arkadaşlar kardeşim netbook almak istiyor fakat dayanıklımıdır kullanışlımıdır kullanan arkadaşlar varsa tavsiye ederlermi
arkadaşlar kardeşim netbook almak istiyor fakat dayanıklımıdır kullanışlımıdır kullanan arkadaşlar varsa tavsiye ederlermi
Dayanıklı, kullanışlı fakat yavaş. Fiyatına göre güzel ve bu yaz sıcaklarında ısınmaması da cabası
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
yavaş makinalardır.Kullanma amacınızı söylerseniz tavsiyelerde bulunabilirim.ama İLLAKİ istiyorsa samsung'un modellerine bakabilirsiniz.(ben casper tw9 yani i7'li model kullanıyorum samsungla hiç bir alakam yok hatta samsung marka hiçbir malzemem yok :D netbookta samsung iyi).
Sür gari
Dayanıklıdır ben çanta içinde 1.5 metreden düşürdüm tık demedi ama 8gb CF SSD hardddisklidir kendisi normal harddiskler düşürünce bozuluyor.
Notebook'u amacına göre kullanmak için birebir bir alettir kendisi.
Yıllardır netbook kullanırım her ihtiyacımı gördü.
Pek yerinde durmaz, arkadaşına taşırsın , sokakta gezerken taşırsın , üniversitede derse taşırsın vs...
Ama derseniz ben sadece evde kullanıyorum , o halde netbook para kaybı olur. Ve yavaş kalır.
Aynı fiyatlara daha iyi bir masaüstü toplanabilir.
Yakında windows 8'li tablet+netbook'lar çıktığında tadından yenmeyecek.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Asus
Lenova
Samsung
Dell
Bu markalardan alırsan genelde memnun kalırsın.1500 liraya i5 işlemci nvidia 540 ekran kartlı bi notebook oyun vs genel anlamda yeter.
ekran çözünürlüğü önemliyse 11küsür" lere bakmakta fayda var ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Benim kardeşimde istemişte ona casperın netbookunu aldık 580tl 1 aydır kullanıyor işlemcisi atom işlemci 7,9 üzerinden 3,3 puanı var netbook ile yaptığı işlemlerde sıkıntı yaşamıyor n2600 işlemci yalnız piyasadki en hızlı işlemci sayılır alırken buna dikkat et düşük model işlemciler var.Oyun performansı fena değil cs 1,5 age of mitoloji gibi oyunları sıkıntısız çalıştırıyor fakat bazı oyunlarda ekran ölçekleme sorunu olabiliyor.İnternette gezinmek için çok iyi her yerde kullanabiliyorsun mesela bende toshiba c660 var 2,6 kg çoğunlukla masaütstünde sehpada kullanıyorum koltukta yatakta dizüstünde biraz zor olabiliyor.Ama netbook her yerde rahatlıkla kullanılıyor.Yaklaşık 1,2 kg gibi bir ağırlığı var.ses kalitesi gayet güzel benim notebook ile aynı sesi çıkarıyor.Wifi çekim kaliteside iyi sayılır.Normal notebooklardan 1 çıt daha geride söyleyebileceğim bu kadar sorun olursa yardımcı olurum
netbookların tek avantajı hafifliğinden dolayı heryere yorulmadan taşınabilir olmasıdır. yani al netbook u amuda kalk kullan o derece. başka hiçbir avantajı yoktur. oyun falan oynayacaksa hiç denemesin sonuç hep hüsran olacaktır çünkü
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Valla tabletlerin çıkışından bu yana firmalar netbook pazarından çıkma kararlarını açık seçik belirtiyor. Bildiğim kadarıyla Samsung falan ya çıktı ya da hazırlıklarını falan yapıyor şu sıralar.
Netbook yerine tablet bilgisayar önereceğim ben. Daha önü açık bir alan ve netbookla yapıp da tabletle yapılamayacak şey yok gibi (program geliştirme falan yapmayacaksa)
Heil Spellcheck
Aslında tam tersi , tabletler netbooklara gidiyor. Windows 8 sayesinde hem tab hem netbook şeklinde tablar gelecek. Yeri geldiğinde tab olarak , yeri geldiğinde klavyeye oturtulup netbook olarak kullanılacak. Windows 8'in artısı içerisinde hem uygulama desteğini , hem de programları barındırması. Yani tabletken android,ios veya wp7 gibi bir işletim sistemi olacak , klavye taktığınızda evdeki windows gibi kullanabileceksiniz.
Şu anki tabletler benim için oyuncaktan öteye gidemiyor.
1-Autocad , kompas gibi programları yükleyip kullanamıyorsunuz.
Ha androidde iosda autocad var mı var , ama var olsun diye var yani.
2-Geziye çıktığınızda kameranızdan fotografları aktarıp photoshop ile incik cincik oynayamıyorsunuz.
Photoshop app falan da var ama bilgisayarda yaptıklarımın %20sini yapamam herhalde. O kadar pluginler nereye yüklenecek?
3-Yanınızda androidli , ioslu veya wp7li bir cep telefonu varken , geri kalan şeyler için bir bilgisayar da olsa keşke diyebiliyorsunuz.
Tablet bence yanınızda 2 cep telefonu taşımaya eşdeğer. Biri cebe sığmıyor sadece.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)