motorların 1 tanesi honda CG125 olsa içim yanmayacak (kültüre bak hizaya gel)
http://www.youtube.com/watch?v=Taebs...eature=related
motorların 1 tanesi honda CG125 olsa içim yanmayacak (kültüre bak hizaya gel)
http://www.youtube.com/watch?v=Taebs...eature=related
bunlar benim honda cg nin çakma yavruları
Sen İstanbulda haline şükret Gaziantepte 10 motordan 9u cg125 o 9 motordanda 5 tanesi apaçi modifiyesi:S en son bi motor yedek parçası satan dükkanın önünden geçerken cg300 üst kapak bulunur diye yazıyodu ve arkadasla dalga geçmiştik yakında bunların 600lüğü felan çıkar tek silindir diye:S Sesi de akıllara zarar yani o kadar berbat taktıkları egzozların:S Bir keresinde durakta otobus bekliyorum o zamanlar motorum yok bi tanesi 1. vitesde ses egzozuyla uzadı gitti yanımdaki adam sövmüştü... Kaldı ki bunların hiçbiri kaskda takmıyorlar.... Kısacası zamanında bmx bisiklete bnip teker dikenler şimdi kuba asya mondial gibi markalar sayesinde 1500 tlye motor sahibi oldular bunlara biniyorlar...
Adana,Mersin,Antep dolu bunlarla.
http://www.youtube.com/watch?v=nd5AIGBA-pE
http://www.youtube.com/watch?v=fg5rQ...eature=related
beyler bunların bu hale gelmesinde en büyük suçlu yamaha firmasıdır rx 135 getirmeyince apacheler ne yapsın yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Biz 4 kişiyiz gardaş ''
Ertesi gün arap ustaya gidip,
"ustaaaaaaağ bağ şarkı yaptık yuuuğtuptan dinlee vışşş" falan demişlermidir ki acaba ?
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Bunlar ne biçim bir tarikat böyle :D
beyler bunlar çok garip bir grup sürekli yarışıyorlar.öyle 10-20 liraya da değil.bütün ay çalışıp sonra yarışta harcıyorlar.
1-2 ay önce arkadaşla köylere gezi yapmıştık tam adanaya girişte bu grupla karşılaştık,arkadaşıma basalım gaza gidelim bulaşmasınlar bize dedim.hafifte eğim yakaladım benim motorla dip gaz 145 le gidiyorum.bu cg çakmalarından biri yanımdan benden 40-50 km hızla geçti sonra soluma biri sağıma biri geçip direk markaja aldılar.motorlarda ne sinyal ne far,ne çamurluk hiç bir şey yok.zaten en az 10 motorla geziyorlar,bildiğin çete neyse bir yol bulduk girdikte uzaklaştık adamlardan.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
amele yemin ederim amele bunlar gülmekten gözümden yaş geldi bi de video yapmış reziller tiplere bak
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
kanım dondu şerefsizim. ibret alındı
Güzel adanamın heryerinde var apaçi ruhu trafikten sogutuyorlar adamı.
Müsait bir yerde öleceğim.
heryerdeler , sinek gibi , birde yarı çıplak binmiyorlar mı , tam görsel rezalet :(
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Bu cg motorun arka amortisörlerini çinliler mobiletlere bile takmıyor, düşünün ne kadar uyduruk, zayıf bir motor olduğunu. Ön takım da üst platin hariç mobilet parçalarından toplanma. 70 km hız için tasarlanan ön takımla motorlarına 250-300cc motor takıp 180 basıyorlar, ne diyem bilemedim
kardeş çin diye küçümsemeyin bakın her an yanınızdan geçebilir böylebi cg adamlar para harcıyor bi yamaha ybr parası gidiyor motora ustkafa silindir sekman piston karbratör dişliler egzoz falan filan herşeyi degişiyor ful set oluyor ve ince lastik takılıyor yani zaten motor hafif tam ölüm makinesi oluyor bende sizin gbi düşünüyordum ama binince fikrim degişdi çook serii ve çook süratli makineler 170kmh yaptm korkdm dagılır diye
mobiletler hadi neyse de
4 zamanlı motorla oynamak zor iş nasıl yaptıklarını araştıracağım bakalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)