Polis Okuluna Motosikletle Gitmek Mümkünmü
Reklamlar
-
arkadaşlar ilerde Allah nasip ederse lise bittikten sonra sınavı kazanırsam polis meslek yüksek okuluna girmeyi düşünüyorum bu okulda yurtta kalınıyormuş (polis yurdunda) yani demem o ki eğer motosikletimi aldığım zaman mecburen başka şehire gidicem okul için orda okul içine motosikleti sokabilirmiyim acaba yasak felan dediler bazı kişiler ama tam emin olamadım cevaplarsanız sevinirim birde bu yurtta haftada sadece bir gün mü çarşıya çıkılıyor yoksa hergün belli bir saate kadarmı izin var şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Reklamlar
-
Sen kazan okula girde onu sonra düşün.
-
-
bende pomem ile polis adayı olarak söyleyebilirim ki pmyodan mezun polis arkadşaımın dediğine bakarsak motor götürmene gerek bile yok
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
-
arkardaşlar konu o değil babamı ikna etmem gerekiyorda çünkü ben bu motoru hayatımın her yerinde kullanıcam inşallah ben başka şehire gidipte motorumu boluda bırakmak istemiyorum eğer öyle bir durum varsa yani götürebiliyorsak babama okutcam yazdıklarınızı oda izin verir herhalde götürmeme
-
Götüremezsin sen 2 sene yatılı okuyacaksın normal üniversite gibi değil yani ;)
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Birkannn adlı üyeden alıntı
Götüremezsin sen 2 sene yatılı okuyacaksın normal üniversite gibi değil yani ;)
benim gibi gelmek isteyen bir çok kişi olabilir neden yasaklıyorlar ki şu an okuduğum okulda gitmek mümkün ama
-
Götürsen bile dışarda bırakmak zorunda kalacaksın. Motosikletle gelen giden birisi çok dikkat çeker. Böyle okullarda dikkat çekmek çok iyi değildir.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
Tabiki de götüremezsin.PMYO, POMEM, PA öğrencileri şahıslarına ait hiçbir aracı eğitim yerleşkesi sınırlarında kullanamaz. Zaten kullanmanı gerektirecek bir durumda olmayacak.Üniversite değilki kafana göre hareket edebilesin.Her şeyi diğer öğrencilerle birlikte yapacaksın. Çarşıya çıktığımda kullanırım diye düşünüyorsan zaten çoğu zaman üniformalı gezeceksin.(Terör tehlikesi yoksa).
Çarşı izni haftasonları verilir ama olağanüstü bir durumda hemen iptal edilir.Eğer eğitim gördüğün ilde terör tehlikesi varsa dönem dönem çarşılar yasaklanır. ayrıca ceza almışsan ya da sınıf olarak ceza almışsanız izinler iptal olur.Onun dışında çok rahat okursun. Hocalar anlayışlıdır, arıza çıkarmadığın sürece çok rahat okursun, sana tavsiyem eğitim başladığında sınıf sorumlusu, spor sorumlusu ya da diğer işler için görev almaya çalış.Rahat edersin.
“Deneyen başaramayabilir lakin denemeyen zaten kaybetmiştir.”
-
28 Temmuz 2012, 03:37
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
28 Temmuz 2012, 06:58
MotoBolu14 adlı üyeden alıntı
benim gibi gelmek isteyen bir çok kişi olabilir neden yasaklıyorlar ki şu an okuduğum okulda gitmek mümkün ama
şu kafayı polis okulunun kapısında bırakmazsan çok sorun yaşarsın.
2 sene askerlik yapacaksın buna hazırlıklı ol.
yanında 2 yıllık okul okuyup mesela geceleri nöbet tutacaksın. devriye atıp koğus nöbeti de tutacaksın. okuldaki bir çok yerde çalıştırılabilirsin.
her önüne gelene ağam paşam demek zorundasın; senden bir sınıf üsttekilere bile!
6 senedir polis okulunda çalışıyorum. sorun varsa özelden sor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)