Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Forumda Age of 2 oynayan var mıdır?

REKLAM ALANI
    cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı Evranos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    96'da doğdum nerdeyse benle yaşıt oyun Ama bu zamanlara kadar getirdik, bu kadar strateji isteyen başka bi oyun bulamadım ve bu kadar zevkli. Hala oynayan arkadaşlar varsa bir ara oynayalım online'dan age of conquerors 2
    Starcraft ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Hard'da 3 rakibe karşı ben de kazanıyorum hep.Türkleri seçip bol bol atlı okçuyla topçu yaptım mı karşımda darmadağın edemiyeceğim rakip yok.Bu arada internet üzerinden başkalarıyla nasıl kapışıcaz.Biraz bilgi verebilir misiniz?

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Bende oynuyorum arasıra strateji severim .)
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    Alıntı NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hard'da 3 rakibe karşı ben de kazanıyorum hep.Türkleri seçip bol bol atlı okçuyla topçu yaptım mı karşımda darmadağın edemiyeceğim rakip yok.Bu arada internet üzerinden başkalarıyla nasıl kapışıcaz.Biraz bilgi verebilir misiniz?
    garena ile online oynanıyor.
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Evranos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Starcraft ?
    Yok denemedim
    --
    Kullanabilen çok taktik var. Karşıda yaya ordusu varsa atölyeden scorpions basmak yeterli olur nerdeyse. Atlı ordu ise elinde mızrak olan askerler, okçuya karşı skirmisher falan Benim favori ırkım Teutons. Kale askerini tüfekten başka birşey öldüremiyor

Evet Garena Plus ile oynanıyor, ama ben Voobly ile oynuyorum. Garena plus'ta internet bağlantılarımdan sıkıntı yarattı. Online oynamak isteyen abilerim-arkadaşlarım olursa anlatabilirim; evran@e-mail.com.tr
    "Misyonerler Afrika'ya geldiklerinde onların elinde Incil, bizim elimizde toprağımız vardı. Bize gözlerimizi kapayarak dua etmeyi öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda bizim elimizde Incil, onların elinde topraklarımız kalmıştı."

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Alıntı Evranos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok denemedim
    --
    Kullanabilen çok taktik var. Karşıda yaya ordusu varsa atölyeden scorpions basmak yeterli olur nerdeyse. Atlı ordu ise elinde mızrak olan askerler, okçuya karşı skirmisher falan Benim favori ırkım Teutons. Kale askerini tüfekten başka birşey öldüremiyor

Evet Garena Plus ile oynanıyor, ama ben Voobly ile oynuyorum. Garena plus'ta internet bağlantılarımdan sıkıntı yarattı. Online oynamak isteyen abilerim-arkadaşlarım olursa anlatabilirim; evran@e-mail.com.tr
    Şu an pek vaktim yok ama ilerde mutlaka online oynamayı denerim.Bu oyun gibisi daha gelmedi.Eskiden microsoft zone üzerinden oynardık ama nasıl oldu da zonu'u kapattılar anlamak mümkün değil.Eğer uzun olmayacaksa zahmet olmazsa bi anlatsana nasıl online oynayacaz?

4-5 günlük bi tatile çıkıyorum, dönüşte irtibata geçip detaylı anlatırım
    "Misyonerler Afrika'ya geldiklerinde onların elinde Incil, bizim elimizde toprağımız vardı. Bize gözlerimizi kapayarak dua etmeyi öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda bizim elimizde Incil, onların elinde topraklarımız kalmıştı."

fusuy364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hastasıyız dedeeeee. ilk çıktığından beri oynarım age of'u.online olarak conqerous oynuyoruz gameranger'dan. istiyenlerle bu akşam oynayabiliriz. hayatımda en çok zevk aldığım ve bırakamadığım oyun
    Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
    Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali

yaşar35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco xcıtıng 500
    arkadaşlar online oyunlar joystickle oynanırmı..fare ile pek beceremiyorumda

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Az önce gameranger'dan ilk defa hesap açtım ama oyuna giremedim, uyumsuz patch filan dedi. Ne yapmalı?
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az önce gameranger'dan ilk defa hesap açtım ama oyuna giremedim, uyumsuz patch filan dedi. Ne yapmalı?
    . 1.0c patch diye ggogle amcaya sorun. sonra onu indirip kurun. sorun düzelecektir.
    Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 6 seneden beri.. İkariam oynuyorum
    Hangi dünyadasın?..
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    yüzüklerin efendisi oyna strateji arıyosan işin sonu middle eart 2 yaz googleye fena bişi bak yeminle
    Motosiklet mucidi

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı fusuy364 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    . 1.0c patch diye ggogle amcaya sorun. sonra onu indirip kurun. sorun düzelecektir.
    Hocam bu patch hangisi için? Ben mythology için soruyorumda... Belirtmeyi unutmuşum...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bu patch hangisi için? Ben mythology için soruyorumda... Belirtmeyi unutmuşum...
    benim dediğim age of 2 için. conqerous. mitoloji için bilmiyorum ama onunki de böyle bişeydir herhalde
    metci bunu beğendi.

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    The WEST oynuyorum
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi dünyadasın?..
    Ben ikariam da oynuyorum. Chi'deyim.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)