lütfen bilgisayardan anlayanlar baksınlar
Reklamlar
-
31 Ağustos 2012, 09:27
xmuro312 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bilgisayarda hiçbir program açık değilken kendi kendine sesler geliyor kendiliğinden müzikl çalıyor sazçma sapan şeyler geliyor ne yapacağımı bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim
başlat-- arama kısmına msconfig yaz-- başlatma sekmesinden kendiliğinden açılan programların tikini kaldır
sonra tamam de arkasından pc yi yeniden başlat sorunun çözülür
internete girince oluşuyor ise o arama motoruna ait arç çubuğunda media player vs oynatıcı var ise o arama çubuğunu iptal et
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Reklamlar
-
31 Ağustos 2012, 10:59
en iyi yöntem sanırım format atmak çöktüğü zaman format attırırım
-
31 Ağustos 2012, 11:04
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
31 Ağustos 2012, 15:29
Jubaa adlı üyeden alıntı
Sen firewall un gercekten virus engelleyecegine falan inaniyorsan zaten bu tartismayi yapma geregi duymuyorum senle zira "kendi kendine muzik aciliyor" diyen adamdan cok da bilgili sayilmazsin.
Sen trojan girince format at.
Olurda bi yerde ise alinirsan, 10tblik server a firewall kurar olurda virus girerse format atarsin.
hahahaha bilgi işlem firewall gibi şeyler ile virüsü engellemeyi amaçlamaz dostum. bilgi işlemin yaptığı gerek donanımsal gerekse yazılımsal araçlarla virüs alınabilecek siteleri engeller ;) git o bahsettiğin "büyük şirketlerde" 1 ay çalış görürsün, zaten öğrenimin bitince büyük ihtimal bilgi işlem dairesinde teknik eleman olacaksın; o zaman "aaaa, doğruymuş lan" dersin.
Saygılarımla.
RKS Cruiser 250 '14, BMW F650 '97, BMW R 1100 GS '98, Harley Davidson FXDF Dyna Fat Bob '10, BMW R 1200 GS '06
-
Keylogger yemişssin yorumundan sonra CD ROM u değiştir düzelir diyesim geldi
-
kaanklky adlı üyeden alıntı
hahahaha
bilgi işlem firewall gibi şeyler ile virüsü engellemeyi amaçlamaz dostum.
bilgi işlemin yaptığı gerek donanımsal gerekse yazılımsal araçlarla virüs alınabilecek siteleri engeller ;) git o bahsettiğin "büyük şirketlerde" 1 ay çalış görürsün, zaten öğrenimin bitince büyük ihtimal bilgi işlem dairesinde teknik eleman olacaksın; o zaman "aaaa, doğruymuş lan" dersin.
Saygılarımla.
Engin bilgilerine hayran oldum dostum cok tecrubelisin.
"Buyuk sirket"lere "virus girmesi" demek zaten calisan birinin "ara beni" konulu mail acmasi ile oluyor...
Server neymis ki?
Bana firewall un serverlarla olan alakasini anlatir misin?
Hayir bazi gariban sirketler var server koruyucaz diye milyon dolarlar harciyor.
Format atsinlar yada firewall kursunlar dimi?
Sen cozmussun bu isi 2 aya kalmaz Apple da chief engineersin...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
monur00006 adlı üyeden alıntı
kim o keylogger diyen :D
Benim ,hayırdır?
G.emre adlı üyeden alıntı
Keylogger yemişssin yorumundan sonra CD ROM u değiştir düzelir diyesim geldi
Zamanında aynı problemi yaşadık,banka hesap bilgilerine kadar başklarının eline geçti.
Arkadan da pcyi kontrol etme cabası.
Sorup soruşturduğumuzda böyle dediler,bizde öğrendiğimizi yazdık.
Siz daha iyi biliyorsanız,sebebini yazarsınız,bizde öğreniriz müthiş bilgilerinizden..
-
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Zamanında aynı problemi yaşadık,banka hesap bilgilerine kadar başklarının eline geçti.
Arkadan da pcyi kontrol etme cabası.
Sorup soruşturduğumuzda böyle dediler,bizde öğrendiğimizi yazdık.
Siz daha iyi biliyorsanız,sebebini yazarsınız,bizde öğreniriz müthiş bilgilerinizden..
tamam banka hesaplarını aldıkları bölüm keylogger la alakalı, ama sadece keylogger yersen bilgisayarı kontrol edemezler sadece bahsettiğin gibi hesapların çalınır, çünkü keylogger adı üstünde sadece bastığın tuşları kaydeder arkadaşlar bu nedenle dalga geçmişler
RKS Cruiser 250 '14, BMW F650 '97, BMW R 1100 GS '98, Harley Davidson FXDF Dyna Fat Bob '10, BMW R 1200 GS '06
-
sadece bastığın tuşları kaydetmez keylogger. aynı zamanda karşı tarafın monitörünü izlersin karşı taraftan dosya alıp ona dosya yükleyebilirsin. ve daha birçok özellik.bunu nereden biliyorum kendimde az çok uğraşıyorum. yeni başlangıç diyelim ama çokta araştırırım. cw'ye girdiğiniz zaman daha çok şeyler görürsünüz keyloggerlerle ilgili
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
anaconda84 adlı üyeden alıntı
sadece bastığın tuşları kaydetmez keylogger. aynı zamanda karşı tarafın monitörünü izlersin karşı taraftan dosya alıp ona dosya yükleyebilirsin. ve daha birçok özellik.bunu nereden biliyorum kendimde az çok uğraşıyorum. yeni başlangıç diyelim ama çokta araştırırım. cw'ye girdiğiniz zaman daha çok şeyler görürsünüz keyloggerlerle ilgili
sadece keylogger ise tuşları alır.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)