tatil ile ilgili akıl verebilecekler yardım lütfen
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mamariste bir otel MT üyelerine özel indirim yapıyordu. Hangi otel unuttum şimdi...
-
Muğla çok güzel bir yer orayı tercih edebilirsin.
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
Önerildiği gibi marmaris muğla cidden güzel yerler tavsiye ederim
Daha ucuz yollu sakin emekli yeri gibi kafa dinlemelik bi tatil yeri ararsan da Gökçeadayı kesinlikle öneririm. Hele hele o öğretmenevi sağlık bakanlığı pansiyonun falan olduğu kısımlarda deniz cennetten uzamış gibiydi
Heil Spellcheck
-
-
anaconda84 adlı üyeden alıntı
sessiz sakin bir yer olması benim için çok iyi olur çünkü zaten yılın 9 ayı 400 küsür öğrencinin gürültüsünü çekiyorum
O zaman kendi oturduğum beldeyi önerebilirim. Sakin bir tatil beldesi pansion tarzı ve otel tarzı yerler var gelmek isterseniz tanıdıklar var belki birşeyler ayarlayabilirim ücret konusunda.
Muğla / Milas / Ören istersen biraz araştır.
Motosiklet gezisi için muhteşem yollar var. Sıcak bastığı anda kenara çekip denize girebilirsin... Muhteşem virajlar var. Ve birçok koy var.
-
beyler bu konuyu bende takip edeceğim önerileri bekliyorum eylül 15 gibi yollara düşüp ege veya akdeniz sahilinde 1 hafta kafa dinlemek istiyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
bilecik e git panpa..çok güzel bi şehir...kafa dinlersin...
-
Asos Sahil pansiyon.
Orta yaşlarda bi sahibi var. Hafif çatlaktır kendisi
Uzun kıvırcık saçlı, motorcu Sercan gönderdi de tanır
Motosikletli Kaplumbağa...
-
26 Temmuz 2012, 19:01
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Asos Sahil pansiyon.
geçen hafta ordaydım.sana çok kızmış.pansiyon parasını ödemeden kaçmışsın
-
26 Temmuz 2012, 19:05
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Asos Sahil pansiyon.
srcan benim gideceğim zamanda asos ta suya girilmiyormuş başka önerin varmı?
-
26 Temmuz 2012, 19:10
Çadırda kalmayı istersen Erdek tavsiye edebilirim; daha yeni gittim çok güzel, sakin koyları var. Kalabalığı ben de sevmiyorum öyle. Milas Ören'de de ailemin yazlığı var, ağustos gibi gitmeyi düşünüyorum yaklaşık bir aylığına. Mehmet arkadaşım oralarda olursan görüşelim.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
26 Temmuz 2012, 19:45
murat hoca çadır var fakat eşya taşımak istemiyorum sadece havlu don yanıma alıp yola çıkmak istiyorum gideceğim pansiyonda da tv buzdolabi çaydanlık olsa yeter ben kendi yemeğimi hazırlarım yerim havuz olmasa da olur deniz de takılsam sorun olmaz ama eşya taşımak istemiyorum sene de bir hafta serbest takılmak istiyorum ...
-
26 Temmuz 2012, 19:50
Erdek girişinde aldırmaz kamping var pansiyon da vardı orda. Ben orada kalmıştım gayet temiz, ailelerin kaldığı nezih bir ortam. Denizi biraz fazla sığ ama güzel sakin koylar var yarımadanın içlerinde. Fiyatı uygun olur diye tahmin ediyorum. Erdeği tavsiye ederim sakin yer arıyorsan. Edremit taraflarına geçtim oradan da, oralar çok kalabalık çekilmiyor. Bir de motorla mı gideceksin o da önemli. Motosikletsiz tatil çekilmez bence.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
26 Temmuz 2012, 19:58
motosiklet le gideceğim ama yol da biraz uzun olsa diyorum bi arkadaş eylül 15 gibi su soğuk olur dedi bende balıkesir seçeneğini aklımdan çıkardım
aklımda bodrum marmariz kuş adası vs yerler var
antalya yı da listeye almadım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler