Racingciler genelde ikinci bir kask taşımazlar.. Bunun sorun olduğunu öne sürerler.. Artçıda bu durumda her zaman kasksızdır... Ama neden aşağıdaki resim uygulanmasın.. Güzel bir fikir değil mi? Artık bahane uydurmayın racingciler..
:
Racingciler genelde ikinci bir kask taşımazlar.. Bunun sorun olduğunu öne sürerler.. Artçıda bu durumda her zaman kasksızdır... Ama neden aşağıdaki resim uygulanmasın.. Güzel bir fikir değil mi? Artık bahane uydurmayın racingciler..
:
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
e bunu zaten yapan yapıyo.Ama artçı almaya gideceği zaman her zaman değil tabi
aa adam benden haa. titan kullanıyo:-))))
racing racing ve racing.............
Race peki sende varmı ikinci kask?
var tabe. sirkeciden aldım. safe bet marka 20 milyon.-)))))) hatta mont bile var..
kask hezaman olmalı ......sonuçta kasksız hiç hoş olmaz.....
The Power of Dreams
Bazıları arka fileye kendi kasklarını koyuyorlar (çok ayıp ve tehlikeli). O durumda resimdeki çözüm işe yaramıyor tabii. Daha yaratıcı şeyler düşünmek gerekiyor. Koyarım bir ara çeşitli varyasyonların resimlerini buraya.
böyle motorcularda varBazıları arka fileye kendi kasklarını koyuyorlar (çok ayıp ve tehlikeli)
bu arada eleman mototaksi cok iyi fikir sabah kopru trafigi icin super olur :tongue:
Yaw ben artçım içinde gidip nolan aldım eh Arçımın kafasıda en az benimki kadar önemli.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
Haklısın nx4_falcon iyi etmişsin valla. Herkes böyle olsa keşke...
...Oytun...
..Ainador..
ama midyum aldım kaskı Genelde artçılar hep ufak tefek oluyo O yüzden kızlara göre aldım :geek:
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
nx_4 hatunu gezdirmek zevkli oluyo dimi.-)))))))))))
Hayır biraz korkuyolar...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)