Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

maksat sohbet

REKLAM ALANI
    platipus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İKİ TEKER OLSUN DA
    Alıntı conquista adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim ve meslektaşlarımın en büyük sıkınıtısıda kendılerine saygı duyulmaması.. doktora giderken bayramlıkların giyildiği bir ülkede veteriner hekimlere çoban muamelesi yapılması işin güç olan tarafı
    ayrıca gebe bırakma konusunda da suni tohumlama denilen uygulamayı bilmeyen arkadaşlar var sanırım
    ben de onu diyorum işte, sence saygı duyulmamasının sebebi kendimiz olabilir miyiz?
    bak yukarıda konuyu açtıktan sonra "hayvanı şaaptın mı?" gibi laubalice cevaplara maruz kalmışsın. ne hekimliği olursa olsun "hekimlik" kutsal bir meslektir ve kendi içinde daha nitelikli şekilde tartışılmalıdır bence.
    insanların yaşadığımız sorunları bilmemesi, anlamaması çok normal. zaten onların sorunu da değil. anlamaları gereken mesleğin önemi. bu konularda konuşsak daha hoş olurdu ve en azından dalga geçilmezdi.
    neyse, madem maksat sohbet bu da benim şahsi yorumum olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    conquista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki Z750S
    Alıntı platipus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de onu diyorum işte, sence saygı duyulmamasının sebebi kendimiz olabilir miyiz?
    bak yukarıda konuyu açtıktan sonra "hayvanı şaaptın mı?" gibi laubalice cevaplara maruz kalmışsın. ne hekimliği olursa olsun "hekimlik" kutsal bir meslektir ve kendi içinde daha nitelikli şekilde tartışılmalıdır bence.
    insanların yaşadığımız sorunları bilmemesi, anlamaması çok normal. zaten onların sorunu da değil. anlamaları gereken mesleğin önemi. bu konularda konuşsak daha hoş olurdu ve en azından dalga geçilmezdi.
    en güzel yanı da mesleğin kutsal olduğunu bilmemiz. derdini anlatamayan canlının derdine dermen olmak kadar güzel bişey olamaz diye düşünüyorum..hele tohumlayıpta 9 ay sonra buzağının doğması paha biçilemez kendi çocuğum olmuş gibi seviniyorum açıkcası

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    Alıntı platipus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugüne kadar kimseyle seviyesizce konuşmadım. kimseye kaldıramayacağı birşey söylemedim. kimseylede laubali bir biçimde karşılıklı iletişimim olmadı. kimsenin mesleğini aşağalamış değilim. konu açılmış maksat muhabbet olsun diye ve konunun akışı öyle bi espriye gitmiş (daha doğrusu o an aklıma gelen bir fıkraya) ve yazmışım. şimdi ben durup durup veterinerler gereksiz adam, boş işlerle uğraşıyorlar gibi bi konu açıp bu tip sulu muhabbet yapsam tamam ama kendisi veteriner olan arkadaş açmış ve yaptığı işi mizahi biçimde aktarıp ''yaptığım işin böylede iğrenç yanları olabiliyor'' demiş. bizim bir sorunumuz yok, siz ne demeye beni laubali ilan ettiyseniz bilemiyorum ama bu sitede bu tip, hatta ciddi konu başlıkları bile makaraya sarılır. sitenin yapısı bu, asık suratlı, sadece amacı motosiklet olan bir site değil. her konunun paylaşıldığı bir ortam. kimsenin kimsenin mesleğini, yaşantısını hayatını aşağılayıp küçümsediği yok.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)