Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

lütfen bilgisayardan anlayanlar baksınlar

REKLAM ALANI
    c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    Alıntı xmuro312 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bilgisayarda hiçbir program açık değilken kendi kendine sesler geliyor kendiliğinden müzikl çalıyor sazçma sapan şeyler geliyor ne yapacağımı bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim
    başlat-- arama kısmına msconfig yaz-- başlatma sekmesinden kendiliğinden açılan programların tikini kaldır
    sonra tamam de arkasından pc yi yeniden başlat sorunun çözülür
    internete girince oluşuyor ise o arama motoruna ait arç çubuğunda media player vs oynatıcı var ise o arama çubuğunu iptal et
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

en iyi yöntem sanırım format atmak çöktüğü zaman format attırırım

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Ne var ne yok formatlıyacan trojan truva zargana felan girmiştir büyük ihtimal ama farkında değilsin

Yerel disklerin hepsini formatla ben ayda bir virüs girsede girmese format atarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------

Alıntı xmuro312 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en iyi yöntem sanırım format atmak çöktüğü zaman format attırırım
    Kendin at format felan attırıp masraf etme google abi resimli anlatımları var kolay 2 kere attınmı daha da zorlanmassın

Makinenin çökmesini bekleme yavaşladığı zaman bas formatı
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

kaanklky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı Jubaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen firewall un gercekten virus engelleyecegine falan inaniyorsan zaten bu tartismayi yapma geregi duymuyorum senle zira "kendi kendine muzik aciliyor" diyen adamdan cok da bilgili sayilmazsin.
    Sen trojan girince format at.
    Olurda bi yerde ise alinirsan, 10tblik server a firewall kurar olurda virus girerse format atarsin.
    hahahaha bilgi işlem firewall gibi şeyler ile virüsü engellemeyi amaçlamaz dostum. bilgi işlemin yaptığı gerek donanımsal gerekse yazılımsal araçlarla virüs alınabilecek siteleri engeller ;) git o bahsettiğin "büyük şirketlerde" 1 ay çalış görürsün, zaten öğrenimin bitince büyük ihtimal bilgi işlem dairesinde teknik eleman olacaksın; o zaman "aaaa, doğruymuş lan" dersin.

Saygılarımla.
    RKS Cruiser 250 '14, BMW F650 '97, BMW R 1100 GS '98, Harley Davidson FXDF Dyna Fat Bob '10, BMW R 1200 GS '06

Keylogger yemişssin yorumundan sonra CD ROM u değiştir düzelir diyesim geldi

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kaanklky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hahahaha bilgi işlem firewall gibi şeyler ile virüsü engellemeyi amaçlamaz dostum. bilgi işlemin yaptığı gerek donanımsal gerekse yazılımsal araçlarla virüs alınabilecek siteleri engeller ;) git o bahsettiğin "büyük şirketlerde" 1 ay çalış görürsün, zaten öğrenimin bitince büyük ihtimal bilgi işlem dairesinde teknik eleman olacaksın; o zaman "aaaa, doğruymuş lan" dersin.

Saygılarımla.
    Engin bilgilerine hayran oldum dostum cok tecrubelisin.
    "Buyuk sirket"lere "virus girmesi" demek zaten calisan birinin "ara beni" konulu mail acmasi ile oluyor...
    Server neymis ki?
    Bana firewall un serverlarla olan alakasini anlatir misin?
    Hayir bazi gariban sirketler var server koruyucaz diye milyon dolarlar harciyor.
    Format atsinlar yada firewall kursunlar dimi?

Sen cozmussun bu isi 2 aya kalmaz Apple da chief engineersin...
    We are many...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı monur00006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kim o keylogger diyen :D
    Benim ,hayırdır?

Alıntı G.emre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keylogger yemişssin yorumundan sonra CD ROM u değiştir düzelir diyesim geldi
    Zamanında aynı problemi yaşadık,banka hesap bilgilerine kadar başklarının eline geçti.
    Arkadan da pcyi kontrol etme cabası.
    Sorup soruşturduğumuzda böyle dediler,bizde öğrendiğimizi yazdık.
    Siz daha iyi biliyorsanız,sebebini yazarsınız,bizde öğreniriz müthiş bilgilerinizden..

Motosikleti
    -
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zamanında aynı problemi yaşadık,banka hesap bilgilerine kadar başklarının eline geçti.
    Arkadan da pcyi kontrol etme cabası.
    Sorup soruşturduğumuzda böyle dediler,bizde öğrendiğimizi yazdık.
    Siz daha iyi biliyorsanız,sebebini yazarsınız,bizde öğreniriz müthiş bilgilerinizden..
    tamam banka hesaplarını aldıkları bölüm keylogger la alakalı, ama sadece keylogger yersen bilgisayarı kontrol edemezler sadece bahsettiğin gibi hesapların çalınır, çünkü keylogger adı üstünde sadece bastığın tuşları kaydeder arkadaşlar bu nedenle dalga geçmişler
    RKS Cruiser 250 '14, BMW F650 '97, BMW R 1100 GS '98, Harley Davidson FXDF Dyna Fat Bob '10, BMW R 1200 GS '06

anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    sadece bastığın tuşları kaydetmez keylogger. aynı zamanda karşı tarafın monitörünü izlersin karşı taraftan dosya alıp ona dosya yükleyebilirsin. ve daha birçok özellik.bunu nereden biliyorum kendimde az çok uğraşıyorum. yeni başlangıç diyelim ama çokta araştırırım. cw'ye girdiğiniz zaman daha çok şeyler görürsünüz keyloggerlerle ilgili
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

Motosikleti
    -
    Alıntı anaconda84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadece bastığın tuşları kaydetmez keylogger. aynı zamanda karşı tarafın monitörünü izlersin karşı taraftan dosya alıp ona dosya yükleyebilirsin. ve daha birçok özellik.bunu nereden biliyorum kendimde az çok uğraşıyorum. yeni başlangıç diyelim ama çokta araştırırım. cw'ye girdiğiniz zaman daha çok şeyler görürsünüz keyloggerlerle ilgili
    sadece keylogger ise tuşları alır.

anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    başka programla da karıştırıyor olabilirim kusura bakmayın.
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)