Bu puanlarla nereler olabilir ?
Reklamlar
-
26 Temmuz 2012, 13:39
Ee bi daha gir sınava.Bu sene ille de gitmek zorunda mısın?
Reklamlar
-
26 Temmuz 2012, 13:47
anamur.spor adlı üyeden alıntı
Derse motive olamıyor musun? Akademik başarın yok mu?
Bas parayı yurtdışında oku gel,paranla alırsın diplomanı.Yurtdışında okuyanın aile çevresi geniş olduğundan iş derdi de olmuyor.KPSS ya da devletin diğer sınavlarını geçemezsin ama en sonunda diploman olur.
Gözlemlerimi yazdım,ne mutlu ki yurtdışından diploma alanlardan değilim.
bu yorum bana değil galiba ? bu arada kpss lise için para yatırıp başvuru yapmıştım puanım tutsa bile atanamıcağım bir gerçek.YANDAŞLAR SAĞ OLSUN...
NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı
Ee bi daha gir sınava.Bu sene ille de gitmek zorunda mısın?
malesef öyle bir imkan tanımıyorlar.Annem olabilir diyor ama babam malesef kabul etmiyor.
-
26 Temmuz 2012, 14:09
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Emircan kardeşim,sen sınav sonuç kağıdını al. Doğruca bir dershanenin ya da okulunun rehber öğretmenine git.
Hedefin,olmak istediğin nokta neresiyse iyice ölç,tart.
Sonra buna göre tercihini yap.
Bizim buradan şunu yap,bunu yap dememiz sadece tavsiyedir.
Yaşayacak olan sensin..
Bu sebepten,işin ehli bir rehber öğretmenle istişare et..
Doğru kararlar çıkacaktır.
Ayrıca 2 yıllık Myo'dan DGS ile lisansa geçersen,Erasmus yapar,paşalar gibi yurtdışında dilini öğrenirsin.
Ayrıca çift diploman olur.. Üstelik Myo'dan mezun olunca da AÖF'nin istediğin bölümüne sınavsız geçiş hakkın da var.
Kısacası var oglu var... Sen iyi araştır ;) İşi bilen bir uzmandan yardım al...
-
26 Temmuz 2012, 14:49
Öncekikle meslektraşız kardeşim. Şimdiden alacağın kararların sana hayırlı olması dileğiyle. Ben 262 puanla 3 sene önce Y.Y.Ü Bilgisayar Programcılığını kazandım. Gittik 1. sınıftayız. Allahın belası katsayı problemini kaldırdılar. Neyse yarım kalmasın bitirelim dedik. Şuan sınava hazırlanıorum, Allah nasip ederse Veterinerlik veya Bilgisayar Mühendisliği okumayı düşnüyorum. Ya da gitme 1 sene daha hazırlan derim...
-
26 Temmuz 2012, 15:27
Emodog adlı üyeden alıntı
bu dediğiniz ay lav yu'ya benzedi.İzlemiş iseniz bilirsiniz.Babası çocuğa diyor sen artık mühendissin buraya yol yapacan,ev dikcen diyor.Çocukta diyor baba ben ben su okumuşam
---------- Post added at 09:48 ---------- Previous post was at 09:45 ----------
Veterinerliği çok severim ama işte dediğiniz gibi malesef sayısaldan girmedik.
Keşke Anadolu lisesi tercih etseydin :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
Gökbörü adlı üyeden alıntı
Öncekikle meslektraşız kardeşim. Şimdiden alacağın kararların sana hayırlı olması dileğiyle. Ben 262 puanla 3 sene önce Y.Y.Ü Bilgisayar Programcılığını kazandım. Gittik 1. sınıftayız. Allahın belası katsayı problemini kaldırdılar. Neyse yarım kalmasın bitirelim dedik. Şuan sınava hazırlanıorum, Allah nasip ederse Veterinerlik veya Bilgisayar Mühendisliği okumayı düşnüyorum. Ya da gitme 1 sene daha hazırlan derim...
Arkadaşlar meslek lisesinden veterinerlik falan kazanılıyormu ?
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
26 Temmuz 2012, 15:29
Karlıyollar adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar meslek lisesinden veterinerlik falan kazanılıyormu ?
Evet katsayı problemi kalktı. MF-3 puanı ile tercih edebilirsin...
-
27 Temmuz 2012, 09:44
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Emircan kardeşim,sen sınav sonuç kağıdını al. Doğruca bir dershanenin ya da okulunun rehber öğretmenine git.
Hedefin,olmak istediğin nokta neresiyse iyice ölç,tart.
Sonra buna göre tercihini yap.
Bizim buradan şunu yap,bunu yap dememiz sadece tavsiyedir.
Yaşayacak olan sensin..
Bu sebepten,işin ehli bir rehber öğretmenle istişare et..
Doğru kararlar çıkacaktır.
Ayrıca 2 yıllık Myo'dan DGS ile lisansa geçersen,Erasmus yapar,paşalar gibi yurtdışında dilini öğrenirsin.
Ayrıca çift diploman olur.. Üstelik Myo'dan mezun olunca da AÖF'nin istediğin bölümüne sınavsız geçiş hakkın da var.
Kısacası var oglu var... Sen iyi araştır ;) İşi bilen bir uzmandan yardım al...
2 yıllık kendi bölümümden mezun olursam direk olarak aöf(4 yıllık) istediğim yere sınav sız geçebiliyormuyum gerçekten ?
peki bu puanlarla direk Açıköğretim 4 yıllık tutuyormu ?
-
27 Temmuz 2012, 11:25
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Emodog adlı üyeden alıntı
2 yıllık kendi bölümümden mezun olursam direk olarak aöf(4 yıllık) istediğim yere sınav sız geçebiliyormuyum gerçekten ?
peki bu puanlarla direk Açıköğretim 4 yıllık tutuyormu ?
Yeni sisteme göre puan tutar mı tutmaz mı bilemem,hiç incelemedim son zamanlarda
Ama varsayalım,2 yıl okudun ve mezun oldun.
Sistem sana DGS (Dikey Geçiş Sınavı) denen,80 sözel+80 sayısal ve genelde Mat-1 ve Türkçe okuduğunu anlama ağırlıklı bir sınava girebilirsin diyor.
Buna ister gir ister girme yine sana AÖF'den istediğin bir bölümü seçerek 3. sınıftan devam hakkını veriyorlar.
-
03 Ağustos 2012, 09:41
Sizce 1. sıraya ege m.y.o. bilgisayar programcılığımı yazmalıyım yoksa ege üniversitesi basım ve yayın teknolojilerimi ? yada tavşanlı m.y.o. ağ ve internet teknolojilerini mi yazayım. Ağ ve internet sanırsam iş yönünden güzel ama aile biraz sorun çıkartıyor dışarısı konusunda.(neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.ALLAH'A şükürler olsun yolluyacak durumları var ama...)
-
vay be 1 seneden fazla olmuş bu konuyu açalı.Son durum olarak 9 eylül bilgisayar programcılığında okuyorum.Kpss ye girdim 82 puan aldım ve atanamadım.Hatta yarın c sınavım var . Arkadaşlar 2 yıllık okuldan direk ve kolay mezun olmak istiyorsanız 9 eylül'ü kesinlikle tavsiye etmem.Ha ben okuyacağım diyorsanız bekleriz.Bizim sınıftan 2 kişi 2. sınıf olabildi bu arada belirteyim Gerisini siz düşünün.Kalanların %80 i bıraktı okulu kalan %20 yani ben alttan ders alıyorum şuan. İlk dönem ortalamam tutmuştu 2. dönem eşeklik edip hiç okula gitmedim hiç ders çalışmadım kaldım :@ siz sakın böyle yapmayın boşu boşuna 1 yıl uzadı okulum.
-
Ozzycan adlı üyeden alıntı
Grafik oku, iyi bir grafiker hayatta aç kalmaz.. Ayrıca işyerin kafadan İstanbul olur ;-)
Yazılımcılığı tavsiye etmem, it gibi çalıştırıp 3 kuruş para verirler.. Bizim ajansın yazılımcısı mesela, hayvan herif köle gibi süründürüyor yanındaki çocukları... Ben de bir bahaneyle hak edişinden kesiyorum, deliriyor salak ama yapcek bişiii yok :-D
Hocam dediğiniz yazılımcılar deneyimsiz yeni mezun olanlardır.5 Yıllık tecrübeli bide dil bilen yazılımcılar güzel maaş alıyor
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler