oy ugruna ülke nerelere geldi.
allah sonumzu hayır etsin.
oy ugruna ülke nerelere geldi.
allah sonumzu hayır etsin.
Sivil tanımı nedir sizin için? Üzerinde üniforma olanlar resmi olmayanlar sivil mi?
Elinde silah olup canıma, aileme, malıma, milletime ve vatanımın bütünlüğüne kast eden kimse sivil değildir.
PKK teröristleri için kandırılmış genç edebiyatı yapacaksanız, ezilmiş halk safsatalarını öne sürecekseniz, edebiyle çalışıp ekmeğini kazanan milyonlarca kürt kardeşimi kimse kandıramadı da, o sütü bozuklar mı kandırıldı sadece.
Her terör başlığında aynı terane, kimse kürtlerin kökü kazınsın demiyor, PKK itleri ölsün gebersin diyor. Siz neden bu kadar ırkçılık yapıyorsunuz onu anlamıyoruz biz?
Ha diyelim ki öldürmesinler, hepsi hapislerde cezasını çeksin, ona da eyvallah. Siz renginizi belli edin de, ak kara belli olsun, çözemedik forum olarak.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Yazdığın yazıyı olduğu gibi alıntılayıp cevapladım.
Neyi eşelemişim anlamadım doğrusu
Art niyet falan yok. Başka birşeyden kastını da anlamadım açıköası.
Daha fazla ne diyebilirim kiempati kuralım. Sempatimiz olsun.
Zaten bu ülkeyi sadece Kürtçe konuşanlar bölebiliyor değil mi ?
Türkiye'nin kaderinin konuşulduğu, nasıl paylaşılacağının konuşulduğu masalar ne oluyor ?
He pardon, o evrensel bir dil değil mi ? Ondan dolayı rahat rahat konuşabilir.
Yahu ben sokakta arkadaşıyla gezen adamdan bahsediyorum.
Şehre alışverişe inen teyzemden, mahallede arkadaşıyla top oynayan çocuktan, ilkokuldaki bebeden bahsediyorum.
Birisi Kürtçe konuşurken hiç duymadın mı abi çevrenden "... goduuum kürdü", "ağzına zıçtımının kıroları", "ananı bacını yedi ceddini ..." küfürlerini.
Eğer duymadıysan, ya ben çok faşist bir ortamda yetiştim ve öyle bir ortamda yaşamaya devam ediyorum, yada sen hiç evden dışarı çıkmıyorsun.
---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 18:54 ----------
Olay budur zaten.
Kimse demiyor ki sokakta elini kolunu sallaya sallaya, senin benim gibi gezsin diye.
Sonuna kadar yargılansın cezası neyse çeksin. İster 50 yıl, ister ömür boyu !
Solcusu, sağcısı, askeri, teröristi hepsi ADİLCE yargılansın.
Asıl tepki, adem80'in, Tsubasa'nın vs. Kan istiyoruz! Saldırın öldürün! gibi nidalar atıp, sonra da "ama askerimiz ölmesin :( " demesine.
Motosikletli Kaplumbağa...
“Terörle Müzakere Değil, Mücadele Edilir”
Fır Fır yapmayın Lan!
....
bir yerde devlet otoritesi çeşitli sebeplerden zayıflamışsa yada yk olmuşsa orası fiili olarak devlet kontrolünde degildir. bugün güneydoguda aşanan olay budur.
terörle mücaadele sadece silahla olmaz. eger bunu sadece silahla yapabilecek varsa o zaman kurunun yanında yaşta yanar. devlet asla terörist gibi düşünemez.
bugün yaşanan durum ciddi anlamda sıkıntılı bir durumdur. güneydoguda devlet otoritesi yok olmuştur. böylece halk istesede istemesede terör örgütünün yanında yer almaktadır.
mevcut hükümet terör konusunda çok büyük yanlışlar yapmıştır. oy ugruna yapılamayacak birçok taviz vermiştir. ülke fiili olarak bölünmüştür.
yapılması gereken şey bölgede derhal OHAL ilan edilip o bölgeyi bu beladan kurtarmaktır.
Teröristlerle müzakere edenler utansın. Koskoca devleti cahil cühela sürüsü yönetirse böyle olması kaçınılmaz. Mevcut durum devam ettikçe çok daha kötüsüne de hazırlıklı olun derim.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
erdal sarızeybek' in yeni bir videosunu izledim az önce
1 saat 20 dakika
bu akşam televizyonu, dizilerinizi, yarışma programlarınız bir kenara bırakın ve bunu izleyin
önce düşmanını tanırsan onunla nasıl mücadele edeceğini de bilirsin
http://www.youtube.com/watch?v=9vDIl...layer_embedded
Bu videodada teslimiyetimizi izliyelim : http://www.dailymotion.com/video/xt8...rdu-orada_news
iyice b.ku çıktı dur bakalım daha nekadar sçmalayacaklar
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
bakın bugun şehit olan bir uzman cavuşun babası ne demiş
ibret olsun söyledikleri
http://haber.mynet.com/sehit-evlerin...-foto-analiz-2
# motosikletle.blogspot
Bazılarının rahatsızlığından dolayı bu konu bugün yarın kapatılır çok sayın moderatörler tarafından.Kendi fikirlerini de konuyu kilitlerken yapıştırırlar sayfaya.
Dostlar doğuyla ilgili yorum yaparken bugün orada yaşayan,yaşamakta olan kişilerle birebir diyaloğumuz olsun ondan sonra görüş beyan edelim.Hangi tür olursa olsun lütfen,sizden ricam herhangi bir medya organının yayınlarının etkisiyle yorumlar yapmayalım.
Ah keşke böylesi ateşli günlerde ülkemizin doğusundaki ve batısındaki vatandaşlarımız birbirleriyle iletişimlerini arttırsalar.
Tüm samimiyetimle yazıyorum medyanın göstermediği çok güzel insanlar,topluluklar var.Buradan yazmaya değil,oradaki güzel insanlarla iletişime geçip bağlantıyı koparmamaya,konuşmaya devam etmeye çalışalım.
Birbirimize ulaştıkça gerek bu forumda gerekse günlük yaşamımızda birkaç tane birbirinin aynı gazete okuyup,aynı adamları dinleyen,kıt aklıyla insanlara demokrasi öğretmeye çalışan kendinden habersiz tiplere pabuç bırakmamış oluruz.
Doğu büyük bir imtihan veriyor.
Tekrar başımız sağolsun.
Hak aramak için dağa çıkıp ölenlere ve onları -akılları sıra- bizlere anlatmaya çalışan aklı evvellere yazık diyorum.Berberoğlu ile masa atmaya hevesli garbın demokratları.
tartışanlara: birilerinin istediklerini yazıyorsunuz.
herkese : yol kenarına yahut ne bileyim işte bir otobğs durağına filan bir bomba koysalar, o bomba patlasa ve o durakta bir ingiliz mandacı, bir amerikan mandacı, bir manda ve
himaye kabul etmeyen varsa; bomba kimi yok etmemek veya yok etmek için çaba gösterir ki?
unutmayın; silahlarla yaşayanlar, silahlarla ölürler...
herkes aynı gemide, dalgalar yerine birbirinizle savaşıyorsunuz!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
"Saldırı sırasında çok sayıda işyeri ve binaya roket ve kurşun isabet ettiği ilçe merkezinde, günün ağarmasıyla Polis Lojmanları önünde 3 PKK’lının cesedini almak isteyen grup, polis tarafından havaya ateş açılarak uzaklaştırdı."
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21369355.asp
bu nasıl bir şerefsizliktir ki bölge halkı gelip leşleri almak istiyor, Allah belalarını versin, rezillik yaşıyoruz, çıkaracaksın OHAL, saat 20.00'den sonra kimi sokakta görürsen indireceksin, bunların içindeki soysuzlar ancak bu şekilde ayıklanır, bu adamlar nasıl oluyor da kim olduklarını belirlenip hapse atılmıyorlar, genel kurmay başkanını, komutanları, millet vekillerini, gazetecileri gözaltında tutuyorlar, o sempatizanları neden hapse atıp bekletemiyorlar, bu kadar basiretsiz bir iktidar olamaz, bu kadar dış güçlerin oyuncağı olmuş iktidar olamaz, sürekli olarak izlemede kalıyorlar, minimum çaba harcanıyor ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Şu panzere asılan paçavrayı gördükten birde gündem özeli dinleyip dile gelebildiğini ve göze sokulduğunu gördükten sonra,zaten helal etmediğim vergilerimi tekrar haram zıkkım olsun diyorum.Yaptığım askerlikte tekrar haram zıkkım olsun (tabiki bürokrasi ve askeriyeye akan kısmı).Artık şu andan sonra ne Türküm DİYORUM(LAYIK DEGİLİM DEGİLİZ)nede MÜSLÜMANIM......Çünki haksızlığın hukuksuzluğun olduğu yerde önce TÜRK olmaz ,sonra MÜSLÜMAN olmaz ki biz ezelden yalnız bir dine mensup değiliz.Taki bu ülkede yaşayan tek bir kişi bile kimliginde yazan T.C yi kabul edip yalnızca onun varlığı ve bütünlüğü için çabalamadıkça bu düşüncem beni assalarda degişmezki belkide apoyu itini değil beni asarlar.Yalnızca içimizdeki Kürt asıllı olan T.C vatandaşlarımıza birşey sormak istiyorum(ben artık T.C li değilim,bu ülke benim standartlarımı karşılamıyor.).''Hangi ırkdaşınızı pekeke itleri Türk zulmünden kurtardı. ? '' Alın benden de bir video
Allah birliğimizi,bütünlüğümüzü bozmaya çalışan şer odaklarının,bu oyuna bilerek dahil olan,bu ülkenin canını yakan tüm hainlerin cezasını versin...
Milletçe başımız sağolsun...
***Gaziantep'te ki saldırının ardından kaleme alınmış, şerefsizce ve alçakça terör saldırılarıyla ilgili geniş perspektiften bakan iyi bir makale..
http://www.aksam.com.tr/teror-ne-ise-yariyor-7575y.html
o 5000 it yok edilmesi lazım, sıkı yônetimin gelmesi lazım ,asayiş te ön planda komple ordu olmalı belirli bir süre . Terör örgütü liderleri tespit edilip , bulunup yerinde infaz edilmeli .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)