ben motor alana kadarki son 6-7 senede 60-65kg arasındaydım, hatta aldığım anda 60kg idim, 1 sene sonra 80kg oldum. nası oldu bende bilmiyorum ama
ben motor alana kadarki son 6-7 senede 60-65kg arasındaydım, hatta aldığım anda 60kg idim, 1 sene sonra 80kg oldum. nası oldu bende bilmiyorum ama
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
kilo vermek isteyenlere verilen nasihatleri dinle mesela ''akşam yemek yeme'' gibi sen ne yapacaksın kilo almak için akşam yemek yiyeceksin özellikle yatmadan hemen önce yersen etkisi daha fazla olur. kilo vermek isteyenlere verilen bu ve bunun gibi bütün nasihatlerin her zaman tersini yapıyorsun arkadaşım o zaman hızla kilo alırsın emin ol nerden biliyosun dersen 18 yaşında 95 kiloyum 1 ay önce 105 kiloydum bende bu nasihatlere uymadım 105 kilo oldum ama isteyerek değil tabikide daha sonra bu hataları yapmayı kesince kilo vermeye başladım bi de günde 1 öğün yemek yiyorum (pc başında herşeyi unutuyo insan açlığı bile ciddiyim )bu olaya fena kafa yordum anlayacağın
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Abi sen hamburger cips kola ne bulursan ye 70 e rahat çıkarsın
Gel güzel kardeşim bende fazlası ile var,ben sana şöyle bi 5-10 kg kadar vereyim.Boy:1,67 kilo ise:90 mübarek su içsem yarıyor be.
Şaka bir yana,sen istersen önce tıp uzmanlarına bir danış,herhangi bir rahatsızlık veya metabolizmik bir bozukluktan kaynaklanmıyorsa düzenli spor yapma ve uygun beslenme ile mutlu sona ulaşabilrsin diye düşünüyorum.
Kolay gelsin,saygılar.
Ideal kilonu hesapla 1.73 boy kilo 68-69 yıllardır aynı ne iner ne çıkar
Ben sana hemen menüyü veriyorum nerde yaşadığını ve motouun varmı yokmu bilmiyorum ama etkkili bir formüldür.
Sabah kahvaltısı: 1kg kıymlı börek yanında limonata veya portakal suyu yada simit ayran&kola poğça vs. soğuk içecek
Sabah öğlen arası: Kayıntılık aburcubur ve soğuk içecek
Öğlen: İskender pizza lahmancun pide tatlı vs soğuk içecek
Öğlen akşam arası: Kayıntılık aburcubur ve soğuk içecek
Akşam : sulu yemek ekmek banmayı unutma suyuna beyaz ekmek olsun makarna yemekklerde ketçap ve mayonez kullanmayı unutma özelikle mayonez tatlı olsun mutlaka
Akşam gece arası: Mt foruma takılırken mutlaka yanında 1 lt kola çerez (soslu mısır, fıstık cipsi, tuzlu fıstık, kabuklu badem) cips (doritos panco, barbekusu var bide onuda tevsiye ederim güzel )
Gece: Motora atlayıp En yakkın közde kokoreç yapan yere tam ekmeğe iyicene yağını emdircen içinde sağdece kekik ve pulbiber olcak yanında acılı şalgam şalgamsız olmaz ve fıstıklı kafayıf
Tecrübeyle tastik edilmiştir.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
makarna ve pirinç pilavını masadan eksik etme...
ilerleyen zamanda buraya fazla kilolarımdan nasıl kurtulurum diye başlık açarsın..
sevgiler ... hımm unutmadan kilo almaya başlaman 6 ay bir süre alacaktır.. zamanla olan şeyler bunlar..
biraz sabır lazım
Annen sana yemek yapmıyo mu diye dalga geçerlerdi.58 kilo civarlarındaydım.Bi türlü kilo alamıyodum.Şimdi 100 kiloyum.
sadece sigarayı bırakman ile fiziken ve ruhen tüm sorunlarını çözeceğini düşünüyorum. tecrübeyle sabittir.
Kilo alacam denilipte gece yenilen yemekler gastrit , reflü gibi mide hastalıklarına yol açmaktadır. Erken tedavide olumlu sonuçlar verse de ömür boyu çekersin.(benim gibi). Sana tavsiyem uzmana git güzel bir liste gün içinde spor yapabilecegin bir program saglıklı bir şekilde kütle oluşturmana yarayacaktır. Ondan önce tıbbi tahlilleri yaptırmayı ihmal etme bagırsak kurtları, hormonal bozukluklar vs. herhangi bir sorun yoksa iyi bir diyet ile istediğin kadar kilo alırsın. kolay gelsin
Müsait bir yerde öleceğim.
En önemlisi bir doktora muayene olman mümkünse sindirim boşaltım ve kan tahlilleri iste.Saglıklı isen hiç kendinle ugraşmaKesinlikle tahin tüket.Marka olmayanlar acı tadından dolayı itici olabiliyor.Pekmezi az,bulabiliyorsan memleketlerden direk gelme kahvaltılık tereyağı.Ve biraz spor.Tabi en önemlisi bir doktora muayene olman mümkünse sindirim boşaltım ve kan tahlilleri iste.Pekmezi asla yoğurt ve beyaz peynirle ve öğün içinde yeme.Çayı da çok içiyorsan azalt.(demir alımını engelliyorlar)Yatmadan süt iç.Beyaz peynir yerine kahvaltılık lor peyniri kullan ,hem daha ucuz hemde içinde maya olmadıgından sindirimi daha kolay ve protein değeri daha yüksek..Stresten uzak dur.Allah sağlık sıhhat versin.
fazla protein depolanmaz diye birşey yok, fazla alınan her şey depolanır. fazla proteinin ne olduğune bakalım:
Protein tüketildiginde, amino asitlerine ayristirilir, absorbe edilir ve vücudun
ihtiyacina göre yeni protein sentez edilir. Eger ihtiyactan daha fazla tüketilirse
hem enerji olarak kullanilir hem de CHO veya yag sentez edilir.
Amino asitlerden CHO veya yag sentez edildiginde, vücut her a.a grubundan
bir nitrojen aciga cikarmalidir. Sonra bu nitrojen üreye katilacagi karacigere
gönderilir.
Fazla protein tüketen insanlarda daha fazla böbrek yetmezligi riski olusur.Bunun
nedeni bir hipoteze göre söyle aciklamistir: yüksek proteinli dietlerin böbreklere
zarar vermesi ve/veya daha fazla calismasina neden olmasi. Yüksek proteinli
dietler idrar yoluyla kalsiyum kaybina sebep oldugundan osteoporoz riskini da
artirir.
Ayrica fazla protein alinimi sivi ihtiyacini da artirir söyle ki protein yaga veya
CHO'a oranla metabolize edilmesi icin 7 kat daha fazla su gerektirir. Fazla su
alinimi fazla idrara cikmayla sonuclanir bu durum ise su kaybini dramatik sekilde
artirir. Sivi kaybi yüksek proteinli diete baslayan bireylerde belirgin sekilde kilo
kaybinin bir numarali sebebidir.
Fazla miktarda protein iceren dietler ayni zamanda fazla kalori ve yagda icerir
bu yagin cogunlugu sature yagdir. Fazla miktardaki sature yag kalp hastaligina ve
krizine davetiye cikarir. CHO, protein, yag kökenli olursa olsun enerji fazlasi yag
olarak depolanir. Anlasiliyor ki daha fazla kas yapmak icin protein tüketimini
artiran birey kasdan daha fazla yag kazanir.
12. günüm ve 3,5 kilo aldım spor sayesinde
@piranha dört arkadaşın dediği gibi çay çok îçiyorum . Kilo almama engel mi acaba? Çayı da bırakmam zor olucak eğer öyleyse
kimse kızmasın ama
kilo işi bünye işi diyetisyen spor bahane
ben de 172cm boy 62 kg ağırlık
ve bu uzun yıllardır böyle
uzun zaman önce idi yeni evlendim
kilo işini takıntı yaptım
gittim bir diyetisyene
dedi ki spor + şu programa uy
o zamanlar manisadayım
gittik adını unuttuğum bir spor merkezine kayıt yaptırdım
3 ay dedik 5 ay dedik
olmadı tabi bu ara diyetisyen kan tahlili dışkı tahlili de yaptırdı
o gün bu gündür kilom hala 60-65
biraz tabi yaşın verdiği hafif bir Türk kası(göbek) var ama yine de yaş 43 hala 60-65 kg
hatta kendimle dalga geçiyorum aşırı rüzgarlı havalarda uçmamak için ceplerime taş dolduruyorum diyorum zayıflığım ile kafa bulanlarla
yalnız gerçekten bir 70kg olsam bana zararı olmaz
sonuçta kilo işi METOBOLİZMA İŞİ benim metabolizmam hızlı çalışıyor biraz da sitres alsana kilo alamama
ne edek şimdi zayıfsak ölek mi? amaaan gitsin
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
zayıflık hastalık değildir, şişmanlık hastalıktır
1.70-1.75 boylarındaki bir adam, 65-70 kiloysa gayet iyidir
şikayetin "cılız görüntü" ise spor yapacaksın
kemik çatın seni cılız gösteriyorsa kilo almakla da pek değiştiremezsin bu durumu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)