bende fazladan 5-10 kg var. Gel vereyim.
bende fazladan 5-10 kg var. Gel vereyim.
savaskayan abini dinle, diyetisyene git her vucudun yapısı farklıdır ben çok hızlı kilo kas alıp verebiliyorum mesela.ama kuzenim aşırı yese bile asla kilo alamıyor tamamen metobolizmanın hızlı yada yavaş işlemesiyle alakalı ve günlük yaptıkalrınla ben spor yaarım devamlı içki içmem sigara kullanmam.yani diyetisyene git
8 günde 3 kilo alan biri olarak vücut geliştirme ve spor yapmanı tavsiye ederim
yaptıklarıam gelelim
iftarda yarım pide corba ana yemek makarna ya da pilav ( üstüne 160 gram ton balığı )
9-12 arası meyve 12-1230 arası kellogs tahıllı gevrek koca bir kase ye Allah ye sütle beraber
gece 3 sahurda yarım pide 6 yumurta patates haslama veya kızartma kahvaltılık bal kaymak recel v.s
bunları catlayana kadar her ogunde ye 1 haftaya kılo almaya baslarsın ama spor sart
Günde 2 litre kola iç, en az 4 öğün yemek ye, hiç bir yere yürüme, ayda en az 3 kilo alırsın. Gerek yok öyle protein tozlarına.
:D ağzın hiç boş durmadımı kilo alırsın
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kurt mu yiyomus senin yemekleri? gun boyunca aldigin yemeklerin kalorisini topla, toplam kac kalori harcadigini hesapla, acik cikarsa baskasi yiyodur kurt bocuk neyin yani :D
Saka bi yana sirf kilo aliyim diye yeme bi gobegon olur baska bi sey olmaz. spor yaparak dengeli bi sekilde kilo almalisin, bi diyetisyene falan danis istersen.
bu gibi kilo alamama olaylarını kafanıza takmayın , metobolizma böyle işte arkadaş alamıyorsan istediğin kadar zorla yine alamıyorsun ben ıslak 35 kg geliyorum ama hiçta canımı sıkmıyorum ve çok faydasını görüyorum , çünki benim bedenimde bir gram yağ yok , kilo almak iyi bir şeymi önce bunu araştırın ve mutlu olun ,
aslında kilo vermek için bir çok insanın neler verebileceğini unutmayın , midesine kelepçe taktıranları hatırlayın, bu uğurda servet harcayarak zayıflamaya çalışan sanatçılar ve ünlüleri gözünüzün önüne getirin , kilo iyi bir şey değil arkadaşlar , yokuş çıkarken sorun, merdiven çıkarken sorun, bir şey taşırken sorun, yürüken sorun, eğilirken kalkarken sorun ,
yavvv üzüldüğünüz şeye bakın
boyuma yaşıma göre benimde en az bir 10 kg almam gerek diyenlere verdiğim cevap yukardakinin aynısıdır , ve zayıf olduğuma en çok sevindiğim zaman, kilodan dolayı , aslında beni sülalemle birlikte temelden satın alacak variyete ve zenginliğe sahip ama bir türlü uçuş limitlerinin altlarına düşüp uçmaya can atan ve kilosuna kahredip ulen senin gibi olsam ne olurdu diye özenen adamları gördükten sonra aslında kilonun iyi bir şey olmadığını bizzat yaşadım
şaka bir yana yamaç paraşütünde kilonuz az ise kullanacağınız ekipmanda neredeyse yarı yarıya fiyatları düşüyor bence zayıfım diyenlerde yanmaç paraşütüne başlayıp uçmanın ayrıcalığını yaşasınlar
ylen daha ne diyeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
yuh ulen tamı tamına bir irfan daha haybeden taşıyon tosunum baskı balatayı sıyırma sakın
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Herkes onu ye bunu ye vs demiş. Ancak kilo alamamak fazla almak gibi bir rahatsızlıktır, hastalıktır. İnsanın beden kitle endeksi diye bir şey var. Ölçümü yapın sıkıntı var ise hekime başvurun. Burada söylenen hiçbir şey yapmayın.
Arkadaşım, moralini bozma ve müsait bir zamanda diyetisyen ve intaniye polikliniğine(parazit araştırılması için) başvur, eminim sağlıklı bir sonuç alırsın. Bunun dışındaki her öneri(kola-cips-kola-cips vb.) tamamen yağdan oluşan bir kilo artışına yol açar, beraberinde dolaşım ve metabolizma bozukluklarını getirir;
Geçmiş olsun.
http://www.e-diyetisyen.com/hesaplamalar/bki-hesaplama/
112ciyiz
Dahiliyeye ya da diyetisyene gidebilirsiniz.
Kilo almanızı gerçekten engelleyen sağlık sorunlarınız varsa önce bunlar araştırılıp,tedaviler uygulanabilir.
Sorun yoksa yine diyetisyen eşliğinde hazırlanacak doğru bir beslenme programı ile kilo alınabilir..
Tabi spor da ciddi anlamda kilo almanıza yardımcı olur.
yaş otuzu geçince istemesen de kilo alırsın
Abi Türk insanı ne kadar yardımseveriz seviyorum bu milleti ya
Yaşı göremedim konuyu açan arkadaşın ama 30 u geçince otomatik olarak alıyorsun bide evlenirsen işin tuzu biberi oluyor fazla kafanı takma derim ben fazla kiloda iyi değil normal devam et bence.
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
Kilo alıp nabıcaksın ki her zaman zayıf ol :D benim kilom normal ne kadar yiyersem yiyim ben kilo alamıyorum .D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Bzide vermek ıcın ugrasıyoruz kadere bak 175 e 83 kıloyum 1500 kalorı dıyetı yaptım yıne fıss
senın kadar zayıf olayım motorum senın olsun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
aynı dert bendede var ne kadar yesemde kilo almyrm bu gidişle bi doktora danşcm
aslında 67 kiloydum alışmıştım ama 63 e düşünce kıllandım. ya 60 ın altına düşersem diye belki oruç tutduğumdan dolayı olabilir bu düşüşün nedeni ramazan dan sonrada eski kiloma dönmezsem gidicem hastaneye :\ tenya falan dediniz ama bunun bu belirtisi olmazmı? Karın ağrısı falan .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)