Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yeni Motorum Mondial 150 Zat 2008 :)

Motovento
    REKLAM ALANI
    alicebbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT25+RKS Freccia
    Merhaba arkadaşlar, en sonunda motorumu satın aldım, yarın devir işlemlerini yapacağız. Aslında mondial almayı planlamıyordum ama bazı arkadaşlarım ilk motor için çinliyle başlamamda beni ikna etti, bende bunu aldım. motor 2008 model 5665 km de temiz kullanılmış bir kaç çizikle 1500 tl satın aldım. ehliyetimin bir an önce elime geçmesini istiyorum acayip sabırsızım, almadan çıkmayı planlamıyorum. Motorun muayene sorunu var onu da bu süreçte halledeceğim bir kusuru var stop lambaları sarı olarak değiştirilmiş ne maksatla onu bilemedim ama inş. o muayene takılmaz. motorun yanındayken bir kaç fotoğraf çektim canlı kanlı yakalamışken

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    hayırlı olsun ama sarı lambalarla muayeneden geçemezsin
    birde ruhsatı alırken dikkat etmen gerek. koltuk sayısında 2 yazmalı, 1 olursa ileride muayeneden kesinlikle geçemezsin. ha 2 yazmış ha 1 bişey olmaz deme sakın.
    birde 2008 model zat yok, 2005 veya 2006 model var, 2008 trafik çıkışıdır anca.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    MT25+RKS Freccia
    T.ederim hocam bilgilendirme için 2008 model olarak yazacaktım orasını unutmuşum affoluna biz değiştiririz stopları artık ne kadar patlar bana bir bilginiz var mı ön far da beyaz bir ampül takmış ama uyumsuzmuş aküyü bitiriyormuş ön ve arka ampüller değişecek bana maliyeti ne olur biliyor musunuz hocam sizde de var diye soruyorum.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
    alicebbar bunu beğendi.
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun kazasız belasız.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    alicebbar bunu beğendi.
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Motosikleti
    MT25+RKS Freccia
    T.ederim Ramazan kardeşim Allah Razı Olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:42 ----------

T.ederim Sadık Kardeşim

)

eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    hayırlı olsun...
    parça fiyatlarını www.mondialyp.com sitesinden öğrenebilirsiniz
    alicebbar bunu beğendi.
    KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Hayırlı olsun kardeşim Allah tekeri düz bastırsın
    alicebbar bunu beğendi.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Motosikleti
    Henüz yok :(
    Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
    alicebbar bunu beğendi.

pompei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APRILLA ATR-7011
    Hayırlı olsun olmasınada aldığın motor, biraz kronik sorunlu arıza çıkarta bilir haberin olsun.
    alicebbar bunu beğendi.

Anıl_88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Para biriktiriyor.
    Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Muayenede sarı stop farı geçemez kırmızı ile değiştir. 3 5 bişey tutar merak etme fazla tutmaz.
    the A.G.Z

Motosikleti
    Alıntı alicebbar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    T.ederim hocam bilgilendirme için 2008 model olarak yazacaktım orasını unutmuşum affoluna biz değiştiririz stopları artık ne kadar patlar bana bir bilginiz var mı ön far da beyaz bir ampül takmış ama uyumsuzmuş aküyü bitiriyormuş ön ve arka ampüller değişecek bana maliyeti ne olur biliyor musunuz hocam sizde de var diye soruyorum.
    ön fardaki ampuller kaç watt. 35 ise sorun olacağını sanmıyorum, hatta bende o ampullerden sipariş verdim, bekliyorum gelmesini. 55watt ise hemen değiştir hiç beklemeden yoksa konjektörün her an yanabilir. normal ampullerin fiyatı ise 5tl, ikisi 10 tl.

arkadaki ampul nasıl sarı onu bilmiyorum çünkü o lambaların hepsi beyazdır, dıştaki cam asıl rengini verir. o camı çıkarmışlarsa yenisini bulman lazım. arkadan fotosu olsaydı kesin birşey söyleyebilirdim
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    MT25+RKS Freccia
    t.ederim eray kardeşim hemen bakıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

Alıntı Ahmanamra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kardeşim Allah tekeri düz bastırsın
    eyvallah ercan kardeşim )

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

Alıntı Legend33~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
    t.ederim okan kardeşim

selo001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400
    Seneye satınca sizde bizden olacaksınız
    alicebbar bunu beğendi.
    www.Motosiklet.net

Motosikleti
    MT25+RKS Freccia
    Alıntı pompei adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun olmasınada aldığın motor, biraz kronik sorunlu arıza çıkarta bilir haberin olsun.
    t.ederim pompei kardeşim aynen satan arkadaşda dedi zaten çinli bu her an herşey çıkarabilir ona göre al dedi inş. sorun yaşamayız fazla tek temennimiz bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------

Alıntı selo001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seneye satınca sizde bizden olacaksınız
    :D :D sende ne var şu anda selçuk kardeşim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------

Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön fardaki ampuller kaç watt. 35 ise sorun olacağını sanmıyorum, hatta bende o ampullerden sipariş verdim, bekliyorum gelmesini. 55watt ise hemen değiştir hiç beklemeden yoksa konjektörün her an yanabilir. normal ampullerin fiyatı ise 5tl, ikisi 10 tl.

arkadaki ampul nasıl sarı onu bilmiyorum çünkü o lambaların hepsi beyazdır, dıştaki cam asıl rengini verir. o camı çıkarmışlarsa yenisini bulman lazım. arkadan fotosu olsaydı kesin birşey söyleyebilirdim

birazdan eklerim abi telefonun şarjı bitti parasında değilim herşey sağlam ve standardında olsun yeter.

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    Öncelikle hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin.Bende vardı 150zat gerçekten nefret ettim o motordan.Rezillik diz boyuydu bendekide 2007 modeldi.Moralini bozmak gibi olmasın gerçekten benim şansımamı artık çok çektirdi bana.

Hevesini kırmak için yazmadım gerçekten illaki memnun olanlarda vardır zatdan ama konuyu açınca aklıma geldi valla =)

İnş. sen memnun kalırsın baktın sorun çıkarmaya başladı yavaştan direk sat.Benden sana tavsiye!

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Hayırlı olsun Ali abi Allah kaza bela göstermesin.
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

Motosikleti
    MT25+RKS Freccia

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

Alıntı marefb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin.Bende vardı 150zat gerçekten nefret ettim o motordan.Rezillik diz boyuydu bendekide 2007 modeldi.Moralini bozmak gibi olmasın gerçekten benim şansımamı artık çok çektirdi bana.

Hevesini kırmak için yazmadım gerçekten illaki memnun olanlarda vardır zatdan ama konuyu açınca aklıma geldi valla =)

İnş. sen memnun kalırsın baktın sorun çıkarmaya başladı yavaştan direk sat.Benden sana tavsiye!
    temennim söylediğin şeyleri yaşamamak İnş. olmaz ama çin malı aldığımıda biliyorum sorun çıkarsa bilinçli aldım fazla üzülmem ve bu motoru tercih etme sebebim acemiliği atlatmak ve trafiği öğrenmek bugün birz sürdüm akan trafikte acayip zorlandım honda vs motorlar olsa ona verdiğim para ile çıkaya cesaret edemeyebilirdim birazda böyle bir motor cesaret veriyor tabi hız yapmadım oda bir ayrıntı :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

Alıntı Karlıyollar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Ali abi Allah kaza bela göstermesin.
    t.ederim kardeşim benim biraz kavrayayım şu mereti yanına gelicem beraber gezeriz

Motosikleti
    tahmin ettiğim gibi o camı çıkarmışlar. onu bulmak biraz zor olacaktır ama parçacılara bir sor yinede. yada basit bir çözümlede kırmızıya çevirebilirsin, daha masrafsız olur. en basiti kırmızı ampul bulmak tabiki ama bulamazsanda o ampulu yada camı kırmızıya boyayabilirsin ama ısıya dayanıklı bir boya lazım tabiki.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Alıntı alicebbar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://img420.yukle.tc/images/4681IMAG0298.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

temennim söylediğin şeyleri yaşamamak İnş. olmaz ama çin malı aldığımıda biliyorum sorun çıkarsa bilinçli aldım fazla üzülmem ve bu motoru tercih etme sebebim acemiliği atlatmak ve trafiği öğrenmek bugün birz sürdüm akan trafikte acayip zorlandım honda vs motorlar olsa ona verdiğim para ile çıkaya cesaret edemeyebilirdim birazda böyle bir motor cesaret veriyor tabi hız yapmadım oda bir ayrıntı :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

t.ederim kardeşim benim biraz kavrayayım şu mereti yanına gelicem beraber gezeriz
    PLAKA süpermiş abi yaw gezeriz tabi .
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)