Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bu puanlarla nereler olabilir ?

REKLAM ALANI
    Emodog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    Benden bir halt olmaz'ın bir kanıtı olarak görüyorum ve kendimi babamın yanına hazırlıyorum.(hoş 10 yıldır gidiyorum)

Mopak Anadolu Teknik lisesi Bilişim Teknolojileri bölümü Veri tabanı programcılığı dalı mezunuyum.

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

ygs 6 kısmı kafamı karıştırdı yerleştirme başırı sırası 967529 EK PUANLI YERLEŞTİRME başarı sırası 133961 acaba nereleri yazabilirim.Hiç ayrım yapmam yeterki 4 yıllık bir yer olsun.
    Sür gari

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende tercih aşamasındayım birşey sorucam sen meslek lisesindemisin
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    uluslararası ilişkiler yazma da ne yazarsan yaz

bir halta yaramayan bir bölüm

nerden mi biliyorum ben mezun oldum
    cakturkc bunu beğendi.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Bu yeni puan sisteminden birşey anlamıyorum ama okuduğun ve mezun olduğun bölüm bence gayet iyi.
    Bilişim sektörü daima gelişen ve gelişecek olan bir sektor.
    2 yıllık Myo geçiş hakkın nerelere var ya da böyle bir hak hala tanınıyor mu meslek liselerine?

Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende tercih aşamasındayım birşey sorucam sen meslek lisesindemisin
    evet anadolu teknik .Yukarda yazmıştım gözünüzden kaçmış galiba

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yeni sistemden birşey anlamıyorum ama okuduğun ve mezun olduğun bölüm bence gayet iyi.
    Bilişim sektörü daima gelişen ve gelişecek olan bir sektor.
    2 yıllık Myo geçiş hakkın nerelere var ya da böyle bir hak hala tanınıyor mu meslek liselerine?

Evet böyle bir hakkım var.Bilgisayar programcılığı(2yıllıklara) geçiş hakkım var.

Bu sistemden hiç bir şey anlamadım zaten. Zaten nasip değilmiş.Ygs 1-2 den 350 alıyordum denemelerde. Sınava girdim türkçe 4. soruda tuvaletim geldi ve ben iptal.Aklım gitti tutucam diye.Tuvalet yasağını koyan adamın...sınav benim için bitti ve o gün bugündür kendimi talihsiz ve nasipsiz olarak ilan ettim ve hayata küstüm diyebilirim her alanda nasipsizim. en güzel örnek motorumu tamir ediyorum ve 500 km sonra aynı.Otobüs durağına gidiyorum parmak kaldırıyorum otobüs beni almıyor.Ne alsam ne yapsam elime yüzüme bulaşıyor. Yok arkadaş yok bitmişim ben bi halt olmaz benden.Bir ara intihar etmeyi düşündüm.7. kattan baş aşağıya atlıyayım dedim onunda çok büyük günah olduğunu bildiğim için cesaret edemedim.Bir keresindede duz duvara badoslama gireyim dedim motorumla ben yapmadığım halde parmaklarım frene bastı ve dedim ki yukarda bizi yaratan bir Yüce var dedim .
    Sür gari

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı Emodog adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Evet böyle bir hakkım var.Bilgisayar programcılığı(2yıllıklara) geçiş hakkım var.

Bu sistemden hiç bir şey anlamadım zaten. Zaten nasip değilmiş.Ygs 1-2 den 350 alıyordum denemelerde. Sınava girdim türkçe 4. soruda tuvaletim geldi ve ben iptal.Aklım gitti tutucam diye.Tuvaler yasağını koyan adamın...
    Eğer alanından memnunsan,keyif alarak okuyorsan,sınavsız geçiş hakkını kullan derim.
    Bilgisayar programcılığını okuduktan sonra DGS ile 4 yıllık fakültelere geçiş yapabiliyorsun.
    Sanırım bilgisayar programcılığı,bilgisayar mühendisliğine geçiyordu. (Yanılıyorda olabilirim)
    Şunu net soyleyeyim,su an ki kafam olsa meslek lisesi okurdum..
    Elindekinin kıymetini bilirsen,bence yolun çok açık.
    Hakkında hayırlısı olsun..

Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer alanından memnunsan,keyif alarak okuyorsan,sınavsız geçiş hakkını kullan derim.
    Bilgisayar programcılığını okuduktan sonra DGS ile 4 yıllık fakültelere geçiş yapabiliyorsun.
    Sanırım bilgisayar programcılığı,bilgisayar mühendisliğine geçiyordu. (Yanılıyorda olabilirim)
    Şunu net soyleyeyim,su an ki kafam olsa meslek lisesi okurdum..
    Elindekinin kıymetini bilirsen,bence yolun çok açık.
    Hakkında hayırlısı olsun..
    aslında bölümümden memnunum bilgisayar ile 4 yaşından beri haşı neşirmişim.Evimizde hiç 2 tane bilgisayardan aşağıya bilgisayar bulunmadı.Bölüm şefimiz hep benimle ilgilendi.Bir iş çıkardı emircan koş,Emircan hopla ,Emircan zıpla. staj yaptığım yer beni çalışmam için çağırdı mesela .ama biz babamızı bırakadamadık.Bugün rehberlik öğretmenimin yanına gittim oda ne kadın (kadın diyorum çünki ona karşı saygım kalmadı artık) beni tersledi,dalgaya aldı.Bende çok sinirlendim ve hiç istifimi bozmadan çıktım.Yani hiç bir bilgiye kavuşamadım.Bu durumda 4 yıllıkta çok zor. Artık 2 yıllık geçiş yapıcaz.(işin kötü tarafı anne baba üniversite görmüş insanlar,oğluna bak peh onların baskısı zaten ayrı.)Kafama takılan bir şey var ygs 6 diliminde bankacılık,sigortacılık,işletme 4 yıllık gidemezmiyim acaba sonuçta 133 bin küsuruncuyum.
    Sür gari

Bu sistemden hiç bir şey anlamadım zaten. Zaten nasip değilmiş.Ygs 1-2 den 350 alıyordum denemelerde. Sınava girdim türkçe 4. soruda tuvaletim geldi ve ben iptal.Aklım gitti tutucam diye.Tuvaler yasağını koyan adamın...
    kusura bakma görmemişim bunu şey için sordum ben hani dedin ya ek puanlı yerleştirme falan diye bu ek puan sana anadolu lisesi mezunu olduğun için gelmiş olabilir ben düz lise mezunuyum bende yok mesela. ayrıca ben de pc programcılığı istiyorum eğer matematiğin çok iyiyse sana da öneririm. çünkü üniversitenin matematiği ile liseninki bir değil. ayrıca 4 yıllık okuyamassın malesef (eğer paran varsa özelde okuyabilirsin o ayrı) mecburen 2 yıllık tercih yapacaksın. başka yolu yok ben de öyle yapıyorum. inşallah istediğin bölümü kazanırsın arkadaşım

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

aslında bölümümden memnunum bilgisayar ile 4 yaşından beri haşı neşirmişim.Evimizde hiç 2 tane bilgisayardan aşağıya bilgisayar bulunmadı.Bölüm şefimiz hep benimle ilgilendi.Bir iş çıkardı emircan koş,Emircan hopla ,Emircan zıpla. staj yaptığım yer beni çalışmam için çağırdı mesela .
    O zaman puanlarınla birlikte işin uzmanı bir rehberden tercihlerinle alakalı destek alabilirsin.
    Üniversite okurken de kendini geliştirmek için kurslara gidersen,senin için güzel olur..
    Yolun açık olsun

Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    2 yıllık geçiş yapıcaz artık napalım.Peki 2 yıllıktan mezun olursan şirketler bize insan gözüyle bakarmı yoksa asgari ücret ile it gibi çalıştırırlarmı ? (tahminim en az paraya it gibi çalışmak).
    Sür gari

2 yıllık geçiş yapıcaz artık napalım.Peki 2 yıllıktan mezun olursan şirketler bize insan gözüyle bakarmı yoksa asgari ücret ile it gibi çalıştırırlarmı ? (tahminim en az paraya it gibi çalışmak).
    bende senin gibi düşünüyodum ama kariyer net yenibiriş elemanonline gibi iş bulma sitelerine bakınca bütün fikrim değişti açıkcası

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Öyle düşünme.
    Bende 2 yıllık bir Myo mezunuyum,Kamu Yönetimi okumak hedefimdi,olmadı,
    Bende önce 2 yıllık yerel yönetimleri bitirip,Dgs ile Kamu Yönetimine geçtim.
    Hala da öğrenciyim
    Senin birşeyi ne kadar istediğinle alakalıdır durum,ki siz kendinizi geliştirseniz,kendi işinizi dahi kurabilirsiniz..
    Çünkü elinizde bir nevi altın bilezik var,bunu parlatıp,geliştirmek sizin elinizde...
    Tekrar edeyim,meslek lisesi mezunu olmanız çok büyük bir avantaj... Bunu iyi kullanın...

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Imkanın var ise git benim gibi yurtdışında oku. Dil öğren (ingilizce dışında), hayatın kurtulsun.
    hsn01 bunu beğendi.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Piaggio Carnaby 200 - Honda Wave 110i
    Grafik oku, iyi bir grafiker hayatta aç kalmaz.. Ayrıca işyerin kafadan İstanbul olur ;-)

Yazılımcılığı tavsiye etmem, it gibi çalıştırıp 3 kuruş para verirler.. Bizim ajansın yazılımcısı mesela, hayvan herif köle gibi süründürüyor yanındaki çocukları... Ben de bir bahaneyle hak edişinden kesiyorum, deliriyor salak ama yapcek bişiii yok :-D

hsn01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz ETZ 251 / 1991
    Öncelikle merhaba kardeşim.. Bende 2010 yılında Kiremithane Anadolu Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Veri Tabanı Programcılığından mezun oldum.. Lakin kendi bölümümde fakülte ya da MYO okumak istemiyordum.. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Astsubay MYO elemelerine girdim fakat sağlıkta elendik.. Bir sinirle geldim Ç.Ü Adana MYO tek tercih kendi bölümümü yazdım.. Bu sene mezun olmam lazımdı fakat birkaç derste sorun yaşadık.. Yaz okulu da açılmayınca uzadı.. Sağlık olsun... Sana tavsiyem 2 yıllığa gidersen derslerine adam gibi çalış ve derste iyi dinle.. Sınav vaktide güzel bir tekrarla 2014 mezunu olursun inşallah .. Hadi kal sağlıcakla
    Listen to Your Heart

Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    aklım beynim dağıldı ne b.k(kusura bakmayın) yicem bilmiyorum. Ama bize yol göründü ege myo. Aslında 9 eylülde olabilir ama aslında olmasını pek istemem bir kere gezi amaçlı gitmiştik öğrenciler çok farklı yav orda.Birde bilgisayarlar eskiydi.Öğrencilerde eğitimin zayıf olduğunu kesinlikle Ege üniversitesine gitmemizi önermişlerdi.
    Sür gari

cakturkc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uluslararası ilişkiler yazma da ne yazarsan yaz

bir halta yaramayan bir bölüm

nerden mi biliyorum ben mezun oldum
    Bir halta yaramadığı gibi eş dostta beklenti yaratıyor.Ne olacan ne yapacan diye.Her mezunu diplomat olacak bellemiş halkımız.Boş yere millete laf anlatmakla uğraşıyoruz.
    Tek tavsiyem ne yazarsan yaz ama mesleki formasyonu olan bir alan yaz.
    “Deneyen başaramayabilir lakin denemeyen zaten kaybetmiştir.”

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Valla sayılsalcı olsaydın gözüm kapalı Veterinerlik derdim neden mi ?
    -İngilizce öğrenmene gerek yok
    -İş imkanı çok
    -Birde hayvanları seviyosan tadından yenmez.
    -Master falan filan yapmana gerek yok
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    Alıntı cakturkc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir halta yaramadığı gibi eş dostta beklenti yaratıyor.Ne olacan ne yapacan diye.Her mezunu diplomat olacak bellemiş halkımız.Boş yere millete laf anlatmakla uğraşıyoruz.
    Tek tavsiyem ne yazarsan yaz ama mesleki formasyonu olan bir alan yaz.
    bu dediğiniz ay lav yu'ya benzedi.İzlemiş iseniz bilirsiniz.Babası çocuğa diyor sen artık mühendissin buraya yol yapacan,ev dikcen diyor.Çocukta diyor baba ben ben su okumuşam

---------- Post added at 09:48 ---------- Previous post was at 09:45 ----------

Alıntı Karlıyollar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla sayılsalcı olsaydın gözüm kapalı Veterinerlik derdim neden mi ?
    -İngilizce öğrenmene gerek yok
    -İş imkanı çok
    -Birde hayvanları seviyosan tadından yenmez.
    -Master falan filan yapmana gerek yok
    Veterinerliği çok severim ama işte dediğiniz gibi malesef sayısaldan girmedik.
    cakturkc bunu beğendi.
    Sür gari

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Derse motive olamıyor musun? Akademik başarın yok mu?

Bas parayı yurtdışında oku gel,paranla alırsın diplomanı.Yurtdışında okuyanın aile çevresi geniş olduğundan iş derdi de olmuyor.KPSS ya da devletin diğer sınavlarını geçemezsin ama en sonunda diploman olur.

Gözlemlerimi yazdım,ne mutlu ki yurtdışından diploma alanlardan değilim.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler