Ne yapmam gerektiğini Bilmiyorum
Reklamlar
-
22 Ağustos 2012, 00:58
Düzenli bir hayata başlamaya karar verdim.Aktif olarak spor yapmak istiyorum.Bulunduğum ilçede çok kaliteli bir spor salonu buldum fakat tam olarak ne için başvuracağımı kararlaştıramadım İstediğim şey kesinlikle fit bir vücuda sahip olmak ancak bunun yanı sıra ( lütfen dalga geçmeyin ) kol kaslarımı da güçlendirmek istiyorum sadece kol kaslarım yeterli.
Neden kol kasların demeyin lütfen özel bir nedeni var. Şimdi ben hangi spor alanında başvuru yapmalıyım? Ne istediğimi biliyorum sadece istedeiğim şeyin hangi spor dalı altında olduğunu bilmiyorum Lütfen yardım edin!
Reklamlar
-
22 Ağustos 2012, 01:28
Yüzme çok faydalı ve kasları sürekli çalıştıran bir spor omuzlar göğüsler body yaptığından daha çok gelişir tabi yüzme stiline bağlı...
kick box fazla kas yapamazsın ama fit bir vücudun olur ...vücudunun şeklini görsem sana tavsiyede bulanbilirim belki...
Önceden biraz altyapı varsa kick box yapıp dambıllarla kol kası yapabilirsin kol kası zor değildir kolay yaparsın takma onu...
Eğer alt yapın yoksa body yap programla beraber...
Takma yani yapılmayacak birşey değil 2 3 ayda kollar gelişir
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
22 Ağustos 2012, 01:30
kiraz olimpiyatlarmı katılcan? yürüyüş, basketbol, hentbol, veya olmazsa bi karate kursuna katıl. Başka bi spor gelmedi aklıma. Veya titreşimli bi motor al, bütün yağların erisin (varsa) hem kas ta yapar
-
22 Ağustos 2012, 01:45
body artı kalıtelı gıdalarla beslenme
1 ayın sonunda kollarda 2.5 santım gelısme sagladım 36'ya ulastı
tavsıyem uyku gıda ( karbonhıdrat artı protein ) body
-
22 Ağustos 2012, 01:51
Bırak sporu öss'ye çalış bi üniye gir hayatını yaşa, ayrıca okumak iyidir ne olursa olsun. Bu arada hanfendiye erkek sporları tavsiye etmeyin body falan, kadında en iğrenç duran şey pazulu kollardır bence. Güçlendirmek sıkılaştırmak ayrı şey, onun için kolları deli gibi şişirmek gerekmiyo.
-
22 Ağustos 2012, 02:01
arkadas ne dedıyse ona gore tavsıye verdık kımseyı zorladıgımız yok
belkı bodycı olmak ıstıyordur bılemezsın
-
22 Ağustos 2012, 02:25
motora hakim olmak için birazcık kas lazım ben anladım olayı bende 62kg geliyorum kas pek yok xciting 500 e artcı alırken yan ayaklığı acıyorum başka türlü devirecem orta sephaya da iki ayağımla basıyorum zıplayarak anca motoru orta sephaya alıyorum(devrik cümle oldu galiba edebiyatcılar mana bulur şimdi)
-
22 Ağustos 2012, 02:27
Ben sporcuyum(Eski futbolcu ve aktif amatör vücut geliştirme&Fitness),body illa şişmek demek değildir.Fitness en mükemmel biçimde kas sistemini çalıştıran bir spordur + kadında 25 yaşdan itibaren erkekte de 30lardan itibaren metobolizma yavaşlar ve hafiften kas kütlesi kilo alımını da engeller çünkü kaslar 24 saat enerji yakan bölgelerdir.Kaslanmak omuru,vücudu her şeyi toparlar.Kaslanmaktan kastınız hemen şişmek olmasın ek madde kullanmadan öyle şişmek kolay değil.Muhtemelen konuyu açan kişi arka kolları yani triceps kaslarından şikayetçi çünkü bayanda oralar sarkar veya kilo verdi kollar çatladı gerdirmek istiyor vs,isteyen özelden ulaşabilir yardımcı olurum.Ayrıca bayanda kas kötüdür muhabbeti de saçma,isim vereyim bakalım kötümüymüş:"Eva Andressa" ki tekrar söylüyorum kaslanmak "KOLAY DEĞİL".Sadece vücudu şekle sokmam formda tutmak ve sağlıklı yaşamak için de yapabilirsiniz.Ayrıca Vücut geliştirme 2 katagoriye ayrılır:Body ve Fitness.Body kilo almak ve kaslanmak Fitness ise zayıflamak vücudu şekle sokmam hafiften kaslanmak sağlıklı yaşamak için yapılır.
-
22 Ağustos 2012, 04:11
Çağrı-91 adlı üyeden alıntı
Ben sporcuyum(Eski futbolcu ve aktif amatör vücut geliştirme&Fitness),body illa şişmek demek değildir.Fitness en mükemmel biçimde kas sistemini çalıştıran bir spordur + kadında 25 yaşdan itibaren erkekte de 30lardan itibaren metobolizma yavaşlar ve hafiften kas kütlesi kilo alımını da engeller çünkü kaslar 24 saat enerji yakan bölgelerdir.Kaslanmak omuru,vücudu her şeyi toparlar.Kaslanmaktan kastınız hemen şişmek olmasın ek madde kullanmadan öyle şişmek kolay değil.Muhtemelen konuyu açan kişi arka kolları yani triceps kaslarından şikayetçi çünkü bayanda oralar sarkar veya kilo verdi kollar çatladı gerdirmek istiyor vs,isteyen özelden ulaşabilir yardımcı olurum.Ayrıca bayanda kas kötüdür muhabbeti de saçma,isim vereyim bakalım kötümüymüş:"Eva Andressa" ki tekrar söylüyorum kaslanmak "KOLAY DEĞİL".Sadece vücudu şekle sokmam formda tutmak ve sağlıklı yaşamak için de yapabilirsiniz.Ayrıca Vücut geliştirme 2 katagoriye ayrılır:Body ve Fitness.Body kilo almak ve kaslanmak Fitness ise zayıflamak vücudu şekle sokmam hafiften kaslanmak sağlıklı yaşamak için yapılır.
dediğin bayanı bi araştırayim dedim de.
usta kusura bakmada bence hiç hoş durmuyor.
uyarı yemeyiz umarım
-
22 Ağustos 2012, 04:26
Uyarı yemezsin olmaz o kadarcıktan bişey. hiç de kadınsı durmuyo o göbek bölgesi resmen erkek olmuş.
-
22 Ağustos 2012, 08:49
okculuk, ağırlık kaldırma yeterli
fakaaat fit olmak için minder güreşi fitin en kralından olursun çünkü vücutta çalışmadık yer kalmıyor
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
22 Ağustos 2012, 10:39
Düzenli beslenme + kardiyovasküler egzersiz + fitness .
-
22 Ağustos 2012, 12:10
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
22 Ağustos 2012, 14:07
kadını ben de arastırdım en tırt fotografı koymussunuz
benım cok hosuma gıttı
-
22 Ağustos 2012, 15:40
Uzun mesafe ( 10 km, yarı maraton, maraton) koşarım. Ayda toplam 130 km kadar antrenman koşarım. İstanbul ve çevresindeki ( hatta antalya ve tarsus a a gittim) tüm yarışlara katılırım. Eğer fit bayan ne demekmiş görmek istiyorsan bizim katıldığımız koşulardaki bayan koşucuları bir gör. yarışları www.yaristakvimi.com dan takip edebilirsin ama galiba site bu aralar arızalı.
-
22 Ağustos 2012, 19:04
kaslı kızlar hiç iyi olmaz.. kodumu oturtturur.... sen boş ver kitap oku film falan izle...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
22 Ağustos 2012, 19:19
eşim kaslı olsa iyi olur yamuk yapan olursa beraber döveriz bence mahsuru yok resimdeki kız normal bence
-
22 Ağustos 2012, 20:23
Dediğim gibi 3 yıldır Vücut geliştirmeyle ilgileniyorum zamanında 17 kilo verdim,şuanda da kendimi yağlı hissediyorum iyice yağ oranımı azaltıp baklavaları çıkaracağım.Spor özellikle kardiyovasküler egzersizle desteklenen ağırlık idmanı vücudu toparlar,sıkılaştırır formda tutar,vücuda şekil verir güzelleştirir.Arkadaşın dediği gibi en kötü fotoğrafı koymuşsunuz.Vücudu toparlar demekten kastım gerginleştirir,sarkmaları engeller,şekil verir vucut gerginleşir ve 10 numara sexi olur.Bakınız Eva:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?f...levant_count=1
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Eğer bu fotoğraftan hoşlanmayan erkek varsa bence hormon seviyesini kontrol ettirmeli.Spor iyidir illa baklavalar çıkacak kadının kolları şişecek diye bir şart yok,şekilli vücut her zaman iyidir.
-
22 Ağustos 2012, 23:17
Birkannn adlı üyeden alıntı
Yüzme çok faydalı ve kasları sürekli çalıştıran bir spor omuzlar göğüsler body yaptığından daha çok gelişir tabi yüzme stiline bağlı...
kick box fazla kas yapamazsın ama fit bir vücudun olur ...vücudunun şeklini görsem sana tavsiyede bulanbilirim belki...
Önceden biraz altyapı varsa kick box yapıp dambıllarla kol kası yapabilirsin kol kası zor değildir kolay yaparsın takma onu...
Eğer alt yapın yoksa body yap programla beraber...
Takma yani yapılmayacak birşey değil 2 3 ayda kollar gelişir
Yüzmenin dünyadaki en sağlıklı spor olduğunu biliyorum fakat ben bu konuda pek fazla iyi sayılmam üstelik bacağımda ufak bir sorun var çocukken 4. kattan düştüğüm için.
Dövüş sporlarına ilgim var ama şu an için bu alana girmek istemiyorum. Kollarımı çok şişirmeden dayanıklılığı arttırmak istiyorum,yorum için teşekkürler
adem80 adlı üyeden alıntı
kiraz olimpiyatlarmı katılcan?
yürüyüş, basketbol, hentbol, veya olmazsa bi karate kursuna katıl. Başka bi spor gelmedi aklıma. Veya titreşimli bi motor al, bütün yağların erisin (varsa) hem kas ta yapar
Sadece sağlıklı ve düzenli bir yaşama merhaba deme çabasındayım. Her gün neredeyse 2 km yürüyüş yapıyorum iş-ev arasında gidiş-geliş. Titreşimin yağ yaktığı doğru mu? Ben bunu hep bir reklam propagandası olarak düşünmüşümdür
brooklynnn adlı üyeden alıntı
body artı kalıtelı gıdalarla beslenme
1 ayın sonunda kollarda 2.5 santım gelısme sagladım 36'ya ulastı
tavsıyem uyku gıda ( karbonhıdrat artı protein ) body
Body Kaliteli gıdalarla beslenme'den kastınız markalı ürünler mi? Bu tavsiyeleri değerlendireceğim
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Bırak sporu öss'ye çalış bi üniye gir hayatını yaşa, ayrıca okumak iyidir ne olursa olsun. Bu arada hanfendiye erkek sporları tavsiye etmeyin body falan, kadında en iğrenç duran şey pazulu kollardır bence. Güçlendirmek sıkılaştırmak ayrı şey, onun için kolları deli gibi şişirmek gerekmiyo.
Sende haklısın Ama benimde kendime göre haklı yanlarım var kadında kasın kötü durduğuna katılıyorum.
tr100a adlı üyeden alıntı
motora hakim olmak için birazcık kas lazım ben anladım olayı bende 62kg geliyorum kas pek yok xciting 500 e artcı alırken yan ayaklığı acıyorum başka türlü devirecem orta sephaya da iki ayağımla basıyorum zıplayarak anca motoru orta sephaya alıyorum(devrik cümle oldu galiba edebiyatcılar mana bulur şimdi)
Aslında nedenim vücudumun atletik olmasına rağmen kollarımın buna oranla daha zayıf olması.Kollarımı zayıf buluyorum ve fit olmadığımı düşünüyorum. Yağlı tulum falan değilim 1.70 boy 56 kg'yum ama işte o 50 olmalı
Yani fitness en sağlıklısı diyorsunuz? Ben kollarımın vücuduma oranla güçsüz olmasından şikayetçiyim. Kol kaslarımın güçlenmesini istiyorum, 0 yağ fit bir vücudum olsun güçlü de olayım istiyorum,çok mu şey istiyorum? ama bahsettiğiniz o kadın gibi olmak istemem açıkcası Yani resimlerine bir göz attım da bana çok kaslı geldi hafiften belli olsa daha hoş dururdu bence. sanırım benimde kısmen istediğim olay bu
sey_47 adlı üyeden alıntı
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Uyarı yemezsin olmaz o kadarcıktan bişey. hiç de kadınsı durmuyo o göbek bölgesi resmen erkek olmuş.
Bence güzel ama çok fazla belirgin olmuş , omuz kaslarının şişkinliği dikkatimi çekti ki erkekte bile abes duruyor bence fazla omuz kası
c90 adlı üyeden alıntı
okculuk, ağırlık kaldırma yeterli
fakaaat fit olmak için minder güreşi fitin en kralından olursun çünkü vücutta çalışmadık yer kalmıyor
Minder güreşimi! Yeapppa!
trgy adlı üyeden alıntı
Düzenli beslenme + kardiyovasküler egzersiz + fitness .
Mesaj alınmıştır ! Teşekkürler
kurubuz adlı üyeden alıntı
Uzun mesafe ( 10 km, yarı maraton, maraton) koşarım. Ayda toplam 130 km kadar antrenman koşarım. İstanbul ve çevresindeki ( hatta antalya ve tarsus a a gittim) tüm yarışlara katılırım. Eğer fit bayan ne demekmiş görmek istiyorsan bizim katıldığımız koşulardaki bayan koşucuları bir gör. yarışları
www.yaristakvimi.com dan takip edebilirsin ama galiba site bu aralar arızalı.
Hımm,bu konuya bir göz atacağım kesinlikle Koşmak vücut için gerçekten gerekli,sizin adınıza sevindim bende düzenli koşarım her gün
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
kaslı kızlar hiç iyi olmaz.. kodumu oturtturur.... sen boş ver kitap oku film falan izle...
Kaslı değil,dayanıklı olacağım ben öyle çat kırıldım kız değilim vurursam morartırım!
tr100a adlı üyeden alıntı
eşim kaslı olsa iyi olur yamuk yapan olursa beraber döveriz bence mahsuru yok resimdeki kız normal bence
Hah al benden de o kadar ! Öyle erkeğin arkasına saklanmak yok sende atla geçir dimi
Vücut hacmi çok fazla gibi gibi ama güzel yağlı-bakımsız kadın görmekten veya olmaktansa böylesi daha olası !
-
22 Ağustos 2012, 23:28
Kick-box... Hem kendini korumayı öğrenirsin hem de zımba gibi vücudun olur.. Arkadaş bu işin hocası, adam hiç öyle üçgen falan değil ama komple kas ve bir gram yağ yok...
Bir de yerde toplarla yapılan bir spor var ya.. Hani Ebru Şallı tarafından suyu çıkarılan.. İşte onu hakkıyla yapanlar, yaptıranlar deli esnek bir fiziğe sahip olur ve fazlalık mazlalık kalmaz..
Barfiks... Dayan, çek, gözlerinize inanamayacaksınız :-))
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)