Ne yapmam gerektiğini Bilmiyorum
Reklamlar
-
22 Ağustos 2012, 23:32
Reklamlar
-
22 Ağustos 2012, 23:45
Ozzycan adlı üyeden alıntı
Kick-box... Hem kendini korumayı öğrenirsin hem de zımba gibi vücudun olur.. Arkadaş bu işin hocası, adam hiç öyle üçgen falan değil ama komple kas ve bir gram yağ yok...
Bir de yerde toplarla yapılan bir spor var ya.. Hani Ebru Şallı tarafından suyu çıkarılan.. İşte onu hakkıyla yapanlar, yaptıranlar deli esnek bir fiziğe sahip olur ve fazlalık mazlalık kalmaz..
Barfiks... Dayan, çek, gözlerinize inanamayacaksınız :-))
Bunları düşüneceğim,pilatesi de denemek istiyorum !
-
22 Ağustos 2012, 23:47
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
kaslı kızlar hiç iyi olmaz.. kodumu oturtturur.... sen boş ver kitap oku film falan izle...
:D :D haklısın Ramço abi kaslı kız mı olur yaw
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
22 Ağustos 2012, 23:50
-
22 Ağustos 2012, 23:50
Yapılan araştırmaya göre fitness ile kilo verenler sadece diyet ve sadece sporla(koşu) ile kilo verenlere oranla daha fazla yağ kaybediyor.Sna fitness öneririm.
-
22 Ağustos 2012, 23:53
Yaptığım minik araştırma da fitness diyor anlaşılan gidip fitness bölümüne üye olacağım ama kol kaslarım içinde ayrı bir program almayı planlıyorum,minik bir bir body!
-
22 Ağustos 2012, 23:54
güreş kardeşim onnumara vücudun olsun
-
22 Ağustos 2012, 23:58
Kiraz'' adlı üyeden alıntı
Yaptığım minik araştırma da fitness diyor anlaşılan gidip fitness bölümüne üye olacağım ama kol kaslarım içinde ayrı bir program almayı planlıyorum,minik bir bir body!
Ön kol 8*4 hafif ağırlıkta barbell curl
Arka kol 8*4 hafif ağırlıkta triceps pushdown öneririm.
Bunlar klasik ön kol ve arka kol hareketleridir.Arka kolun sarkmasını ve ön kolun güzel durmasını sağlar.10 tekrardan çok,6 tekrardan az yapmamaya özen gösterin.
-
22 Ağustos 2012, 23:59
Resimlerle tam olarak ne istediğimi anlatabileceğim yüklüyorum
-
23 Ağustos 2012, 00:01
İstersen eğer,spor salonu programı da yazabilirim,kendi kullandığım zayıflamak için sana gidip salona yazılmak kalır sadece.
-
23 Ağustos 2012, 00:04
-
23 Ağustos 2012, 00:05
Merak etme bu vücutlara erişmek için bile bayan olarak 1 sene düzenli çalışmak gerekir şişmek o kadar kolay değil
-
23 Ağustos 2012, 00:06
Çağrı-91 adlı üyeden alıntı
İstersen eğer,spor salonu programı da yazabilirim,kendi kullandığım zayıflamak için sana gidip salona yazılmak kalır sadece.
Çok teşekkür ederim Öncelikle yazılacağım salonun yetkilileriyle görüşmek istiyorum.Sizin de tavsiyelerinizi değerlendireceğim.Zamanla programı alabilirim sizden,gerçekten çok teşekkürler
-
23 Ağustos 2012, 00:11
Çok teşekkür ederim
Öncelikle yazılacağım salonun yetkilileriyle görüşmek istiyorum.Sizin de tavsiyelerinizi değerlendireceğim.Zamanla programı alabilirim sizden,gerçekten çok teşekkürler
Yazılacağın salon hakkında tavsiye:1 kesinlikle antrönörlük belgesi var mı bak.Hepsinin var yoksa salon açamazlar ama belgeyi kiralayıp duvara asıyorlar genelde(başkasının belgesini),sana eğitim verecek kişinin belgesi var mı ona bak.Salon ücretleri 50 ile 150 arasında değişir daha düşük olanlar genelde kötüdür,aletleri eskidir.Spor başlamadan önce sor ölçülerini alsınlar bir yere yazsınlar motivasyon açısından iyi bir şey.Verebiliyorlarsa diyet programı iste olmazsa benimle iletişime geç,ben vereyim.İdman programında cardio ve ağırlık çalışması olmasına özen göster.Bir de çok erkeğin olduğu salona gitme canın sıkılır.Evine yakın bir yer seç.Özel çanta ve gerekli eşyaları tedarik etmeyi unutma.
-
23 Ağustos 2012, 00:12
-
23 Ağustos 2012, 00:18
-
23 Ağustos 2012, 00:34
çok kafaya takma 2 ay sonra bırakırsın zaten
-
23 Ağustos 2012, 00:53
pistolpitt adlı üyeden alıntı
çok kafaya takma 2 ay sonra bırakırsın zaten
Sanmıyorum,kafaya koydum artık !
-
23 Ağustos 2012, 02:00
kaliteli gıdadan kasıt bilinen tavuk sucuk v.s artık ne yiyeceksen adı sanı duyulmamıstan 10 tane yiyeceğine kalitelden 2-3 tane ye
sosis felan yeme ne olduğu belirsiz
salam da aynı sekilde
bol bolgogus etı ye lıght ton balıgı ye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)