi MT forumunun hayrına değil...
    Sana özel bi kastım yok.
    Sadece yaptığını doğru bulmadım ve söyledim.
    Yani daha önce yazdığın mesajlar yaptığın like larla alakası yok durumun.
    Kürt'lere nasıl geldi konu bilmiyorum ama Kürt'lerle ilgili iyi yada kötü bir yazını hatırlamıyorum.
    Onunla da alakası yok yani.
    Ayrıca Kürt'lere karşı özel bir sempatim de yok...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Çıplak ayakla gitmeseydi keşke.Üşütecek şimdi.Keşke ayağına bi terlik verseydiniz.

Harbiden şaka bi yana bu ne yaw?Çıplak ayak çıplak ayak kabus gibi çöktü siteye adam.Bize ne senin bloğundan.Bi git de kurtulalım.
    adem80 bunu beğendi.

Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Alıntı NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çıplak ayakla gitmeseydi keşke.Üşütecek şimdi.Keşke ayağına bi terlik verseydiniz.

Harbiden şaka bi yana bu ne yaw?Çıplak ayak çıplak ayak kabus gibi çöktü siteye adam.Bize ne senin bloğundan.Bi git de kurtulalım.
    Gitti gitti, kurtuldunuz. Gitmedi de gönderildi herhalde...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)