Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anketör nasıl olunur

REKLAM ALANI
    Emodog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    SELAMUN ALEYYKÜM Hayırlı Ramazanlar.

Adım Emircan.Soyadım Coşkun ve İzmir'de yaşamaktayım. Biliyorsunuzki ekmek aslanın ağzında değil miğdesinde.Bende bu yüzden anket yapmak isteyen gençlerden olucam.(bir yakınım dedi 2 gün 100 tane anket 100 tl para teklif etti bende kabul ettim).Şimdi esas konumuza gelirsek; ben aldım elime kağıtları,soruları gittim meydana.Kişilerin nasıl önünü kesicem ne dicem nasıl ankete katılmalarını ikna edeceğim ? bitiremediğim olursa soruları buraya yazsam mesela sizlerde cevaplarmısınız.(tabi bitiremez isem)
    Sür gari

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Gideceksin atlayacaksın önüne.
    Güler yüzlü ve samimi görüneceksin.
    Enerjik olacaksın.
    Çok kısa sürecek diye baskı yapacaksın.
    Yüzsüz olacaksın...
    Bu işin altından böyle kalkılır emin ol.
    Zamanında 2 yıl satıştaydım. Üstelik bankacılık sektöründe...
    Satışla anketörlük benzer işlerdir.
    ysn17 bunu beğendi.
    Motosikletli Kaplumbağa...

apocahpto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Birilerinin yanına gideceksin. Pardon ufak bir araştırma çalışmam var katılabilirmisiniz acaba çok kısa sürecek dersin. kabul ederse hızlı bir şekilde yapmaya özen göster. Çunku anketin yarısında bırakıp gidebilirler. Anketörlük kolay bir iş değildir yalnız arkadaşım. Çekingen olmayacaksın. Her türlü lafa hazır olacaksın. Birazda kendini acındır Öğrenciyim bende harçlığımı çıkarmaya çalışıyorum ablacım-abicim gibi

nedenamaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kısaca arsız ve peygamber sabırlı olacaksın
    Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
    http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf

Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    Ya nerden bulaştım yav benim gibi çekingen,ağırbaşlı,insanlarla konuşmayı bilmeyen insan . Artık kahve varsa orda girerim yoksa bizim sanayiye giderim orda yaparız artık

Cevaplar adına tek tek teşekkür ederim...
    TATLIHIZ bunu beğendi.
    Sür gari

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Emodog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya nerden bulaştım yav benim gibi çekingen,ağırbaşlı,insanlarla konuşmayı bilmeyen insan . Artık kahve varsa orda girerim yoksa bizim sanayiye giderim orda yaparız artık

Cevaplar adına tek tek teşekkür ederim...
    işte yavaş yavaş açılır insan ilişkilerin iletişimin gelişir...ama her reddedildiğinde moralini bozma...unutma bu bir iş sonucta...duygusal olma..profesyonel olmalısın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    önünü kestiğin kişilerden red cevabı alabilirsin onun için boş beleş oturan kişilere git...ya da bin bi otobüse otobüste yap...bizim millet otobüste de boş beleş oturur...

Motosikleti
    Keeway Cruiser 250 - 2008
    Dostum bundan 3 sene önce Maliye'den mezun oldum. Muhasebe işşi yaptım. Ama iş beni çok sıkıyordu. Bütüngün oturdur... Zaten mekanik delisi bir adamım. Konya'dan topladım bavulu İstanbul'da aldım soluğu, 1,5 ay iş aradım Maphre Genel Sigorta muhasebe sorumlusu işini alacakken son mülakatta elendim. Sonra maddi sorun nedeni ile düşünmeden tuttum nefesimi çağrı merkezi sektörüne girdim.

Tanımadığım adamlara üst paket satmaya çalıştım (GSM operatörü). İş hiç mi hiç bana göre değildi ama emin ol bu işlerin en büyük kazanımı maddiyat değil, insan sarraflığıdır.

Anketörlük te benzer bizim işe. Sakın fake ankat doldurma ghost aramaları yapılıyor. Şu gün sizinle bu anket yapıldı mı? vs soruların geçtiği bir telefon kontrolü oluyor.

Anket işini koparırsan kısa zamanda supervisor olabilirsin ki sahadan çıkıp, sahadaki adamları yönetmeye başlarsın. Ama tavsiyem, sürekliliği olmayan bir iş eğer firma büyük değilse.

Tüyo olarak;

Girişken olacaksın,
    Tipin, giyimin intizamlı olacak,
    Güler yüzlü ve yapıcı olacaksın,
    Proaktif olacaksın (kafanda o an ki duruma ait, o anda B, C, D planlarını yürütüp, sonuç almayı hedefleyeceksin)
    Güler yüzlü derken ayarını iyi tutturacaksın, laubali olmayacaksın,
    Kurumsal tarafını her zaman koruyacaksın.
    Sonuç odaklı olacaksın.
    Azimli olacaksın,
    Hedeflerinle yatıp hedeflerinle kalkacaksın.

Bunları hangi işte yaparsan yap zaten başarı senindir.

Sevgiler.
    djan bunu beğendi.
    [COLOR="#000000"][B]We believe in the sky, and we don’t believe in the sunroof.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    önünü kestiğin kişilerden red cevabı alabilirsin onun için boş beleş oturan kişilere git...ya da bin bi otobüse otobüste yap...bizim millet otobüste de boş beleş oturur...
    Hedefim genel itibari ile oturan ve esnaflar olucak abi işte ekmek parası,öğrenciyim falan tarzında
    Sür gari

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    Ajanslara kayıt ol parttime iş oldukça seni gönderirler günlüğü 50 tl veriyorlar.Haftada 3-4 gün çalışsan iyi para

Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    Alıntı BornToBeWild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum bundan 3 sene önce Maliye'den mezun oldum. Muhasebe işşi yaptım. Ama iş beni çok sıkıyordu. Bütüngün oturdur... Zaten mekanik delisi bir adamım. Konya'dan topladım bavulu İstanbul'da aldım soluğu, 1,5 ay iş aradım Maphre Genel Sigorta muhasebe sorumlusu işini alacakken son mülakatta elendim. Sonra maddi sorun nedeni ile düşünmeden tuttum nefesimi çağrı merkezi sektörüne girdim.

Tanımadığım adamlara üst paket satmaya çalıştım (GSM operatörü). İş hiç mi hiç bana göre değildi ama emin ol bu işlerin en büyük kazanımı maddiyat değil, insan sarraflığıdır.

Anketörlük te benzer bizim işe. Sakın fake ankat doldurma ghost aramaları yapılıyor. Şu gün sizinle bu anket yapıldı mı? vs soruların geçtiği bir telefon kontrolü oluyor.

Anket işini koparırsan kısa zamanda supervisor olabilirsin ki sahadan çıkıp, sahadaki adamları yönetmeye başlarsın. Ama tavsiyem, sürekliliği olmayan bir iş eğer firma büyük değilse.

Tüyo olarak;

Girişken olacaksın,
    Tipin, giyimin intizamlı olacak,
    Güler yüzlü ve yapıcı olacaksın,
    Proaktif olacaksın (kafanda o an ki duruma ait, o anda B, C, D planlarını yürütüp, sonuç almayı hedefleyeceksin)
    Güler yüzlü derken ayarını iyi tutturacaksın, laubali olmayacaksın,
    Kurumsal tarafını her zaman koruyacaksın.
    Sonuç odaklı olacaksın.
    Azimli olacaksın,
    Hedeflerinle yatıp hedeflerinle kalkacaksın.

Bunları hangi işte yaparsan yap zaten başarı senindir.

Sevgiler.
    Hayat işte yapılacak bir şey yok.

Tüyolar içinde teşekkür ederim.Hepsini deniyeceğim.

Bu arada bu tek seferlik bir iş.En fazla broşür dağıttırırlar belki.(Bir öğretmenimin(abi kardeş gibiyiz)arkadaşı etüt merkezi açıyor onun anketi olucak.)

Bende bu yıl anadolu teknik veri tabanı programcılığından mezun oldum.Bölümümde en yüksek notlar bana aitti.(ama malesef matematiğim,fenim zayıf olduğu için üniversite sınavında hiç birşey yapamadım.).Artık ege 2 yıllık bilgisayar programcılığına gidicem.En çok koyanda ben bir mühendisten daha bilgiliyim tecrubeliyim ama o benim 2 katım maaşımı alıcak olması :( ...
    Sür gari

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Gideyim esnafa sorayım, sanayide anket yapayım olayı istediğin gibi olmayabilir. Hiç anketörlük yapmadım ama bazı anketlerde anketi yapacağın kişi için "30-35 yaş arası kadın" gibi hatta çok uçuk kriterler olabiliyor.

Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    Sanayide esnafız biz herkes tanıdık eli mahkum du ama artık herşey için çok geç. 2tane yaptım geri verdim yapılacak iş değil.Yalan dolan hiç çekemedim VALLAH'i.Yalan söylenmesinden nefret ederim o yüzden sinirleriö çok gerildi ve geri verdim anketi.
    Sür gari

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    her iş herkesin harcı değil
    kimisi reddedilmeyi kaldıramıyor, kendimden biliyorum

Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    Yok abi yok bir daha asla yapmam.Bana göre bir iş değil.
    Sür gari

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler