Motosiklet Yerine Metro (Kadıköy-Kartal)
Reklamlar
-
17 Ağustos 2012, 01:12
Reklamlar
-
17 Ağustos 2012, 01:24
toplu taşıma araçlarını kullanan kesim doğal olarak artık bunu kullanacaktır, fakat tek kişi olduğu halde gideceği yere toplu ulaşım aracıda olduğu halde burnundan kıl aldırmayıp otomobilinden vaz geçemeyen kesim hala eski sistem devam edeceği için e-5 te trafiğin azalacağını düşünmüyorum. şimdi sadece otobüsler-minibüsler daha az yolcuyla sefer yapacaklar. trafik hala sıkışık olcak bence. bakalım yaşayıp görücez ve umarım yanılırım.
bu arada hayırlı olsun hepimize.
-
26 Ağustos 2012, 09:19
-
26 Ağustos 2012, 09:24
motosiklet varken metro ya gerek yok.... yağmurda ve çamurda, karda ve kışta, ayazda sıcakta her zaman her yerde demir atım var olsun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ağustos 2012, 10:32
Motosiklet yerine metro mu Bence minibüs veya belediye otobüsü kullananlar binebilir ama şahsi aracı olan motosikleti olan çoğu kişi yine metroyu tercih etmez. Ben etmem mesela arabamla giderim, motorumla giderim yinede toplu taşımaya binmem. Beni kınayan arkadaşlar mutlaka olacaktır ama bu böyle.
Biri Beni Durdursun !!!!!
-
26 Ağustos 2012, 11:04
ThE_Unforgiven adlı üyeden alıntı
Motosiklet yerine metro mu
Bence minibüs veya belediye otobüsü kullananlar binebilir ama şahsi aracı olan motosikleti olan çoğu kişi yine metroyu tercih etmez. Ben etmem mesela arabamla giderim, motorumla giderim yinede toplu taşımaya binmem. Beni kınayan arkadaşlar mutlaka olacaktır ama bu böyle.
para var huzur var demiş
-
26 Ağustos 2012, 11:08
İşin parasal yönü ayrı bir olay ama benim daha değişik sebeplerim var ki birçok insanında vardır.
-
26 Ağustos 2012, 14:48
İşin parasal yönü ayrı bir olay ama benim daha değişik sebeplerim var ki birçok insanında vardır.
mesela toplu taşıma araclarında özellikle de kış aylarında bulaşıcı hastalıklar kol gezmektedir...
motoruma atlar dötüm dona dona da işe giderim ondan daha iyi...
zaten herkesin işe gidiş geliş saati hemen hemen aynıdır...
milletin nefes-ter kokusunu çekeceğime 3 kuruş fazla yaksın ama kendi aracımla giderim...
-
26 Ağustos 2012, 14:52
Ferhatkars bende bundan bahsedicektim ama uzatmak istemedim mevzuyu.
-
26 Ağustos 2012, 14:53
32 dakika uzun geldi sanki bana :/
-
26 Ağustos 2012, 15:05
Metroda insanı en çok yoran kısım in in bitmiyor mübarek. İnmesi bir dert çıkması ayrı dert
-
26 Ağustos 2012, 15:09
Ferhatkars bende bundan bahsedicektim ama uzatmak istemedim mevzuyu.
tahmin ettim abi...
sen zahmet etme diye ben yazıverdim
-
26 Ağustos 2012, 16:39
Bu metro aslında minibüs yolu güzergahına yapılmalıydı. bak o zaman o yol ne kadar rahatlardı..minibüsçülerin kökünü tamamen kazırdı.. Büyükşehir çalışıyor helal olsun.. hayal bile edemeyeceği yatırımları gördü son yıllarda..
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
-
26 Ağustos 2012, 17:00
En son motorumu enişteme verdiğim de işe gitmek için binmiştim toplu taşımaya.
İşte o gün teyzenin biri, elindeki röntgeni kıçıma sokup üstüne bir de çekilsene ineceeem diye bağrınca motorumu bir kez daha sevip, toplu taşımadan bir kez daha soğudum.
Üstelik bunu daha kapılar açılmadan ve durağa yanaşmadan yaptı bana !
Motosikletli Kaplumbağa...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)