Hard'da 3 rakibe karşı ben de kazanıyorum hep.Türkleri seçip bol bol atlı okçuyla topçu yaptım mı karşımda darmadağın edemiyeceğim rakip yok.Bu arada internet üzerinden başkalarıyla nasıl kapışıcaz.Biraz bilgi verebilir misiniz?
Bende oynuyorum arasıra strateji severim .)
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Yok denemedim
--
Kullanabilen çok taktik var. Karşıda yaya ordusu varsa atölyeden scorpions basmak yeterli olur nerdeyse. Atlı ordu ise elinde mızrak olan askerler, okçuya karşı skirmisher falan Benim favori ırkım Teutons. Kale askerini tüfekten başka birşey öldüremiyor
Evet Garena Plus ile oynanıyor, ama ben Voobly ile oynuyorum. Garena plus'ta internet bağlantılarımdan sıkıntı yarattı. Online oynamak isteyen abilerim-arkadaşlarım olursa anlatabilirim; evran@e-mail.com.tr
"Misyonerler Afrika'ya geldiklerinde onların elinde Incil, bizim elimizde toprağımız vardı. Bize gözlerimizi kapayarak dua etmeyi öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda bizim elimizde Incil, onların elinde topraklarımız kalmıştı."
4-5 günlük bi tatile çıkıyorum, dönüşte irtibata geçip detaylı anlatırım
"Misyonerler Afrika'ya geldiklerinde onların elinde Incil, bizim elimizde toprağımız vardı. Bize gözlerimizi kapayarak dua etmeyi öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda bizim elimizde Incil, onların elinde topraklarımız kalmıştı."
hastasıyız dedeeeee. ilk çıktığından beri oynarım age of'u.online olarak conqerous oynuyoruz gameranger'dan. istiyenlerle bu akşam oynayabiliriz. hayatımda en çok zevk aldığım ve bırakamadığım oyun
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
arkadaşlar online oyunlar joystickle oynanırmı..fare ile pek beceremiyorumda
Az önce gameranger'dan ilk defa hesap açtım ama oyuna giremedim, uyumsuz patch filan dedi. Ne yapmalı?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
yüzüklerin efendisi oyna strateji arıyosan işin sonu middle eart 2 yaz googleye fena bişi bak yeminle
Motosiklet mucidi
The WEST oynuyorum
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)