Hayretler içindeyim... Darbecilerin yüzde doksanlarda oy almasını niçin garipsemişiz yıllardır bilmiyorum. Bugün olsa yine koşa koşa giderler sandığa. Üzülerek görüyorum ki demokrasi hala bizlere bir kaç beden büyük. Çünkü hala zihinler hür değil. Sadece siyasette mi bu böyle değil. Az önce forum yönetiminden özel bir mesaj aldım. Cezalandırılmışım forum kurallarına uymadığım için. Pek gerekçe? Reklam yapmışım! Blogumda yazdığım yazıyı burada paylaştığım için. Ki blogumda bugüne kadar LÖSEV'in Ramazan ayında yaptığı kampanyayı tanıtmak dışında ( üzret almadan yaptım o tanıtımı) hiçbir reklam almadım, paylaşmadım. Şimdi bu yazıda da paylaştığım şey Küçük İskender'in bir yazısı. Kenan Evren'e yazdığı bir eleştiri mektubu. Kenan Evren'in reklamını yapacak olsam gördüm ki gerek yok, hayranı çok. En fazla yaptığımız şey kimilerinin duymadığı bir şairin adını burada anmak olmuş. Şimdi demokrasi nerede? Forumlar farklı bir ses duymaya dayanamaz, iş yerinizde mazallah konuşmayın bile, hükümet youtube yasaklar, facebook/twiter'e nasıl engel koysak diye düşünür. Sokakta, apartmanınızda?, işinizde, vakit geçirdiğiniz web sitesinde herkes bir şeyleri yasaklamaya sonucunda ceza vermeye çalışıyor. Böyle bakınca garip olan Kenan Evren'in yaptıkları mı? Az bile! Sokağa çıkmayı yasaklayan adamın, forumda yapılan konuşmayı engellemeye çalışan torunları olsa garipser miydiniz? Ben garipsemiyorum! Hak ettik biz bunu!