180 i gördüm
şaka şaka o hızı nerde bulucan şehir içinde hem de bisiklet düşmanı canavar arabalarla birlikte ama yokuş aşağı 60-65 i bulmuşumdur teşekkür ederim
Her eve lazım ..
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Ahaha çok şahane çok orijinal bir konu olmuş bu Sayın Sedici,forumdaki bayanların azlığından yakınıyorduk değil mi evet 4 oldu yok mu arttıran?
egzoz gürültüsü, mekanik titreşimler, doğayı kirleten gazlar, güvensiz ve aşırı hızlanma, aklıma gelmeyen bir çok şey yok.Her ne kadar eskisi gibi hayranı yok ama , ilk göz ağrımızdı bisikletler
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
ben de evi topliyim..bulaşıkları çamaşırları makineye atıp iftar için yemek yapayım..
evet katılıyorum ilk göz ağrımız tabiki de fotoğrafları biraz önce gezerken çektim zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
teşekkür ederim :D
benim ilk göz ağrımı yeğen eskiciye bir liraya satıp o parayla gidip dondurma almıştı... bak şimdi nerden aklıma getirdiniz...
Ninja
22 sendir binerim halen biniyorum
Lakin uzun yola gidiliyor fakat dönüş yolu çok sıkıcı ve yorucu oluyor
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
o eski gözağrıları, yıllar geçtikçe gözden düşünce karanlık bir bodrum köşesinde sessizce bekler, yıllar güzelliği alır gider.
bir gün ihtiyaç olunca gün ışığına çıkınca , ne gönül koyar nede surat yapar. Hemen düşer yollara ..
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
bak bunun sonu 600Fle biter söyliiyim motor işine girdinmi çıkamıyosun :D izmirli gardaşlarıma sevgiler...
aynen öyle valla, bodrumda karanlıkta yatıyo, lakin şöyle de bir derdim var benim emektar biraz yaşlı 96 model, boyasında falan hiç sıkıntı yok tertemiz bakımlı yani gel gelelim zincir,aynakol,ruble,frenler,jantlar,vites makinası vs yorgun değişmek istiyor... toplamaya kalksam 400 lirayı buluyor... o paraya da sıfır bianchi alırım :( e emektarı atsam atılmaz satsam satılmaz :( çok arada kaldım şu ara... sırf o yüzden hiç kurcalamıyorum...
Ninja
evet benim de 5. yazım tontişimle ama ben sıkılmıyorum bi yandan müzik dinlediğim için
katılıyorum.. ama ben bebeğime kıyamam onu bi depo köşesine terkedemem ki :(
önce bi CıBıR ımı alayım o günleri de görürüm inşallah :D
İyi güzel hoşta bisiklet, fakat bana göre değil Ne zaman binsem bir garip hissediyorum kendimi.Bacakların arasında motor olacak, ne öyle pedal felan
Bu arada bu park neresi Ankara'da?
ANGARAJ
Demedi demeyin bu topic patlar
Bu arada hoşgeldin umarım bisikletten hiç vazgeçmeden motosikleti de hayatına dahil edersin.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)