Bence bu videoyu mutlaka izlemelisiniz.Çok etkilendim ben ve bunu sizlerlede paylaşmak istedim.
http://www.ccb.ufsc.br/~anselmo/12062004/01.htm
Bence bu videoyu mutlaka izlemelisiniz.Çok etkilendim ben ve bunu sizlerlede paylaşmak istedim.
http://www.ccb.ufsc.br/~anselmo/12062004/01.htm
Gerçekten çok güzel bi video...Bende çok etkilendim.Çok teşekkürler
ben bunu izlemiştim çok güzeeellll eee insan sevincee bende olsam kesinlikle aynısını yapardım
...............
ben olsam birini verirdim, adam olana tek göz yeter.
KHUTUCK senin yorumların çok hoşuma gidiyor.çok seviyeli ve kaliteli
cevaplar yazıyosun vede devamlılığınıda kutlarım.
herkes izlemişte ben neden izleyemiyorum
kapalı diyo
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Ben hariç herseyiii..
No FeaR NeveR
Otomatik ip de problem çıkarabiliyor.Dns ayarlarını yaparsan gözükücektir büyük bi ihtimal...xxxxx adlı üyeden alıntı
dostum gerçekten de çok güzel KHUTUCK yorumun hoş...
bu videonun aynısı başka bir forumda da verilmişti ve bende benzer cevabı verince istenmeyen adam oluvermiştim bir anda, iyi bu sitede erkeklik katsayıları biraz daha yüksekmiş, adamlar tebrik ediyor baksana.Khutuck adlı üyeden alıntı
değilmi kardeşim birini verirsin sende mutlu o da mutlu ne güzel.
Ben böyle şeylerde hemen duygusallaşıyorum ya.Dostum sevdiğim insan için gözümü kırpmadan canımı verirdim.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
tabiki her şeyi ama o şeyi ölümüne sevmem lazım.....
saygılarımla mehmet bilgin
ben bir defa sevdim ve canımı verecek kadar sevdim baktım boş artık hiç kimseyi sevmemeye çalışıyorum yani değmiyor bunu anladım.
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
Ya canerthereal 2.ye seyrediyorum bunu buraya koymıcaktın dostum ya ağlıcam artık mükemmel olmuş bu eline sağlık
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
ben 2 kere seyrettim ikisindede gözlerimden yaşlar aktı acayip etkilndim ya gerçekten zaten müzik başlıbaşına mükemmel bide konu...
Bende artık kendimi bu siteye adadım ne bulsam buraya koyarım artık herkes paylaşsın
ben seeredemdim ama konu hakkında bişii diyim kimse ölecek kadar sevilemez bence öldükten soora sevginin bi anlamı kalmaz , yok sevdiin için ölümü göze alan arkadaş varsada biraz saftır bu arkadaşlarda bu yazımı okuyamaz zaten
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
sevdiğimiz için neler verebiliriz bi bakalım
diş fırçası
rotring rapido çizim takımı
bir T cetveli
bir hesap makinesi
3 adet boş cd
yeter sanırım. bu ne sevgi ah bu ne mal varlığı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
çok güzel ... paylaşımın için teşekkürler..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
Ben iki kere gerçekten sevdim. 1. de herşeyimi verdim birtek canım kalmıştı onuda giderken aldı zaten. Kendimi 2 sene sonra zor topladım ve 2. kez sevdim; huzur, sakinlik ve gerçek bir aşkı gördüm sevdiğim benim için canını verirdi, bende onun için. Ama ben ne yaptım? O mutlu olsun diye ondan ayrıldım. Umarım mutlu olur ...melbur adlı üyeden alıntı
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Hayatımda motosiklet olduu müddetçe ben hiç kimsei bu denli sevemem
Canımı,,kanımı,,aşkım dediğim sevgilimi bu uğurda bıraktım,,pişman da değilim.......
Canım çok yanıo o ayrı bi mesele tabii kii
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)