Yeni Motorum Mondial 150 Zat 2008 :)
-
17 Ağustos 2012, 03:36
Reklamlar
-
17 Ağustos 2012, 03:59
hayırlı olsun ama sarı lambalarla muayeneden geçemezsin
birde ruhsatı alırken dikkat etmen gerek. koltuk sayısında 2 yazmalı, 1 olursa ileride muayeneden kesinlikle geçemezsin. ha 2 yazmış ha 1 bişey olmaz deme sakın.
birde 2008 model zat yok, 2005 veya 2006 model var, 2008 trafik çıkışıdır anca.
-
17 Ağustos 2012, 06:01
-
17 Ağustos 2012, 08:18
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Ağustos 2012, 09:27
Hayırlı olsun kazasız belasız.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
17 Ağustos 2012, 10:44
T.ederim Ramazan kardeşim Allah Razı Olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:42 ----------
T.ederim Sadık Kardeşim
)
-
17 Ağustos 2012, 13:37
hayırlı olsun...
parça fiyatlarını www.mondialyp.com sitesinden öğrenebilirsiniz
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
17 Ağustos 2012, 14:07
Hayırlı olsun kardeşim Allah tekeri düz bastırsın
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-
17 Ağustos 2012, 14:11
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
-
17 Ağustos 2012, 14:20
Hayırlı olsun olmasınada aldığın motor, biraz kronik sorunlu arıza çıkarta bilir haberin olsun.
-
17 Ağustos 2012, 16:43
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Muayenede sarı stop farı geçemez kırmızı ile değiştir. 3 5 bişey tutar merak etme fazla tutmaz.
the A.G.Z
-
17 Ağustos 2012, 16:52
alicebbar adlı üyeden alıntı
T.ederim hocam bilgilendirme için
2008 model olarak yazacaktım orasını unutmuşum affoluna
biz değiştiririz stopları artık ne kadar patlar bana bir bilginiz var mı ön far da beyaz bir ampül takmış ama uyumsuzmuş aküyü bitiriyormuş ön ve arka ampüller değişecek bana maliyeti ne olur biliyor musunuz hocam sizde de var diye soruyorum.
ön fardaki ampuller kaç watt. 35 ise sorun olacağını sanmıyorum, hatta bende o ampullerden sipariş verdim, bekliyorum gelmesini. 55watt ise hemen değiştir hiç beklemeden yoksa konjektörün her an yanabilir. normal ampullerin fiyatı ise 5tl, ikisi 10 tl.
arkadaki ampul nasıl sarı onu bilmiyorum çünkü o lambaların hepsi beyazdır, dıştaki cam asıl rengini verir. o camı çıkarmışlarsa yenisini bulman lazım. arkadan fotosu olsaydı kesin birşey söyleyebilirdim
-
17 Ağustos 2012, 19:05
t.ederim eray kardeşim hemen bakıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------
Ahmanamra adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeşim
Allah tekeri düz bastırsın
eyvallah ercan kardeşim )
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------
Legend33~ adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
t.ederim okan kardeşim
-
17 Ağustos 2012, 19:27
Seneye satınca sizde bizden olacaksınız
-
17 Ağustos 2012, 19:59
pompei adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun olmasınada aldığın motor, biraz kronik sorunlu arıza çıkarta bilir haberin olsun.
t.ederim pompei kardeşim aynen satan arkadaşda dedi zaten çinli bu her an herşey çıkarabilir ona göre al dedi inş. sorun yaşamayız fazla tek temennimiz bu
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
selo001 adlı üyeden alıntı
Seneye satınca sizde bizden olacaksınız
:D :D sende ne var şu anda selçuk kardeşim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
RunemagicK adlı üyeden alıntı
ön fardaki ampuller kaç watt. 35 ise sorun olacağını sanmıyorum, hatta bende o ampullerden sipariş verdim, bekliyorum gelmesini. 55watt ise hemen değiştir hiç beklemeden yoksa konjektörün her an yanabilir. normal ampullerin fiyatı ise 5tl, ikisi 10 tl.
arkadaki ampul nasıl sarı onu bilmiyorum çünkü o lambaların hepsi beyazdır, dıştaki cam asıl rengini verir. o camı çıkarmışlarsa yenisini bulman lazım. arkadan fotosu olsaydı kesin birşey söyleyebilirdim
birazdan eklerim abi telefonun şarjı bitti parasında değilim herşey sağlam ve standardında olsun yeter.
-
17 Ağustos 2012, 20:03
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin.Bende vardı 150zat gerçekten nefret ettim o motordan.Rezillik diz boyuydu bendekide 2007 modeldi.Moralini bozmak gibi olmasın gerçekten benim şansımamı artık çok çektirdi bana.
Hevesini kırmak için yazmadım gerçekten illaki memnun olanlarda vardır zatdan ama konuyu açınca aklıma geldi valla =)
İnş. sen memnun kalırsın baktın sorun çıkarmaya başladı yavaştan direk sat.Benden sana tavsiye!
-
17 Ağustos 2012, 20:51
Hayırlı olsun Ali abi Allah kaza bela göstermesin.
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
17 Ağustos 2012, 21:34
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
marefb adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin.Bende vardı 150zat gerçekten nefret ettim o motordan.Rezillik diz boyuydu bendekide 2007 modeldi.Moralini bozmak gibi olmasın gerçekten benim şansımamı artık çok çektirdi bana.
Hevesini kırmak için yazmadım gerçekten illaki memnun olanlarda vardır zatdan ama konuyu açınca aklıma geldi valla =)
İnş. sen memnun kalırsın baktın sorun çıkarmaya başladı yavaştan direk sat.Benden sana tavsiye!
temennim söylediğin şeyleri yaşamamak İnş. olmaz ama çin malı aldığımıda biliyorum sorun çıkarsa bilinçli aldım fazla üzülmem ve bu motoru tercih etme sebebim acemiliği atlatmak ve trafiği öğrenmek bugün birz sürdüm akan trafikte acayip zorlandım honda vs motorlar olsa ona verdiğim para ile çıkaya cesaret edemeyebilirdim birazda böyle bir motor cesaret veriyor tabi hız yapmadım oda bir ayrıntı :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------
Karlıyollar adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Ali abi
Allah kaza bela göstermesin.
t.ederim kardeşim benim biraz kavrayayım şu mereti yanına gelicem beraber gezeriz
-
17 Ağustos 2012, 22:05
tahmin ettiğim gibi o camı çıkarmışlar. onu bulmak biraz zor olacaktır ama parçacılara bir sor yinede. yada basit bir çözümlede kırmızıya çevirebilirsin, daha masrafsız olur. en basiti kırmızı ampul bulmak tabiki ama bulamazsanda o ampulu yada camı kırmızıya boyayabilirsin ama ısıya dayanıklı bir boya lazım tabiki.
-
17 Ağustos 2012, 22:42
alicebbar adlı üyeden alıntı
http://img420.yukle.tc/images/4681IMAG0298.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
temennim söylediğin şeyleri yaşamamak İnş. olmaz ama çin malı aldığımıda biliyorum sorun çıkarsa bilinçli aldım fazla üzülmem
ve bu motoru tercih etme sebebim acemiliği atlatmak ve trafiği öğrenmek bugün birz sürdüm akan trafikte acayip zorlandım honda vs motorlar olsa ona verdiğim para ile çıkaya cesaret edemeyebilirdim birazda böyle bir motor cesaret veriyor
tabi hız yapmadım oda bir ayrıntı :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------
t.ederim kardeşim benim biraz kavrayayım şu mereti yanına gelicem beraber gezeriz
PLAKA süpermiş abi yaw gezeriz tabi .
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)