Acil kilo almam lazım morelim bozuldu
Reklamlar
-
05 Ağustos 2012, 21:52
Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar , benim kilom 65 ile 68 arasında değişiyodu hîç 70 e çıkmadı bugüne kadar askerde bile fazla kilo almadım . Bugün baktım 63 e düşmüşüm morelim bozuldu motorun üstünden uçucam bu gidişle . Boyum 1.85 sigara kullanıyorum 2 kg protein toz kullandım kışın bi işe yaramadı ne yapmam lazım kilo almam için yemekle aram fazla yok daha doğrusu sevdiğim yemek olursa iyi yiyorum . Etkili bir öneriniz varsa yazarsanız sevinirim .
Reklamlar
-
05 Ağustos 2012, 22:08
aynı dert bendede var.173 cm boyum.57-61 arasi kilom iner çıkar.zayıflıktan hep kendimi kotu hissederim.
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
05 Ağustos 2012, 22:11
Spor yapmadan alinan protein kilo aldirmaz. Fazla alinan proteinin de depolanmadigini hatirliyorum. Programi guzel hazirlanmis bir spor ve duzgun beslenmeyle kilo almaya baslarsiniz. Sporla birlikte kullanilan kilo aldiricilar var fakat sizin icin uygun olur mu bilemiyorum. Onlarin amaci devasa kaslara enerji yetistirmek
-
05 Ağustos 2012, 22:14
Gece yatmadan önce yemek ye,öyle yat.
-
05 Ağustos 2012, 22:15
Bol bol tatlı ye, az yürü, az hareket et ve en önemlisi sigarayı bırak
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
05 Ağustos 2012, 22:16
sen gene iyisin hacım...ben beter durumdayım...
sigara kullanmıyorum...arada bir alkol alırım...şuan oldugu gibi
25 yasında 1.78 boy... 58 kg ım...
bende son 1 aydır ne bulduysam yiyorum...yatmadan öncede abur cubur yiyorum...inşallah 5-10 kg alırım...
çare bulursan bana da haber et...
-
05 Ağustos 2012, 22:19
proteyinin yapı taşı olan aminoasitlerin bi temel olanları vardır birde temel olmayanları vardır. Temel olaranlar dışardan alınması gerekenlerdir. Yaklaşık 8 adettir. bunları dışardan alsan dahi fazlası depolanmaz. Kas oluşturarak kilo almak istiyorsan spor yapmalı ve proteyin ağırlıklı beslenmelisin.
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
05 Ağustos 2012, 22:24
evet proteini sporsuz bi şekilde tükettim . Amacım kas falan değil sadece biraz kilo
-
05 Ağustos 2012, 22:28
Arkadaşlar kilo alamiyorsaniz
Bi kan ve diski tahlili yaptırın derim
Ya kan değerlerinizde Bisi vardır ya da kurt tenya vardır
Ayni dert bende de vardı
Tahlil yaptırdım kurt çıktı
Ilaç kullandım döktüm kurdu 3 yıl önce
Smdi 184 cm 79 kg 25 yaşındayım
-
05 Ağustos 2012, 22:28
Ben 96 kilo 180 boyundayım haline şükret diyeceğim ama aşırı zayıflıkta kötü.Kilo alma konusunda bir numarayım.
Saat 21.00 den sonra metabolizma yavaşlar, bu zamanlarda yersen kilo alabilirsin.Gece yatmadan yemek ye diyenler bunun için diyor.Hareketsiz yaşa.Yüksek kalorili yiyecekler yiyebilirsin.Ama bence bir doktordan tavsiye almanı öneririm.
ANGARAJ
-
05 Ağustos 2012, 22:29
ne yiyorsan ne kadar yiyorsan düzenli olarak her gün aynı saatte kahvaltı aynı saatte öğle yemeği ye 5 gibi çay iç yanında abur cubur atıştır ve mutlaka 9 ve 10 dan sonra birseyler yemeden geceyi bitirme..çok güzel kilo alacaksin tecrübe ettik göbeği büyüttük
-
05 Ağustos 2012, 22:30
-
05 Ağustos 2012, 22:34
ben kilo veremiyorum diye ağlarım sense alamıyorsun diye
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
-
05 Ağustos 2012, 22:34
Hastane de hangi bölüm bakıyo kilo ile ilgili sıkıntılara ?
-
05 Ağustos 2012, 22:44
1.72 boy kilo 62 hiç moralimi bozmuyorum 20 yaşına kadar 51 kg idim askerden gelince 55kg evlenince 60kg oldum benim yapım bu değişmez adelede yok bu yaştan sonra veya 25 yaşından sonra sporla alcağın kiloyu veya kasları korumak için spora devam etmen lazım bir zaman sonra sıkılıp bırakınca eski haline dönüyorsun
-
05 Ağustos 2012, 22:51
darılmayın dostlar.
Aramızda doktor var mı?diyetisyen var mı?
bildiğim kadarı ile yok ama ne iş olsa yaparız ,her işi biliriz
Sonra" bu ülkede niye hiç kimse işini güzel yapmıyor" diye kızarız.
Toplumsal bilinçaltımız gereği herkes başkasının işine hevesli olduğundan kendi işimize de gereken enerji ve yoğunlaşma olmuyor.
Kilo kaybı kötü ve düzensiz beslenmeden kaynaklanabileceği gibi ciddi bir sorunun işaretçisi olabilir,kimseyi gereksiz tavsiyelerle oyalamaya hakkımız yok.Herhangi bir besin önerisiyle belki kilo almasını da sağlayabiliriz ama ya ciddi bir rahatsızlığın varlığını bu şekilde örtbas edersek vebalini kim üstlenecek?
Arkadaşımızın çare arayacağı yer tıbbi kurumlardır.
-
05 Ağustos 2012, 22:52
ferhatkars adlı üyeden alıntı
sen gene iyisin hacım...ben beter durumdayım...
sigara kullanmıyorum...arada bir alkol alırım...şuan oldugu gibi
25 yasında 1.78 boy... 58 kg ım...
bende son 1 aydır ne bulduysam yiyorum...yatmadan öncede abur cubur yiyorum...inşallah 5-10 kg alırım...
çare bulursan bana da haber et...
romen arkadaşın tatili bitirip ülkesine dönsün,o zaman kilo almaya başlarsın
-
05 Ağustos 2012, 22:56
Valla ben 17 yasındayım boyum 1.65 50 kilo idim.. calısıyorum 48 e düştüm amma evde oturup kola,cips,cigdem ne bulursam yerim..50-51 Gelir..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
05 Ağustos 2012, 22:58
Kilo alıp verme ile ilgili ve beslenme olumsuzlukları Diyetisyenlerin işidir ama devlet hastanesine gidiceksen dahiliye ye gidebilirsin.
-
05 Ağustos 2012, 23:10
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)