Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yeni Elantra

REKLAM ALANI
    kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    yav hala insanlar hyundai nin eski hyundai olmadığını anlayamadılar arkadaş.amma önyargılı milletmişiz .gidip bi i30 un direksiyonuna oturun fırsatınız varsa da bi yol alın .inanın kendinizi bi uzakdoğu arabasından ziyade bi alman bi fransız arabasında hissedersiniz.ben hyundai hastası değilim aksine opel fanatiğiyim.ama dikkatinizi çekerim diğerlerinin 100 yılda geldiği seviyeye hyundai 25-30 senede geldi.bana göre bu veri ilerisi için çok önemli bi veridir .adamlar i30 ve serisinin fabrikasını da 1 milyar dolar yatırımla ülkemize kuracaklardı sağolsun bizim seviyesiz siyasetçilerin bazı anlaşılmaz tavırları yüzünden gittiler çek cumhuriyetine kurdular şimdi 3 vardiya aralıksız çalışıyomuş ve yüzde 95 ihracata gidiyomuş....
    motorcu48 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    şimdi kafam karıştı tamamen
    ama oğlumu susturamıyorum
    illaki de elantra diyor alcaz galiba
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

serkan1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR650R
    Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyundai lerde araç kaza yaptığı zaman hava yastığı açılmıyormuş , darbeyi arabanın alttan alması lazımmış varmı bunun doğruluk payı
    aynen,
    erayla 150yle bariyerlere girerken anlamıştım airbag olayını
    Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...

Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..

Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    Alıntı serkan1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen,
    erayla 150yle bariyerlere girerken anlamıştım airbag olayını
    bakın kardeşim bütün son model arabalarda fiyatı ne olursa olsun emniyet kemeri bağlı olan tarafın güvenlik paketi açılır
    bu da güvenlik paketlerinin pahalı olmasından kaynaklanıyor
    daha önceleri bu sistem yok iken çok biliyorum ve gördüm araç 8 hava yastığı patladı diye hafif hasar da olsa pert oldu
    bu sistem bence mantıklı
    örneğin sadece şöför var araç önden darbe aldı benim arabada 10 hava yastığı var 10 u da patladı diyelim tanesi 2750 tl den 27500tl yapar aracı satsan kazasız olarak ederi yani kasko bedeli 37500-38000 tl ee 10 hava yastığı birde hafif kusur boyası moyası takması sökmei aracın kasko bedelini geçiyor.....uzaaar gider bu

Emodog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    Oğlunuza Honda civic gösterin bence yıllarca sorunsuz binersiniz.Keza elentra'da da 10 numara tip var ama içi hakkında hiç bilgim yok.Honda bu klasmanda kendini kanıtlamış bir marka.Şimdiden hayırlı olsun diyorum...
    Sür gari

Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    Alıntı Emodog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oğlunuza Honda civic gösterin bence yıllarca sorunsuz binersiniz.Keza elentra'da da 10 numara tip var ama içi hakkında hiç bilgim yok.Honda bu klasmanda kendini kanıtlamış bir marka.Şimdiden hayırlı olsun diyorum...
    oğlum kafaya takmış durmadan beni rahatsız ediyor ee bu ağostos 16 sında 18 oluyor ben bu arabadan başkasına binmem diyor
    bende ful donanım sunroof hariç 2009 model laguna var adam bu arabayı beğenmiyor da gidip elantra elantra diye tutduruyor
    ehliyeti alcam elantraya bincem ağzından çıkan bu

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oğlunuzu psikiyatr'a götürün

eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    adam şaşırmış piyasası en fazla 50000 TL olan araca altın kaplandı(dikkat çekmek isterim gerçek altın kaplama değil folyo) diye 80000 TL para istiyo
    yaaa sayı saymayı bilmiyo yada hiç dayak yememiş

---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:52 ----------

murat abi bence sen, senin oğlanı zamanında söyle sağlam bi sopa atmamışsın ondan böyle yapıyo
    şaka bi yana laguna bırakılıp elantraya binilir mi yahu
    KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    patlat ensesini

Emodog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    Alıntı c90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oğlum kafaya takmış durmadan beni rahatsız ediyor ee bu ağostos 16 sında 18 oluyor ben bu arabadan başkasına binmem diyor
    bende ful donanım sunroof hariç 2009 model laguna var adam bu arabayı beğenmiyor da gidip elantra elantra diye tutduruyor
    babam olurmusunuz bu arada oğlunuzla aynı yaştayım bende 29 eylülde 18 e gireceğim.Maddi durumunuz hakkında hiç bir bilgim yok ama bana kalırsa 18 yaşında bir insana elentra çok.Tercih sizin ama ben olsam laguna ile devam ederdim güzel arabadır kendisi.
    Sür gari

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı c90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oğlum bi odtü bi boğaziçi kazan da gel ciddi bölümlerinden deyin sonra arabanın ruhsatını üzerine bile yaptırırsınız, çocuğun araba motor peşinde koşma yaşı değil o.

Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    Alıntı Emodog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    babam olurmusunuz bu arada oğlunuzla aynı yaştayım bende 29 eylülde 18 e gireceğim.Maddi durumunuz hakkında hiç bir bilgim yok ama bana kalırsa 18 yaşında bir insana elentra çok.Tercih sizin ama ben olsam laguna ile devam ederdim güzel arabadır kendisi.
    gel bunu Ahmet Emre ye anlat maddi duruma gelince ekmek pekmez dengeli şimdilik Allah kimsenin işini bozmasın kimseyi para için yüzünü kızartmasın

---------- Post added at 12:03 ---------- Previous post was at 12:01 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oğlum bi odtü bi boğaziçi kazan da gel ciddi bölümlerinden deyin sonra arabanın ruhsatını üzerine bile yaptırırsınız, çocuğun araba motor peşinde koşma yaşı değil o.
    o arabayı şahsına istemiyor benim arabamı kullanacak zaten fakat sözüm var iyi bir üniversite kazanırsa üniversiteye arabası ile gidecek

soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Öncelikle araba yada motorda masrafı çoğu zaman kötü kullanımdan dolayı sahibi çıkarır...

2004 model hyundai elantra yı 0 aldık 2004 ten beri arabanın motor kapağı su ve yağ kontrolü dışında açılmadı. sürüş konfor bakımından çoğu diğer markalardan çok daha iyi. Yalnızca 2. eli yok arabanın alıcam yarın öbür gün satıcam diyorsan bence reno yada toyota al. ama ben alıcam kullanıcam uzun yıllar sonrası Allah kerim diyorsan bence güzel bir seçim.

Türk insanı önyargılı malesef herkes hyundai para verilmez kanısında. Reno honda toyota bizim insanımız için. ama bu hyundai karşı olanlar acaba yeni elantranın koltuğuna oturdular mı yada kullandılar mı merak ediyorum??

Araba ilk çıktığında 0 ı 50binlira gibiydi ve benimde aklıma 50bin liraya ne arabalar var elantra alınmaz dedim. Ama eğer test sürüşü imkanınız varsa kesinlikle öneririm arabaya oturduğunuz anda o paraya deyeceğine inanıyorsunuz. ve gerçekten hem dış görüntü hem iç konsol tarzı işçiliği özellikleri mükemmel 1 araba olmuş.

Tabiki ben tam tamına tarafsız 1 yorum yapamam. ama sınıfındaki tüm arabaları kullandım corolla, megane, civic ve 1 kaç tane daha bence ön konsol işçiliği ve malzeme kalitesi en sağlam elantrada. Dış görünüş güzelliği kişiden kişiye değişir zaten ona 1 yorum yapamam. kullandıklarımın hepsi birbirlerine yakın motor hacimlerine sahipti. serilik bakımından da civicten sonra 2. sıradadır bnce.

Yazdıklarımı yalnış anlamayın amacım ne marka kötülemek nede hyundai satıcısıyım:D. 2004 ten beri kullandık çok memnunuz ailecek yine olsa yine alırız :D :D :D.

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    elentra hundai nin on numara ürünü
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)