Gerçek Limitsiz Internet Hakkında
Reklamlar
-
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Reklamlar
-
kanmix_x adlı üyeden alıntı
8 mb hız bile yeri geliyor yetmiyor,sizin hız baya düşükmüş.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
8 mb hız bile yeri geliyor yetmiyor,sizin hız baya düşükmüş.
Önceden 1mps TTnet 4 gb kotalıydım ama aylık sabit 79 tl geliyordu belli bir gb den sonra kota sabit kalıyordu
Uydunet tarifelerine göz atacağım
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Jubaa adlı üyeden alıntı
Bu arada Gorkem yorumlarin hepsini simdi okudum da, senin de interneti hizli ve kotasiz istemen gercekten inanilmaz ahlakli bi sebebe dayaniyormus.
Hollywood'a birşey olmaz
-
türknet'ten uzak durun.
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
Metronet fiyatları iyiymiş , 10mbps'e kadar simetrik interneti 60'a veriyorlar. Lakin kullanan eden var mı nasıldır bilinmiyor pek.
Uydunet bağlattığında + olarak kablolu fiyatı ne kadar ödeniyor acep?
aman aman aman zor kurtuldum iptal etmek için bile 2 ay oyaladılar günde en az 8 saat internetin kesilir gider gelemz gelen saat başı kesilir hayatım karardı zor kurtuldum facebooktaki sayfalarındaki yorumlara falan bakarsanız hep küfür ve sitem vardır süper online ye geçtim kafam rahat huzur tek sorun 25gb adil kullanım koşul
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Mesele sırf torrent download ise mtu size değiştirilerek torrent downloadları yapılabiliyor. Hatta tcp optimizer diye bir program aratın Akn sınırını geçtikten sonra mtu aktif hale getirilip aynı hızlara çıkılabiliyor. ( Bazı modemlerde browsing yapılamıyor diye söylüyorlar.) Bir araştırın derim.. Benim evde 14Mbit adsl var ttnetin. 60tllik
-
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Mesele sırf torrent download ise mtu size değiştirilerek torrent downloadları yapılabiliyor. Hatta tcp optimizer diye bir program aratın
Akn sınırını geçtikten sonra mtu aktif hale getirilip aynı hızlara çıkılabiliyor. ( Bazı modemlerde browsing yapılamıyor diye söylüyorlar.) Bir araştırın derim.. Benim evde 14Mbit adsl var ttnetin. 60tllik
Ben onların hepsini denedim de yalandan artar gibi oluyor sonra aynı yine. Herkeste olmuyormuş
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
Benmi de d-smart tan arıyorlar iki gündür 63 tl ye d-smart uydu alıcısı kablosuz hızlı modem ve sınırsı internet öneriyorlar. şu anda ttnete 59 tl ye sınırsız kullanıyorum. Aktivason kurulum falan ücreti istemiyorlarmış. Kullanana var mı?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
zenon adlı üyeden alıntı
Benmi de d-smart tan arıyorlar iki gündür 63 tl ye d-smart uydu alıcısı kablosuz hızlı modem ve sınırsı internet öneriyorlar. şu anda ttnete 59 tl ye sınırsız kullanıyorum. Aktivason kurulum falan ücreti istemiyorlarmış. Kullanana var mı?
Sabit selam Dsmart bayileri hernasıl oluyorsa ttnet ten bilgileri alıyormuş, güya aynı sistemi kullandıkları için alabiliyorlarmış. Birbirlerinden haberleri yok 7-8 farklı bayi aradıktan sonra artık dsmart ile başlayan telefonları istemiyorum teşekkürler deyip ilk saniyelerde kapatıyorum. Tivibu yok, hızım 14mbit ten 8 e düşecekmiş hem de aynı fiyata
-
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Mesele sırf torrent download ise mtu size değiştirilerek torrent downloadları yapılabiliyor. Hatta tcp optimizer diye bir program aratın
Akn sınırını geçtikten sonra mtu aktif hale getirilip aynı hızlara çıkılabiliyor. ( Bazı modemlerde browsing yapılamıyor diye söylüyorlar.) Bir araştırın derim.. Benim evde 14Mbit adsl var ttnetin. 60tllik
Standart 1492 peki bunu kaç yapmak gerek?
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Standart 1492 peki bunu kaç yapmak gerek?
Farklı modemlerde farklı değerler tavsiye edilir. aslında 1500 olarak geçiyor adsl paket boyutu (mtu size) Benim tavsiyem tcp optimizer programını bulup biraz kurcalayın. hatta nasıl kullanılacağı ile ilgili youtube videoları vardı. Bende 628 ve 330 gibi değerler işe yarıyor. http://www.youtube.com/watch?v=pVELMRwPH0Y
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)